Įkraunama...
Įkraunama...

Riebi porėta oda

Sveikos merginos. Gal kas nors turi tokią problemą? Kaip tokią riebią, porėtą,paraudusią odą reikia prižiūrėti? Pasidalinkite patirtimi. Esu išbandžiusi įvairiausių priemonių,deja vos pakeičiu vieną priemone kita,tuoj atsiranda raudonų spuogų. O šiaip mano veidas blizga,net su makijažu neilgai atrodau gražiai ,gal po valandos ar pora atrodau kaip riebalais patepta. Be makijažo atrodo veidas paraudęs,matosi poros, kartais niežti(kai pakeičiu naują kremą). Pigios kosmetikos niekada neperku, turguje taip pat neperku.Gal kas turėjote tokią problemą ir šiuo metu jos nebeturite? Pasidalinkite patirtimi.
Atsakyti
naminių priemonių kompleksas: garų vonelės, tonikai ir kremai riebiai odai, pilingas, vitaminai sveikai odai. Bet visgi geriausia išeitis - apsilankymas pas profesionalią kosmetologę.
Atsakyti
Labas! Taip...turejau ir as sia problema, bet ilgo darbo deka jau galiu dziaugtis graze veido oda. rolleyes.gif wub.gif Kazkada pirkausi ivairiausiu prausikliu, geriau vitaminu ir t.t., bet pagerejimas pasimate po apsilankymo pas prof.kosmetologe, ji dar nusiunte pas dermatologa, zodziu, veido valymai, spec. prausiklis ir kremas TAVO odai, parinkti vitaminai padare savo, bet tikrai ne per menesi ardu, tai ilgas ir sunkus darbas, svarbiausia neapleisti ka pradejai, tuomet ir rezultatas bus puikus! Sekmes tau! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(INAZUIKELIS @ 2006 10 26, 23:43)
Labas! Taip...turejau ir as sia problema, bet ilgo darbo deka jau galiu dziaugtis graze veido oda.  rolleyes.gif  wub.gif Kazkada pirkausi ivairiausiu prausikliu, geriau vitaminu ir t.t., bet pagerejimas pasimate po apsilankymo pas prof.kosmetologe, ji dar nusiunte pas dermatologa, zodziu, veido valymai, spec. prausiklis ir kremas TAVO odai, parinkti vitaminai padare savo, bet tikrai ne per menesi ardu, tai ilgas ir sunkus darbas, svarbiausia neapleisti ka pradejai, tuomet ir rezultatas bus puikus! Sekmes tau!  4u.gif

Aciu...tik abejoju ar rasiu savo miestelyje kompetetinga dermatologe ir kosmetologe, esu nusivylusi visomis, pas mus ju tikrai mazai
Atsakyti
Na, mano visai regis kompetetinga kosmetologe pasisake kazkada kad garu voneles ir abrazyviniai pilingai veidui yra blogis (reikia neva naudoti gomažus vadinamuosius-nusilupantys pilingai).
Bet čia ne į temą buvo. Mano oda riebi, jautri ir porėta. Valanda po pudros "užsidėjimo" ir jau blizgu kaip aliejum patepta. Viskas pasikeitė (tfu tfu tfu), kai nusipirkau specialu krema riebiai/mišriai odai su MATINANČIU efektu. T.y. kremas neleidžia odai blizgėti. Ir tai yra best forever dalykas!!! Kartu pakuotėje eina toks mažutukas "antiblizginas", nešiotis rankinuke-na jei jau pramušė visgi riebalas:) Kremo gamintoja-Collistar firma. Pirkau Sarmoj. Kaina apie 90Lt-bet buvo akcija-man pigiau keliolika litu isejo. Ir dar nusipirkau Shiseido pudra kompaktine mišriai odai su MATINANČIU efektu-berods serija Puriness ar pan.-apie 90Lt Sarmoj. Žodžiu, kai nusitepu tuo drėkinamuoju matinančiu kremu, pasipudruoju matinančia kompaktine pudra veidas atrodo matinis ir nepriekaištingas visa diena. Jokiu ten poru ir t.t. Bet maloniausia dalis ta, kad nusivalius grimą, oda atrodo nuostabiai-ne nesiruošia puoštis rausvomis susierzinimo dėmėmis ir t.t.-mat tas kremas reguliuoja sebumo išsiskyrimą. Va smile.gif
Šiaip aš iki šiol naudojau tikrai pigesnius kremus ir pudrą, bet man niekad nedaėjo ieškoti kosmetikos su MATINANČIU efektu-aš tik ieškodavau mišriai odai skirtų priemonių ir tiek.
Beje, jei kažkokio pigesnio varianto ieškotum, tai mano pusskė pirko tą vadinamąją naujieną-Garnier kremukas riebiai blizgiai odai su matinančiu efektu. Kainuoja virš 20Lt ir puske sakė, kad tikrai nieko sau. Gal tik grimas prasčiau kiek ant jo guli.
Bet žodžiu niekad nemaniau, kad tokios mano veido bėdos išssipręs tokiu paprastu ir netikėtu būdu smile.gif
Sėkmės.
Atsakyti
QUOTE(Triušis Rodžeris @ 2006 10 27, 23:34)
Na, mano visai regis kompetetinga kosmetologe pasisake kazkada kad garu voneles ir abrazyviniai pilingai veidui yra blogis (reikia neva naudoti gomažus vadinamuosius-nusilupantys pilingai).
Bet čia ne į temą buvo. Mano oda riebi, jautri ir porėta. Valanda po pudros "užsidėjimo" ir jau blizgu kaip aliejum patepta. Viskas pasikeitė (tfu tfu tfu), kai nusipirkau specialu krema riebiai/mišriai odai su MATINANČIU efektu. T.y. kremas neleidžia odai blizgėti. Ir tai yra best forever dalykas!!! Kartu pakuotėje eina toks mažutukas "antiblizginas", nešiotis rankinuke-na jei jau pramušė visgi riebalas:) Kremo gamintoja-Collistar firma. Pirkau Sarmoj. Kaina apie 90Lt-bet buvo akcija-man pigiau keliolika litu isejo. Ir dar nusipirkau Shiseido pudra kompaktine mišriai odai su MATINANČIU efektu-berods serija Puriness ar pan.-apie 90Lt Sarmoj. Žodžiu, kai nusitepu tuo drėkinamuoju matinančiu kremu, pasipudruoju matinančia kompaktine pudra veidas atrodo matinis ir nepriekaištingas visa diena. Jokiu ten poru ir t.t. Bet maloniausia dalis ta, kad nusivalius grimą, oda atrodo nuostabiai-ne nesiruošia puoštis rausvomis susierzinimo dėmėmis ir t.t.-mat tas kremas reguliuoja sebumo išsiskyrimą. Va smile.gif
Šiaip aš iki šiol naudojau tikrai pigesnius kremus ir pudrą, bet man niekad nedaėjo ieškoti kosmetikos su MATINANČIU efektu-aš tik ieškodavau mišriai odai skirtų priemonių ir tiek.
Beje, jei kažkokio pigesnio varianto ieškotum, tai mano pusskė pirko tą vadinamąją naujieną-Garnier kremukas riebiai blizgiai odai su matinančiu efektu. Kainuoja virš 20Lt ir puske sakė, kad tikrai nieko sau. Gal tik grimas prasčiau kiek ant jo guli.
Bet žodžiu niekad nemaniau, kad tokios mano veido bėdos išssipręs tokiu paprastu ir netikėtu būdu smile.gif
Sėkmės.

drinks_cheers.gif Aciu,vaziuosiu iki Sarmos. Siuo metu naudoju is Elizabet Arden visus kremukus, bet blizgu...tik neraudonuoju.
Aciu
Atsakyti
Džiaugčiaus, jei padėtų smile.gif Man kartais tame kremuke drėgmės mažoka, todėl aš juo pasitepu tiek ryte, tiek vakare (nors instrukcijoj taip ir rašo)-tada būna labai gerai.
Na čia dar pasisakysiu, nors bile kokia kosmetologė mane tiesiog sudraskytų už tokią info smile.gif Veidą ryte plaunu tik vandeniu, o vakare makiažą nuimu prausdama veidą vaikišku lietuvišku muilu be dažiklių ir kvapų !!!! Muiliukas berods Tindi Rindi vadinasi. Prieš tai mėgau visokius prabangius prausiklius arba tonikus. Paskui kelių panų, turinčių itin gražią odą, pasiklausiau kaip prižiūri ją-paaiškėjo, kad visais atvejais veidą max. kartą dienoje plauna vaikišku muilu (kurios nesipudruoja, tai net vakare tik vandeniu plauna) ir t.t. Paskui dar paskaičiau kažkokį straipsnį, kuris buvo l.sudėtingas todėl tik esmę galiu perteikti-kad kai organizmas nuodijasi ar ten jame kaupiasi visokie š...., jis į odos paviršių kažkaip kažkodėl išskirinėja rūgštis visokias. Todėl jei naudojama kosmetika yra su rūgštimis (dabar labai populiari būtent tokia kosmetika), tai ant odos gaunasi visiškas pravalas. Ant odos, kad jai būtų gerai, turi būti šarminė, o ne rūgštinė terpė, todėl odai reikia naudoti šarminius produktus. Na, galvoju, muilas juk irgi šarminis ir mečiau lauk visus valiklius, pradėjau muilą naudoti. Ar tai sutapimas ar ne, tačiau muilas kartu su tuo aprašytu kremu labai greitai ir kardinaliai pakeitė mano veido odą iš bile kokios į netgi labai dailią.
Atsakyti
QUOTE(Triušis Rodžeris @ 2006 10 29, 11:35)
Džiaugčiaus, jei padėtų smile.gif Man kartais tame kremuke drėgmės mažoka, todėl aš juo pasitepu tiek ryte, tiek vakare (nors instrukcijoj taip ir rašo)-tada būna labai gerai.
Na čia dar pasisakysiu, nors bile kokia kosmetologė mane tiesiog sudraskytų už tokią info smile.gif Veidą ryte plaunu tik vandeniu, o vakare makiažą nuimu prausdama veidą vaikišku lietuvišku muilu be dažiklių ir kvapų !!!! Muiliukas berods Tindi Rindi vadinasi. Prieš tai mėgau visokius prabangius prausiklius arba tonikus. Paskui kelių panų, turinčių itin gražią odą, pasiklausiau kaip prižiūri ją-paaiškėjo, kad visais atvejais veidą max. kartą dienoje plauna vaikišku muilu (kurios nesipudruoja, tai net vakare tik vandeniu plauna) ir t.t. Paskui dar paskaičiau kažkokį straipsnį, kuris buvo l.sudėtingas todėl tik esmę galiu perteikti-kad kai organizmas nuodijasi ar ten jame kaupiasi visokie š...., jis į odos paviršių kažkaip kažkodėl išskirinėja rūgštis visokias. Todėl jei naudojama kosmetika yra su rūgštimis (dabar labai populiari būtent tokia kosmetika), tai ant odos gaunasi visiškas pravalas. Ant odos, kad jai būtų gerai, turi būti šarminė, o ne rūgštinė terpė, todėl odai reikia naudoti šarminius produktus. Na, galvoju, muilas juk irgi šarminis ir mečiau lauk visus valiklius, pradėjau muilą naudoti. Ar tai sutapimas ar ne, tačiau muilas kartu su tuo aprašytu kremu labai greitai ir kardinaliai pakeitė mano veido odą iš bile kokios į netgi labai dailią.

Nu pardon blink.gif blink.gif
Kaip odai gali buti sarmine terpe? blink.gif Nusiluptumet iki raumenu doh.gif
Ne veltui ant visokiu priemoniu raso ph 5.5 - RUGSTINE terpe. Imkim pvz.: p.h 7 - neutrali buna burnoj issivalius dantu pasta. Pabandykit veida dantu pasta pasitept - nueis raudonom demem. Nors terpe dar TIK neutrali. Tai pagalvokit jei sarmo uzivarytumet doh.gif Koks jausmas plikom rankom ciupinejant skalbimo miltelius? Velgi - ten sarmas. Sarmas tirpdo baltymus ir riebalus. Spekim is triju kartu is ko sudarytas zmogus? bingo - 90% sudaro baltymai.
Cia buvo mazazs lyrinis nukrypimas rolleyes.gif
Atsakyti
Taip ir maniau, kad atsiras kas suvarys smile.gif Žodžiu, straipsnis buvo, be abejo, parašytas labai kompetetingai ir išsamiai ir t.t., bet kadangi aš ne itin kompetetinga chemijoj, todėl matyt ne itin protingai pasisakiau. Tačiau esmės tai nekeičia-o ji straipsnyje buvo tokia-odai netinka naudoti rūgštinius produktus (čia nebūtina įsivaizduoti sieros rūgštį), verčiau-šarminius (čia nebūtina įsivaizduoti skalbimo miltelius) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2006 10 29, 10:04)
Sarmas tirpdo baltymus ir riebalus.

pataisau-ne sarmas bet fermentai proteazes lipazes
Atsakyti
QUOTE(Triušis Rodžeris @ 2006 10 29, 15:11)
Taip ir maniau, kad atsiras kas suvarys smile.gif Žodžiu, straipsnis buvo, be abejo, parašytas labai kompetetingai ir išsamiai ir t.t., bet kadangi aš ne itin kompetetinga chemijoj, todėl matyt ne itin protingai pasisakiau. Tačiau esmės tai nekeičia-o ji straipsnyje buvo tokia-odai netinka naudoti rūgštinius produktus (čia nebūtina įsivaizduoti sieros rūgštį), verčiau-šarminius (čia nebūtina įsivaizduoti skalbimo miltelius) smile.gif

Labai aciu , tik nesipykit blink.gif , pabandysiu vaikiska muiliuka nusipirkti, netiks tai netiks, pabandysiu ko nesu dar isbandziusi,o gal ir tiks. Aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(upe_5 @ 2006 10 30, 09:47)
Labai aciu , tik nesipykit blink.gif , pabandysiu vaikiska muiliuka nusipirkti, netiks tai netiks, pabandysiu ko nesu dar isbandziusi,o gal ir tiks. Aciu 4u.gif

Dar gal galite parasyti kokiu vandeniu geriau prausti veida ar saltu ar siltu? Manau,kad gal turi irgi reiksme?
Atsakyti
Dėl muilo naudojimo, tai, kaip jau minėjau, kosmetikių ir žinovių gali būti pasmerkta:) Na bet kaip žiūrėti į situaciją, jei man (ir ne tik) toks produktas kaip vaikiškas muilas puikiai tinka veidui prausti, o tuo tarpu pirkau rugštini prausiklį (su AHA rūgsštimis, Anna Lotan berods-nepigus reikalas) iš kosmetikes-ir š.... Beje, pasisakiau kartą savo kosmetikei, kad draugė veidą plauna muilu ir turi nuostabią odą. Ji pasakė-palauk, pažiūrėsi kaip atrodys kai bus 40-ies. Na galvoju-išties, gal i senatve gali prastai sureaguoti. Tada pasiklausiau savo krikštomamos, kuriai 55 metai, kaip ji prižiūri odą, nes net jaunos pavydi-odytė persikinė. Sako-kartą savaitėj plaunu muilu, kitus kartus-vandeniu (ji nenaudoja makiažo)!!!!!! Vadinasi, negali aišku 100proc. nuspręsti, tačiau greičiausiai apie atsiliepimą senatvėj-yra briedas. ai, daug aš tokių dalykų pagaunu, inete straipsnių paskaitau. Buvau pasiryžusi odos voskiai baisiai drastiškai procedūrai su tom pačiom rūgštim berods-dingsta pigmentacija, atsiradusi dėl spuogų buvusių (tamsesnės dėmelės). Procedūra rūsti, 2 savaites atostogų turi imti, bo veidas lupasi ir kainuoja doh.gif Jau pasiryžau. O dabar visaip kaip išgirstu, kad galiu nusipirkti Decleor aliejų už 1xxLt ir jis man palaipsniui išbalins, galiu nusipirkti tą patį aromaterapinį baltarusišką aliejų už 20Lt, galiu nusipirkti Skinoren tepalą vaistinėj nuo spuogų ir išimantį pigmentą už 40Lt. Na nejau kosmetikė nežinojo? Kam siūlyti tokią klaikią intervenciją į organizmą kad pašalinti kelias dėmeles ant smakro kai daugybė yra priemonių, kurios neveikia taip drastiškai. Ai, daugybė tokių istorijų.
Prabudo mano pupa-lekiu. Tai trumpai-šaltas vanduo visad yra sveikesnis nei karštas, todėl rinkis drungną vandenį (vėsų, bet manau ne ledinį). Kokią 1 savaitę, tau po muilo procedūros smile.gif nemaloniai trauks odą. Nepergyvenk-tai praeis. Jei neištversi-pasitepk kremu (vakare), o o ryte muilo nenaudok, nors aš pradžiai variau 2 kartus dienoj. Tačiau manau 1 kartą dienoj naudoti muilą yra maksimum. Išsausins kitaip odą.
Sėkmės smile.gif
Atsakyti