Įkraunama...
Įkraunama...

Pienas

Deje negeriam is viso ir nemgstam schmoll.gif Noreciau vietoj misinuko duoti, taciau misinuka geria labai skaniai, o pieno ne schmoll.gif Net pienisku sriubu nevalgo, valgo is pieno tik grudu kosytes virtas piene mirksiukas.gif
Atsakyti
Gydytoja patarė duoti patį liesiausią pieną, bet prieš tai 3 kartus nuvirinti ir nugriebti susidariusią plutą. Bet, kad mažė negeria rolleyes.gif Vien tik MP pripažįsta doh.gif
Atsakyti
Man būtu idomu sužinoti,nuo kada pradėjote piena duoti vaikučiams ? kada ji pakeitėte mišiniu ? aš vis dar neduodu,nors mažyliui 1 metukai ,vis mišinėli g eriame ryte ir vakare ...
Atsakyti
QUOTE(Berry22 @ 2009 02 26, 15:55)
Man būtu idomu sužinoti,nuo kada pradėjote piena duoti vaikučiams ? kada ji pakeitėte mišiniu ? aš vis dar neduodu,nors mažyliui 1 metukai ,vis mišinėli g eriame ryte ir vakare ...

na mes jau pamaišome....gal nuo kokių beveik pusantrų metų pamažu pradėjau pienuką duoti....dabar tai jau vis dažniau,bet valkarais dar vis geriam Nestle pienelį ax.gif
O pienelio aš nevirinu,tik pašildau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilma1978: 26 vasario 2009 - 22:26
QUOTE(Berry22 @ 2009 02 26, 16:55)

Butent nuo metuku ir pradejau duot pienuka.
Nors ir pagal visus dabartinius ES standartus (kaip raso pediatrai) misinuka reikia vos ne iki 3 metu duot, man tai atrodo tikra nesamone...Tai vistiek sintetika, nors ir su pridetais vitaminais ir prebiotikais. O pienas yra naturalus produktas ir jei pabandzius nuo metuku jis tinka, drasiai galima duot.
Nu jei beria nuo karves baltymu, tada kitas reikalas...bandyt kazka kitka rolleyes.gif
Atsakyti
dukryte pienuka vietoj misinuko geria nuo metuku, perku dobilo ekologiska, jo nevirinu, tik pasildau, kiek domejausi, pasterizuotu uzvirinti jau nebereikia. virinti reikia tik sviezia karves pienuka.
Atsakyti
QUOTE(l1nuska @ 2009 02 27, 02:44)
dukryte pienuka vietoj misinuko geria nuo metuku, perku dobilo ekologiska, jo nevirinu, tik pasildau, kiek domejausi, pasterizuotu uzvirinti jau nebereikia. virinti reikia tik sviezia karves pienuka.

thumbup.gif Ir mes geriam butent ta Dobilo ekologini. Tikiuosi, kad jis butent toks ir yra rolleyes.gif
Riebesnio ir nereikia, nes gali kietint viduriukius ir siaip gamintis acetonas ax.gif
Kazkaip anksciau tai ir uzvirinau, o dabat tik pasildau irgi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irincik: 27 vasario 2009 - 10:26
Aš suneliui duodu neužvirta pienuka, bet pardžioje galvojau duoti tik virinta bet karta mano broliukas kartu su mano suneliu prisvalge sausu pusryčiu su pienu nevirintu ir nesterelizuotu karvytes tik pamelžtu kai pamačiau kad maniškis prigere to pieni taip isigandau bet nieko nebuvo nuo tada duodam pienuka nevirinta ir kai kaime bunam duodam karvytes pienuka. smile.gif
Atsakyti
Karves piena tik pasildau virinto vandens voneleje. Nevirinu paties pienuko ax.gif
Atsakyti
Is parduotuves nevirinu,o jei is kaimo karves pienas tai uzvirinu.
Atsakyti
as duodu tik is parduotuves, ir jo nevirinu, tik pasildau vandenyje smile.gif
Atsakyti
prieš duodama,pašildau,bet nevirinu smile.gif
Atsakyti