Įkraunama...
Įkraunama...

Top shop parduotuvė

QUOTE(Panelyteeeeeeeeeee @ 2010 09 21, 22:01)
O seip dar nk nesijaucia?  biggrin.gif  g.gif

schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelyteeeeeeeeeee @ 2010 09 22, 21:35)

Lauksim jusu atsiliepimu. As masazuoju tik slaunis. Galbut dar per mazai laiko praejo smile.gif
Atsakyti
sveikos, tai ar kas nors bandet Instyler znyples?
Atsakyti
Sveikos merginos gal kuri padėti gali, gal pirkote H2O Mop Ultra valymo prietaisą?
ką manote?
Atsakyti
Manau, kad is top shop neverta nieko pirkti. Galima kokybisku prekiu isigyti, bet ne sitoj parduotuvej. Drauge turejo pjaustyti darzoves,kazkoki tai daikta, sake peiliukai atsipo po keliu kartu. Pati bandziau ab rocket, tai profilaktiskai reikdavo prisukt varztelius blush2.gif
Atsakyti
mirksiukas.gif
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 09 22, 21:57)
Lauksim jusu atsiliepimu. As masazuoju tik slaunis. Galbut dar per mazai laiko praejo  smile.gif

Na ir kaip? Gal rezultatai matomi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jjuurraa @ 2010 09 25, 00:07)
Sveikos merginos gal kuri padėti gali, gal pirkote H2O Mop Ultra valymo prietaisą?
ką manote?

turiu...ne stebuklas tai tikrai,geriau jau gerą plaunantį dulkių siurblį turėčiau.reklama yrareklama,realiai biski kitaip viskas.nuosėdų vonioj tai jau tikrai taip nepašalina,nei nuo plytelių nei iš tarpų.ir šiaip labaidaug rankų darbo-reik turėt minimum tris rankas,kad iš paskos su šluoste dar spėt valyt viską.

jei domina,siūlau skelbimuose pasieškot tų pačių prekių trigubai pigiau,bent negaila bus pinigų,aš sumokėjau virš 400lt,ir dabar laaabai gailiuosi.
Atsakyti
aš iš viso ne siūlau ten nieko pirkti. va aš užsisakiau treneruoklį, ir pažiūrėkit, ką jie man dabar šneka.


prieš 3 savaites užsisakiau prekę iš topshopo. Turėjau mokėti lizingu.Dokumentus suitvarkiau ir iš banko gavau teigiamą atsakymą, kad galiu lizinguoti. Konsultanto klausinėjau, kur i kokią parduotuvę galima atvykti, kiek yra pradinis įnašas. Sako niekur jums vykti nereikia, o pradinio įnašo NĖRA. Konsultanto vardas: Dargirdas ar kažkas tokio. Nuo to viskas ir prasidėjo...Sako,tik prekės pristatymas užtrūks iki 3 savaičių. Tad po trijų savaičių jau trečią dieną bandžiau prisiskambinti į topshopą, pasiaškinti kaip ten prekė mano. O man vis sako, mes jums perskambinsime. Šiandien jau pati paskambinau, nes man iš jų žadėjimo niekas ir nepaskambino. Tad ir vėl paskambinsim. Galiausiai kol neaprėkiau, sako, tai kad jums prekė nebus pristatyta, nes iš banko neigiamas atsakymas ir negalite lizinguoti. Skambinau į banką, ten sako, kad viskas gerai, neigiamo atsakymo tikrai nesiuntėme. Tai paparaliais, kaip iš tikrųjų yra. Kai ir vėl paskambinau, ir vėl sako atskambinsime, tad ok, laukiau. Šį kartą atskambino, ir jau nauja versija: sako, kad jus neinešetė pradinio įnašo. 5% jau atsirado pradinis įnašas. O su žmogum negali sujungti, pas kurį užsisakiau, nes jis ant biliutenio. Tai kiek gali būti versijų. Aš dabar gaunasi laukiu prekės, o jie net nežada pranešti, kad jos nebus. Net į pretenzijų skyrių paskambinau, tai ten irgi pažadėjo paskambint už 20 minučių, bet jau dvi valandos praėjo, ir niekas nei skambino nei kelia. Ir dar kažkokia Živilė, kuri atsiliepė, dėjo man aiškinti, kad skambinkit nuo pirmadienio, ir numetė ragelį. Tai galiausiai kaip jie bendrauja su klientu. Kaip jie nuomones keičia. Tiesiog šlykštu jau, ir net tos prekės jau pirkt nežadu. Dar ant galo sako, jus i2a pas ką užsisakėt su tuom ir šnekėkit, tai kaip šnekėti, jei žmogaus nėra, ir su nieku nesujungia, o tik ragely meta, ir dar drįsta siūlyti prekė pirkti iš karto už visą kainą, net nepaaiškine kaip kas nutyko???
Atsakyti
Ir mums teko susidurti su top shop nesamonem (nors esam pastovus klientai, daug ka esam isigije). Norejom nusipirkti pripuciama lova. Uzsakem, viskas gerai. Ilgai laukem, neatsiuncia. Pasiskambinom, sako db tos prekes nera sandeli, teks palaukti kokias tris savaites. Laukiam... Prekes vis neatsiuncia, pasiskambinam, sako, db mes issikraustom i naujas patalpas, teks dar palaukti apie pora savaiciu doh.gif Tada pasakeme, kad geriau nuvaziuosime i top shop parduotuve ir nusipirksim. Be reikalo pralaukem koki menesi doh.gif
Atsakyti
kas liecia pristatymo, tai visada gaudavau labai greitai.

pirkau pjaustykle darzovem, tai suds paskutinis, nepjauna normaliai, peiliukai kad ir astrus, bet ta plastmase pagauna, ibrezia. ji pjaustytu nebent gerai jau isvirtas darzoves. na pomidorus neblogai papjausto ir is obuolio viduriuka isima gerai.

paskui pirkai lanka hula hoop, na neblogas jis, neskaitant to, kad kreivas ir nukritus ant zemes nukrito ir vienas rutuliukas lotuliukas.gif bet siaip suku as ji, masaziuoja lasiakus neblogai, buna net sonai raudoni.

dar turiu magic leg treniruokli, tai tas tikrai neblogas, koju raumenu grupe dirba neblogai.

dabar turi man atveztu tuos burbulus i vonia, na kilimeli ta, is kuriuo pasidaro dziakuzi. galesiu naudoti menesi, jei nepatiks grazinsiu smile.gif

dar pirkau dormeo pagalves, tai labai super, miegam visa seimyna.

mama pirko patalyne, tai tikrai faina, miegu pas ja kai nuvaziuoju, lengvute kaldra, silta. tik man nepatinka tie uzvalkalai su sagom.

tevas pirko ksmodiska, patenkintas, nesioja daznai. bandziau ir as uzsidet kai nugara skaudejo, tai tikrai jauciasi, kad sildo ta vieta.


o tais visais dirzais kur uzmauni ir plonieji tai netikiu, kaip bebutu, tam reikia sportuoti wink.gif jau geriau tada pirkti atsilenkimams treniruokli smile.gif
Atsakyti
Turiu ir aš daug ką iš jų nusipirkus bigsmile.gif Daiktai neblogi, servisas sakyčiau irgi, tik va SM paskaičiau, kad viso to gėrio Gariūnuose daug pigiau yra. Vakar buvau, pačiupinėjau - tos pačios prekės tik kainos žiauriai mažesnės, kai pagalvoju kiek pinigėlių vėjais paleidau doh.gif Sistema tokia, top shopas reklamuoja prekes, o chebrytė pardavinėja. Vieni vizitkę davė, tiklapį turi, palyginkim kainas:
http://topprekes.lt/?cat=17
doh.gif
Aišku nežinau kaip jie susitvarko su internetine prekyba, bet Gariūnuose viskas normaliai. Dar aš tvshopinį lanką čiupinėjau, tai jie man parekomendavo a la geresnius korėjietiskus, atseit jie sunkesni, pažiūrim:
http://topprekes.lt/?cat=17
Papildyta:
Gal kas turit Liquid Motion dozatorių:
http://www.topshop.l...o...rp=18&pcs=2
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamairute: 18 spalio 2010 - 14:00
QUOTE(jjuurraa @ 2010 09 24, 23:07)
Sveikos merginos gal kuri padėti gali, gal pirkote H2O Mop Ultra valymo prietaisą?
ką manote?



pirkau is vienos sm mamytes uz 150lt su visais priedais ir atsarginem sluostem(53lt topshope), topshope dar uz priedus ima apie 90-100lt blink.gif doh.gif
uz 150 grindis plauna normaliai, uz 300 nepirkciau nieku gyvu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milaaa: 18 spalio 2010 - 15:21