nevirinu pienuko
nevirinu tik pasildau, kaimisko tikro gryno neduodu nes vaikuti pykina tad skiedziu ir virinu
nevirinu, duodu paprasta kaimiska piena, vos vos pasildau kad nebutu saltas,bet kad ir siltas nebutu.
ai visaip,kartais virinu kartais ne ir toki ir toki geria
Sveiktuės, norėjau paklausti, ar reikia dar kartą virinti iš parduotuvės pirktą pieną? Aš visuomet nusipirkus dar kartą jį užsivirinu, nors pienas jau ir taip yra pasterizuotas, bet kažkaip man atrodo, kad žalias, todėl virinuos Kaip jus darot? Ar užtenka tik pašildyt prieš duodant ir viskas
QUOTE(zaklina2008 @ 2009 09 24, 13:25)
Sveiktuės, norėjau paklausti, ar reikia dar kartą virinti iš parduotuvės pirktą pieną? Aš visuomet nusipirkus dar kartą jį užsivirinu, nors pienas jau ir taip yra pasterizuotas, bet kažkaip man atrodo, kad žalias, todėl virinuos Kaip jus darot? Ar užtenka tik pašildyt prieš duodant ir viskas
Nereikia
QUOTE(zaklina2008 @ 2009 09 24, 13:25)
Nors maniske negeria jokio, jei gertu, as pavirinciau... Del sventos ramybes...
Nevirinu,pasildau ir viskas
QUOTE(Damena @ 2009 10 01, 13:37)
Nevirinu,pasildau ir viskas
Ir as taip pat- tik pasildau
O as net nespeju butelio atsukt, kai pradeda rekt, kad duociau greiciau, tai tik speju pasakyt, kad gertu leciau, nes saltas
Virinu kol kas, dėl šventos ramybės.