peledziuke, džiaugiuosi, kad apkepas - keksas patiko
AIRA, adžikos miltelių kelis kartus pirkau Maximoje prieskonių skyriuje, tokiuose spalvotuose popieriniuose pakeliuose, Avokado firmos
Mama_Tania, tai gal ir daryk pagal tą neišbandytą receptą - tik siūlyčiau persikus supjaustyti kubeliais, o razinas pamirkyti kokiame nors alkoholyje... Ir dar grietinėlę ne maišyk kartu su varške, o atskirai išplak ir įmaišyk į varškę kartu su vaisiais
Katu, čia ta pati katė, tik pakeitė drybsojimo pozą Ir tikrai ne atjaunėjo Deja, jau pasirodo senyvo amžiaus (8 metų)
ambre, labai džiaugiuosi, kad radote sau patinkančių patiekalų O keksiukai (ir ne tik ) atrodo
QUOTE(Sonatina @ 2006 11 22, 13:24)
Kaliteja, aš persikus pjausčiau būtent kubeliais Mėsą gaminu retai, nes tiesiog nesugebu nusipirkti normalios... Kažkaip su faršu ar vištiena viskas daug paprasčiau Nors vakar ruošiausi gaminti vištieną su Terijaki padažu ir sugebėjau Hyper Rimi nusipirkti pasmirdusios vištos... Teko vakarieniauti sumuštiniais...
Ale tai dura boba ir ko man nedašilo kūbeliais kad reikia,sakau kodėl taip persikų nesimato pas jus
Ir man iš faršo bei vištos lengviau,tik kad paskui viena turiu visą sudoroti,unoravas tas mano vyras sako valgau tipo viską,nu jo sakau paragauji,o kas liko,tai man viską reikia
QUOTE(Kaliteja @ 2006 11 22, 15:46)
Ale tai dura boba ir ko man nedašilo kūbeliais kad reikia,sakau kodėl taip persikų nesimato pas jus
Ir man iš faršo bei vištos lengviau,tik kad paskui viena turiu visą sudoroti,unoravas tas mano vyras sako valgau tipo viską,nu jo sakau paragauji,o kas liko,tai man viską reikia
Ir man iš faršo bei vištos lengviau,tik kad paskui viena turiu visą sudoroti,unoravas tas mano vyras sako valgau tipo viską,nu jo sakau paragauji,o kas liko,tai man viską reikia
aš riekutėmis, tada iškloju tešlos dugną ir tik tada pilu varškės masės. Visąlaik (5 kartus jau dariau) išeina gerai ir vienodai - sluoksniais