laurechka, labai smagu, kad morkų tortas patiko O ko tu pergyvenai, kad miltų nereikia? Gi džiūvėsėliai tai tie patys miltai, tik jau kepti
sandralita, džiaugiuosi, kad improvizacija pavyko
Eilinį sykį kepiau kalakutienos su sūriu kepsnį
QUOTE(Sonatina @ 2006 10 30, 11:17)
PUka, o tai trupininių pyragų apačia neiškepa, ar viršus? Jei apačia, gal vertėtų vien tik apatinį sluoksnį pirmiausiai apkepti ~ 10 min. O jei viršus, tai gal tiesiog bebaigiant kepti įjungti vien tik kaitinimą iš viršaus...
Na svarbu sugalvojai, kaip išsisukti, kad neriekėtų išmesti viso pyrago...
Na svarbu sugalvojai, kaip išsisukti, kad neriekėtų išmesti viso pyrago...
va kokia idėja ... apkepsiu biskvitą tada viską sudėsiu ... kaip obuolių - jogurto lyg ir pyragas taip kepasi. taip taip, man apačia neiškepa būtent šių dviejų pyragų, kepu visus pyragus kaitinant ir viršų ir apačią - negerai? sakau gal obuoliai labai sultingi, nes jau sulčių iš jų ... ačiū bandysim taip dabar
Dar kepiau keksiukus su persikais, bet truputį pritrūkau persikų, tai į likusius keksiukus įspaudžiau po gabaliuką šokolado, tai irgi gavosi Ir kelis spėjau nufotkinti
Papildyta:
O į varškinį tinginį šį kartą dėjau bananą, šviežų persiką ir konservuotus ananasus ir kaip visada gavosi puikus ir vos spėjau gabaliuką nufotkinti, nes vyras dorojo šviesos greičiu
Papildyta:
O į varškinį tinginį šį kartą dėjau bananą, šviežų persiką ir konservuotus ananasus ir kaip visada gavosi puikus ir vos spėjau gabaliuką nufotkinti, nes vyras dorojo šviesos greičiu
Aš tik prieš kelias dienas atradau SONATINOS receptus. Šiandien kaip tik ieškojau, ką čia pagaminus paprasto ir greito. Pabandžiau daržoves su ryžių makaronais, nes lyg tyčia visus ingridientus turėjau, išskyrus cukiniją, bet vietoj jos panaudojau patisoną. Man visai skanu, tik vaizdelis tikrai netoks kaip nuotraukoje, todėl galvojau, kad dukra nevalgys ( vaikai pas mane tikri estetai, jei negražu, reiškia neskanu ), bet valgė ir net apsilaižydama
Šaunuolė Sonatina , ne tik skaniai gamini, fantazijos turi, bet ir gražiai patiekti moki, kas man ne visada pasiseka
Šaunuolė Sonatina , ne tik skaniai gamini, fantazijos turi, bet ir gražiai patiekti moki, kas man ne visada pasiseka
QUOTE(Sonatina @ 2006 10 30, 12:53)
yuki, būtent toks (obuolių bus tiek, kiek įdėsi - jeigu dėsi maaažai, tai ir bus maaažai ) Gi ir nuotraukose matėsi Na nebent gali dėti daug daugiau obuolių
jau sakiau kažkada, kad aš blondinė , pirma paklausiau, paskui į nuotrauką pažiūrėjau
vadinasi, viskas gavosi kaip ir turėjo gautis. bet man patinka pyragai su daaaug obuolių, tai pašoviau ką tik obuolių rudenį
ir troškinu burgundišką jautieną
aš vis dar negaliu atsistebėt tavo pateikiamais receptais. norit kiniškų paplotėlių? prašom. trupininės tešlos? ne? mielinės? prašom. ką beimsi, tą ir gausi, nerealu
ačiū
Labas vakaras Sonatina. Žadu kepti blynelius su jogurtu. Tik va klausimas pasistojo? Kokį jogurtą naudoti; ar pilstomą, ar indeliuose. O gal neturi reikšmės kokį naudoti.
Labas vakaras,
esu Sonatinos receptukų gerbėja.
Gal galite parodyti nuotraukėlę Šepardo pyrago, kad galėčiau įsivaizduoti kokį rezultatą turėčiau gauti
Man lyg ir patikimiau, kai ne tik perskaitau, bet ir pamatau
Ačiū
esu Sonatinos receptukų gerbėja.
Gal galite parodyti nuotraukėlę Šepardo pyrago, kad galėčiau įsivaizduoti kokį rezultatą turėčiau gauti
Man lyg ir patikimiau, kai ne tik perskaitau, bet ir pamatau
Ačiū
[quote=Sonatina,2006 10 30, 13:53]
agotai, o kas būtent nesigavo? Ir apie kuriuos varškėčius kalbi - kur reikia kepti orkaitėje, ar kur keptuvėje?
Kalbu apie tuos, kur reikia kepti keptuveje. Kaip pasake man MB, tai gavosi kepta varske. Nors kita diena mama dare irgi taip pat, tai gavosi labai skanus, tik gal miltu biski daugoka buvo. Man tai atrodo, kad kalta varske, nes nepasidare man vientisa mase, o liko varskes gumuleliai, o keptuveje viskas pasileido.
agotai, o kas būtent nesigavo? Ir apie kuriuos varškėčius kalbi - kur reikia kepti orkaitėje, ar kur keptuvėje?
Kalbu apie tuos, kur reikia kepti keptuveje. Kaip pasake man MB, tai gavosi kepta varske. Nors kita diena mama dare irgi taip pat, tai gavosi labai skanus, tik gal miltu biski daugoka buvo. Man tai atrodo, kad kalta varske, nes nepasidare man vientisa mase, o liko varskes gumuleliai, o keptuveje viskas pasileido.
O mano orkaitėje baigia kepti vištiena su kalafiorais.Padažą panaudojau iš kito recepto(tą baltą,kur verdasi su pienu,sultiniu ir fermentiniu sūriu).Atrodo labai .Šiandien ,aišku,jau neragausiu,bet rytoj,tai pulsim naikinti.Kiaušinių-faršo vyniotinį esu darius su grybų įdaru,o rytoj kepsiu su džiovintais grybais.Labai mums patinka šitas patiekalas.
Kepiau šiandien grybų pyragą... Sonatina, kai reikėjo pagrindą pakepti su pupelėm 5min, tai jis turėjo bent kiek apkepti Man tai tik sušilo ir viskas. Kai suverčiau visą masę, tai tada viskas labai skaniai gavosi... Jei jau mano Eima kažkiek pavalgė... O kas būtų, jei visą masę suverstum į nepakeptą pagrindą
šian dariau kopūstų apkepą su faršu, tik dariau su kalafijorais.labai skanaiai gavos, tik va kiek sausokas nors tik dabar pažiūrėjau, kad grietinėlės tai 300 ml reikėjo, o įpyliau 200 beje dariau su Rama grietinėle patiekalams, ji ne tokia riebi.... net mano vaikis, kuris nemėgsta kalafijorų, valgė ir gyrė