Įkraunama...
Įkraunama...

Riebi porėta oda

QUOTE({GlOsSy} @ 2006 11 07, 20:25)
probleminei odai super gerai minkštas vanduo , kai ilgiau tokiu paprausi , tai iš kart visi spuogeliai išnyksta , beveik per savaitę , kartais užtenka 4 dienų wink.gif
Papildyta:
o nesi girdėjus tokios istorijos , kad senovėj moterys pudruodavos labai pudrom , bet jose buvo labai daug šarmo , joms nuo jo atsirasdavo raukšlių , tada jos dar labiau pudruodavo ta šarmine pudra , tuomet dar daugiau susiraukšlėdavo biggrin.gif Nemanau , kad šarmas odai labai gerai.

O taj db reik pradet filtruotu vandeniu praustis?
Ar kokiu is buteliu mineraliniu? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2006 11 07, 19:46)
O taj db reik pradet filtruotu vandeniu praustis?
Ar kokiu is buteliu mineraliniu?  bigsmile.gif

Nu jau čia kaip tik išmastysit , man rodos mineralinis ne visiems tinka , bet pavyzdžiui dauguma moterų ištikrųjų prausiasi vien filtruotu vandeniu , kažkada aš plaukus išploviau filtruotu , kokie minkštučiai liko wub.gif
Atsakyti
na as asmeniskai visada prausiu arba virintu arba geriamu vandeniu is tu vadinamu bambaliu,na jeigu jaulabai labai tingisi tai po dusu kartais nuprausiu,bet siaip retai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2006 11 12, 15:25)
na as asmeniskai visada prausiu arba virintu arba geriamu vandeniu is tu vadinamu bambaliu,na jeigu jaulabai labai tingisi tai po dusu kartais nuprausiu,bet siaip retai schmoll.gif

ir tesisingai darai
http://www.sveikas.l...I...d2=&linkID=
Atsakyti
vakar pirma karta buvau darytis veido valymo jogailos gatveje, nu ispudis tai nelabai koks, vinam kabinete 5 penos sedejo, nejauku buvo...
bet siaip pastebejau kad kakta jau svaresne pasidare, tik ant skruostu labai daug inkstiru:(
man rekomendavo pasidaryt toki tirpala: sumaisyt silicilio su medetku tinktura ir valyt tuo skysciu poras, tai ziuresiu, kaip rezultatas:)
Atsakyti
QUOTE(out of @ 2006 11 16, 19:13)
vakar pirma karta buvau darytis veido valymo jogailos gatveje, nu ispudis tai nelabai koks, vinam kabinete 5 penos sedejo, nejauku buvo...
bet siaip pastebejau kad kakta jau svaresne pasidare, tik ant skruostu labai daug inkstiru:(
man rekomendavo pasidaryt toki tirpala: sumaisyt silicilio su medetku tinktura ir valyt tuo skysciu poras, tai ziuresiu, kaip rezultatas:)

Oi labai norėčiau sužinoti kokiom dozelėm maišyti
Atsakyti
QUOTE(saulelė @ 2006 11 16, 21:52)

Esu kažkada valiusi vien tik su medetku tinktūra,pasibaigus buteliukui keisdavau i salicila,nuriebindavo bet veidas paraudęs būdavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo upe_5: 16 lapkričio 2006 - 22:15
QUOTE(upe_5 @ 2006 11 16, 22:10)
Esu kažkada valiusi vien tik su medetku tinktūra,pasibaigus buteliukui keisdavau i salicila,nuriebindavo bet veidas paraudęs būdavo.

Man tai salicilas ziauriai isdziovindavo oda g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulelė @ 2006 11 16, 20:52)

jir ir dziovina oda, todel gydytoja patare nakciai naudot.
o dozes tai ant buteliuku yra parasytos, vaistinese parduoda po 40ml tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
nemanau kad tai geras pasirinkimas schmoll.gif tiek medetku tinktura tiek salicilo r. spiritiniu pagrindu,labai isdziovins oda, o odai kaip tik reikia dregmes kad valytusi, o poto bus kaip man... kai nuejau pas kosmetologe tai inkstirai kaip imuryti sausoje odoje, net nejuda schmoll.gif ! odos sausinimas tikrai nemazina inkstiru kiekio, odai reikia dregmes! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sigulda:) @ 2006 11 18, 09:08)
nemanau kad tai geras pasirinkimas schmoll.gif tiek medetku tinktura tiek salicilo r. spiritiniu pagrindu,labai isdziovins oda, o odai kaip tik reikia dregmes kad valytusi, o poto bus kaip man... kai nuejau pas kosmetologe tai inkstirai kaip imuryti sausoje odoje, net nejuda schmoll.gif ! odos sausinimas tikrai nemazina inkstiru kiekio, odai reikia dregmes! 4u.gif

man kaip tik sake, kad reikia pasausint...visgi kosmetologe ji dirba jau 42metai, tai gal zino ka sako, na, bent jau as tai pasitikiu ja, nes po dvieju apsilankymu pas ja mano veidas nauja spalva atgavo, kaip naujas bigsmile.gif tik randeliai nuo mano spaudymo liko.... verysad.gif
Atsakyti
kiekvieno zmogus turi teise rinktis 4u.gif tik neprisidarykit bedu besausindamos savo odele cool.gif
Atsakyti