Įkraunama...
Įkraunama...

Pienas

nevirinu pienuko 4u.gif
Atsakyti
nevirinu tik pasildau, kaimisko tikro gryno neduodu nes vaikuti pykina tad skiedziu ir virinu smile.gif
Atsakyti
nevirinu,o ir šilto negeria,geria tik šaltą ax.gif
Atsakyti
nevirinu, duodu paprasta kaimiska piena, vos vos pasildau kad nebutu saltas,bet kad ir siltas nebutu.
Atsakyti
ai visaip,kartais virinu kartais ne smile.gif ir toki ir toki geria smile.gif
Atsakyti
Sveiktuės, norėjau paklausti, ar reikia dar kartą virinti iš parduotuvės pirktą pieną? g.gif Aš visuomet nusipirkus dar kartą jį užsivirinu, nors pienas jau ir taip yra pasterizuotas, bet kažkaip man atrodo, kad žalias, todėl virinuos blush2.gif Kaip jus darot? Ar užtenka tik pašildyt prieš duodant ir viskas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zaklina2008 @ 2009 09 24, 13:25)
Sveiktuės, norėjau paklausti, ar reikia dar kartą virinti iš parduotuvės pirktą pieną?  g.gif Aš visuomet nusipirkus dar kartą jį užsivirinu, nors pienas jau ir taip yra pasterizuotas, bet kažkaip man atrodo, kad žalias, todėl virinuos  blush2.gif  Kaip jus darot? Ar užtenka tik pašildyt prieš duodant ir viskas  ax.gif

Nereikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zaklina2008 @ 2009 09 24, 13:25)
Sveiktuės, norėjau paklausti, ar reikia dar kartą virinti iš parduotuvės pirktą pieną?  g.gif Aš visuomet nusipirkus dar kartą jį užsivirinu, nors pienas jau ir taip yra pasterizuotas, bet kažkaip man atrodo, kad žalias, todėl virinuos  blush2.gif  Kaip jus darot? Ar užtenka tik pašildyt prieš duodant ir viskas  ax.gif

Nors maniske negeria jokio, jei gertu, as pavirinciau... Del sventos ramybes...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meškašunis: 25 rugsėjo 2009 - 10:20
Nevirinu,pasildau ir viskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Damena @ 2009 10 01, 13:37)
Nevirinu,pasildau ir viskas biggrin.gif

Ir as taip pat- tik pasildau
Atsakyti
O as net nespeju butelio atsukt, kai pradeda rekt, kad duociau greiciau, tai tik speju pasakyt, kad gertu leciau, nes saltas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deville: 06 spalio 2009 - 22:15
Virinu kol kas, dėl šventos ramybės. ax.gif
Atsakyti