QUOTE(Siota @ 2009 05 25, 21:51)
Oi ne, tik ne muilu veida prausti, kai tiek daug visokiausiu priemoniu

. Mano oda riebi ir labai poreta, bet muilas buvo baisiausia, ka banziau

. Oda dar ir pleiskanot pradejo. Muilas nuplauna ne tik ta riebala, bet ir apsaugini sluoksni. Po to oda dar labiau riebaluojasi, geriausi dermatologai net rekomenduoja riebia oda tik karta dienoj prausti prausikliu, o ryte tik vandeniu. Nes kitaip oda dar labiau riebaluojasi. Ir kaip uzburtas ratas.
As tai susitvarkiau su sita beda. Naudoju gainier 3in1 prausikli vakare, ryte praiuos tik vandeniu. Poras sutraukia pore minimizer is Clinique. Ketinu dar eiti pasidaryti mikrodermabrazija. Si procedura giliai isvlo oda
as tai galiu pasakyt, kad muilas muilui nelygus.. vieni sausina oda, kiti ne.. jau gal 9 menesius veida muilu prausiu (na dabar del ivairoves ir kitokiu priemoniu panaudoju) ir viskas su mano riebia oda gerai.. nei sausina, nei riebina.. naudoju Druide muila su ozkos pienu ir migdolais.. muilas labai svelnus, skirtas jautriai odai.. kai rinkausi muila, tai labai atidziai rinkausi

nenorejau, kad butu skirtas butent riebiai odai ir t.t.
kuo svelniau su oda, tuo geriau..
anksciau (na kazkur pries metus) mano oda buvo siaubingai riebi.. dabar jau galima sakyt susinormalizavus.. ziema visai normali buvo, tik va prasilus orams truputi pariebejo, bet cia niekai palyginus kokia anksciau budavo