Eimante, labai malonu, kad pyragas su grybais patiko, o vištieną galėjai daryti ir su kitu padažu - šiaip visi padažai labai suskystėja, kai verda
viliusi, o tai ką su omletu padarei? Išmetei?
O neapsivertė dėl to, kad prikepė, ar kad buvo per skysta? Jei per skysta, reikėjo, dar pakepti, kol sutirštės... O kaip kiti patiekalai pavyko?
Smiling, tai visuomet reikia žiūrėti ne tik į recepte nurodytą laiką, bet ir į tai kas vyksta orkaitėje... Aš ištraukiau tiesiog tuomet, kai visas omletas buvo tolygiai iškepęs
vvandene, džiaugiuosi, kad patiekalai patiko
Ir kokį pyragą išsirinkai?
Eni, labai smagu, kad vištiena patiko
Kaliteja, gal blynus kepi šiek tiek per karštoje keptuvėje, kad apačia greitai apkepa, o vidurys dar liekas labai skystas?
Jei ne per karšta, tai tešla kepa tolygiai, ir kol apačia iškepa, vidurys jau nebesitaško... Bet viskas atrodo labai skaniai
vytule, labai džiaugiuosi, kad bandelės patiko, o pyragas atrodo išvis
vikule,
Linjau, specialaus bandelių su lašinukai nebuvo, o buvo tik štai kas:
QUOTE(Sonatina @ 2006 10 25, 11:11)
vytule, štai
tikrai vykęs mielinės tešlos receptas O dėl lašinukų įdaro gal kitos merginos padės - aš niekada nekepiau. O jeigu niekas nepatars - paieškosiu
QUOTE(Sonatina @ 2006 10 25, 11:39)
vytule, štai radau, kaip bea daro lašinukų įdarą bandelėms
QUOTE(bea @ 2005 12 20, 19:23)
aš darau taip: lašinukus vos vos paskrudinu keptuvėj, tada įdedu svogūnų, jie kartu pasiskrudina dar, įmetu grietinės ir pasitroškina. dar juodų pipirų, druskos jei reikia ir viskas.
Spygle, džiaugiuosi, kad blyneliai patiko
mexica, kažkaip į beliašus man visiškai neprisigėrė aliejaus
Bet šiaip degtinės namie niekada nebūna, jau dažniau būna bulvė, tad ją nulupusi ir dedu po ketvirtį - kai apskrunda ištraukiu ir įmetu kitą gabaliuką
liniok, tikiuosi greitai sulauksi naujos orkaitės
PUka, o tai trupininių pyragų apačia neiškepa, ar viršus? Jei apačia, gal vertėtų vien tik apatinį sluoksnį pirmiausiai apkepti ~ 10 min. O jei viršus, tai gal tiesiog bebaigiant kepti įjungti vien tik kaitinimą iš viršaus...
Na svarbu sugalvojai, kaip išsisukti, kad neriekėtų išmesti viso pyrago...
Žemaika, manau, kad tu puiki šeimininkė, tik išsiaiškinkim sąvokas
Ką turi omeny sakydama, kad obuoliai buvo neiškepę? Gi obuoliai ne žalia mėsa - jie ir neturi kažkaip specialiai iškepti... Kitas klausimas, jei mėgsti, kaip obuoliai būna beveik troškinti, tai gal ir reikėtų prieš dedant į tešlą juos patroškinti, tada ir skystimo susidarytų daugiau... (tik tuomet pirmiausiai apkepčiau apatinį tešlos sluoksnį...)
Tešla ir turėjo būti trapi, nes tai ir yra trapios tešlos pyragas... Jeigu trapios tešlos nemėgsti, kitą kartą gal mėgink mielinę tešlą...
Baltymus pirmiausiai reikia išplakti, kol suputos (bet dar nebus balti), o tada palaipsniui nenustojant plakti berti cukrų... Geriausiai kitą cukraus dozę berti tada, kai prieš tai įbertas jau visiškai ištirpo... Na nežinau, aš plakiau gal kokias 5 min... Ir maksimaliu greičiu (bet čia vėl priklauso nuo mikserio...). Standumas toks, kad apvertus šaukštą žemys nuo jo baltymai nebeturi nudribti
Dėl silikoninės formos tikrai apačia negalėjo būti drėgna...
singarela, malonu, kad kiauliena ir jums patiko
Jei pyragų apačia sukepa, o viršus pusžalis, tai tikrai greičiausiai kalta orkaitė - tiesiog nevienodai kaitina...
Na svarbu, kad nors Aharoni pyragas stebuklingai iškepė
rasve, padažo receptas niekur nepaslėptas - jis yra
štai čia