TROSKINAU VISTA GRIETINELES PADAZE - LABAI SKANU, ISSITROSKINO PUIKIAI, TAI TIKO IR MAZAM VAIKUI.
sonatina, tu rasei, kad viska darei puode, man tai buvo didele problema, nes viska puode neisejo sutalpint, tai as apkepinau vistiena keptuvej, sudejau i puoda; tada apkepinau svogunus + miltus, ir irgi i puoda, o tada jau viska pagal recepta. Gal ne visai teisingai, bet svarbu, kad isejo skanu (kaip ir visada, svogunu dejau maziau, zyyyyyyyyymiai maziau, tik bulviu daugiau ir grietinele piliau 36 % riebumo)
sonatina, dar karta, aciu , kad esi
briedžiuke, malonu, kad apkepas patiko
liniok, ančiuvių pastos ir aš neturėjau, bet manyčiau, kad jos reikėtų ieškoti žuvies konservų skyriuje... Na blogiausiu atveju galima tiesiog šakute sutrinti kelias austres (konservuotų tikrai būna pirkti...). O austrių padažo tikrai yra egzotinių ingredientų skyreliuose
O dėl kekso, žinoma gaila, kad nepavyko... Priežastys galėtų būti kelios - gal nepakankamai išmaišei sviestą su cukrumi? Masė turi gautis praktiškai balta, o cukrus būti beveik visiškai ištirpęs... Be to, labai gerai reikia išplakti įmušus kiekvieną kiaušinį, t. y. kita kiaušinį galima mušti tik tuomet, kai tešlai prieš tai buvo labai gerai išplakta... Dar galbūt per daug maišei tešlą berdama miltus...? Nes čia irgi nereikia persistengti, maišyti gana atsargiai ir tik mažiausiu mikserio greičiu...
Na ir dar viena galima priežastis - kad visgi keksas nebuvo pilnai iškepęs... Reikia žiūrėti mediniu pagaliuku, tik žinoma besti ne į varškę, o kur nors šone į tešlą
dolile, užpilas neturi būti šaltas, o tik vos praaušęs, nebekarštas, nes kitaip tiesiog ištirpins viršutinį torto sluoksnį ir negražiai susimaišys... Reikia pilti pakankamai šiltą užpilą, tada jis iškart labai gražiai pasiskirsto po torto viršų tiesiog sukiojant lėkštę su tortu į visas puses
Portuke, džiaugiuosi, kad kuskusas patiko Tikiuosi ir blynais nenusivilsi
daliela, ačiū Bet kolegos sakė, kad bankrutuočiau, nes dedu per daug kremo į pyragaičius ir šiaip naudoju per daug gerus produktus...
Miglota, labai smagu, kad kotletai gavosi gražūs ir skanūs
Mama_Tania, svarbiausia, kad radai išeitį ir rezultatas gavosi puikus Džiaugiuosi, kad patiekalas patiko
liniok, ančiuvių pastos ir aš neturėjau, bet manyčiau, kad jos reikėtų ieškoti žuvies konservų skyriuje... Na blogiausiu atveju galima tiesiog šakute sutrinti kelias austres (konservuotų tikrai būna pirkti...). O austrių padažo tikrai yra egzotinių ingredientų skyreliuose
O dėl kekso, žinoma gaila, kad nepavyko... Priežastys galėtų būti kelios - gal nepakankamai išmaišei sviestą su cukrumi? Masė turi gautis praktiškai balta, o cukrus būti beveik visiškai ištirpęs... Be to, labai gerai reikia išplakti įmušus kiekvieną kiaušinį, t. y. kita kiaušinį galima mušti tik tuomet, kai tešlai prieš tai buvo labai gerai išplakta... Dar galbūt per daug maišei tešlą berdama miltus...? Nes čia irgi nereikia persistengti, maišyti gana atsargiai ir tik mažiausiu mikserio greičiu...
Na ir dar viena galima priežastis - kad visgi keksas nebuvo pilnai iškepęs... Reikia žiūrėti mediniu pagaliuku, tik žinoma besti ne į varškę, o kur nors šone į tešlą
dolile, užpilas neturi būti šaltas, o tik vos praaušęs, nebekarštas, nes kitaip tiesiog ištirpins viršutinį torto sluoksnį ir negražiai susimaišys... Reikia pilti pakankamai šiltą užpilą, tada jis iškart labai gražiai pasiskirsto po torto viršų tiesiog sukiojant lėkštę su tortu į visas puses
Portuke, džiaugiuosi, kad kuskusas patiko Tikiuosi ir blynais nenusivilsi
daliela, ačiū Bet kolegos sakė, kad bankrutuočiau, nes dedu per daug kremo į pyragaičius ir šiaip naudoju per daug gerus produktus...
Miglota, labai smagu, kad kotletai gavosi gražūs ir skanūs
Mama_Tania, svarbiausia, kad radai išeitį ir rezultatas gavosi puikus Džiaugiuosi, kad patiekalas patiko
As kepiau Pyraga su grybais Issiviriau per mazai bulviu tai man ta skardele pasidenge tokiu plonu sluoksniu, krastu net nedengiau bet idaras koks skanus buvo, as dejau dar raudona marinuota paprika ir cesnako nemazai jau kaip skanu na labiau buvo panasu i pica bulviniu pagrindu, nes man taip isejo, manau kad ir miltu per mazai i bulves idejau bet buvo labai skanu maniau mb nevalgys bet jis dar i darba nusinese ir pavaisino kitus aisku visi gyre tikiuosi ne is mandagumo SKANU
Vakar ruosiausi kepti vista jogurto padaze, isivaizdavau kad turiu to salotu uzpilo saldytuve aisku turejau bet kitokio tai buvo HEINZ padazas salotoms, bet toks tirstokas, ten jogurto nera visai tai palikau kitam kartui.
Vakar ruosiausi kepti vista jogurto padaze, isivaizdavau kad turiu to salotu uzpilo saldytuve aisku turejau bet kitokio tai buvo HEINZ padazas salotoms, bet toks tirstokas, ten jogurto nera visai tai palikau kitam kartui.
na isirasau ir as i Sonatinos receptu gerbeju gretas
gaminau vyviotini kiausiniu-farso, neblogai gavosi. neturejau kepimo popieriaus, tai pyliau tiesiai i bletute patepta aliejum ir visai neblogai atlipo.
zuvis prancuziskai jau kelis kart gaminau, vis is kitokios zuvies ir kiekviena kart super duper buvo
o vakar norvegiskos zuvienes improvizacija dariau, ir gi skanu buvo..
aciu uz receptus..
dabar kokio pyrago recepto einu ieskot, isbandinesiu nauja silikonine forma
gaminau vyviotini kiausiniu-farso, neblogai gavosi. neturejau kepimo popieriaus, tai pyliau tiesiai i bletute patepta aliejum ir visai neblogai atlipo.
zuvis prancuziskai jau kelis kart gaminau, vis is kitokios zuvies ir kiekviena kart super duper buvo
o vakar norvegiskos zuvienes improvizacija dariau, ir gi skanu buvo..
aciu uz receptus..
dabar kokio pyrago recepto einu ieskot, isbandinesiu nauja silikonine forma
Sonatina, šiandien gaminau vištieną havajietiškai, nu super skanu gavosi
Tik dariau be sojos padažo, nes sojų namie nerasta, kažkaip nenaudojam, bet ir be jų gavosi labai jau skaniai
Patiko ta idėja - medus su kečupu, visada dabar taip gaminsiu vištieną
Tik dariau be sojos padažo, nes sojų namie nerasta, kažkaip nenaudojam, bet ir be jų gavosi labai jau skaniai
Patiko ta idėja - medus su kečupu, visada dabar taip gaminsiu vištieną
Aš kepiau pūrius blynus,tai labai patiko : na bet iš vienos porcijo,tai nedaug ten jų buvo tik kad jie man kažkaip sunkiai kai reikia apversti,labai per šonus išsitaško
Dar kepiau iš likusių makaronų lizdelius ir čia viskas labai labai skanu,tik makaronų mažai,na bet kai mano brangiausias jų nėra didelis gerbėjas,tai man užteks.
Dar kepiau iš likusių makaronų lizdelius ir čia viskas labai labai skanu,tik makaronų mažai,na bet kai mano brangiausias jų nėra didelis gerbėjas,tai man užteks.
Sonatina, didelis ačiū už receptuką mielinės tešlos , pyragėliai su lašinukais išėjo nerealūs . Ištirpo per 5 minutes. Šeimyna išsireikalavo dar ir rytoj kad iškepčiau ir poryt . Tešlos išėjo nemažai, tai iš likusios padariau bandeles su obuolių įdarų, tai desertui irgi ištirpo per 5 minutes .
Mano darbo rezultatas :
Mano darbo rezultatas :
QUOTE(vikule @ 2006 10 29, 10:40)
Noreciau issikepti su lasinukaus pyrageliu,nerandu recepto,gal pasufleruosi?
aš irgi ieškojau bet neradau o gal tas receptas tiktų - įdarą pagal save padaryt gali
čia
QUOTE(vikule @ 2006 10 29, 10:40)
Noreciau issikepti su lasinukaus pyrageliu,nerandu recepto,gal pasufleruosi?
Yra Sonatinos mielinės tešlos receptas. Jis, manau, puikiai tiktų pyragėliams su lašinukais
Išsikepiau blynelių su cukinija ir krabų padažiuku.Nerealiai skanūs,purūs.kas nemėgsta krabų lazdelių gali valgyti su kitu,mėgiamu padažu.Labai skanu
Sveikutes
Siandien vel kepsiu beliasus, jau tesla uzmaisyta, bet as dar galvojau jusu pasiklausti, ka daryt, kad tesla neprisigertu aliejaus?
ZInau, kad lyg bulve mesdavo, ar ka ten?
Siandien vel kepsiu beliasus, jau tesla uzmaisyta, bet as dar galvojau jusu pasiklausti, ka daryt, kad tesla neprisigertu aliejaus?
ZInau, kad lyg bulve mesdavo, ar ka ten?