Sveika
Del depiliatoriaus galeciau rekomenduoti Braun firmos. Braun turiu jau gal kokius 7 metus ir labai juo dziaugiuosi. Siaip jis paprastutis, t.y. 2 greiciai, be plauku pakelimo, ar saldomuju manevru, taciau puikiai susitvarko su plaukeliais tiek ilgais tiek trumpais. Tai va galiu rekomenduoti sia firma.
Zinai o depiliuoti kitas vietas nei kojas kiekvieno individualus reikalas, kadangi as negaliu pazastu depiliuoti, tiesiog psichologiskai, slaunis ir veido plaukelius mieliau salinu vasko juostelemis
)

Zinai o depiliuoti kitas vietas nei kojas kiekvieno individualus reikalas, kadangi as negaliu pazastu depiliuoti, tiesiog psichologiskai, slaunis ir veido plaukelius mieliau salinu vasko juostelemis

QUOTE(Damapupika @ 2006 11 06, 14:59)
sweikos, wa o jei dabar su peiliukias draugauja mano kojos, tai as is kart ir nenusidepiliuociau su tuo aparaciuku, reiktu laukt kol ataugs jo?.. iki kokio ilgio reiktu laukt kad uzaugtu

manau kokių 3-4 mm užtektų

QUOTE(Damapupika @ 2006 11 06, 20:28)
Man savaitės dažniausiai užtenka, na max dviejų.
turiu Braun depiliatoriu
fainas, tik kad as tingiu su juo depiliuotis, dazniausiai nusiskutu

Turiu BRAUN 2 greičių, yra antgalis plaukeliam pakelti( ale aš nenaudojo jo, be jo geriau gaunasi). Kojas ir pažastis liuks depiliuoja, bikini kitais būdais depiliuoju, o daugiau nesu plaukuota. Taigi esu patenkinta ir galiu jį parekomenduoti.
O aš girdėjau, kad yra lazeriniai epiliatoriai, kurie visai išnaikina plaukus. Gal kas bandėt?