Sveikos gyvos, merginos
vytule, pyragas atrodo labai skaniai
O lazanija su bandelėmis irgi
Džiaugiuosi, kad šeimai patiko
mergyte_, pati ir atsakei į savo klausimus
Būtent tam ir reikia tešlą brinkinti, kad nesijaustų manai...
Gadiga, ar pavyko lizdeliai orkaitėje?
Portuke, svarbiausia, kad radai savo klaidą
Tikiuosi kitą kartą keksiukai pagaliau pavyks
O keksas su kiaušinių likeriu man irgi labai labai patinka
laurindre, cukinijos rudeniop labai sukietėja... Bet šiaip smagu, kad šis patiekalas patinka
Malonu, kad ir kukuliukai bei keksas patiko
Kriaušės teoriškai neturėtų sukirsti į dugną... Gal buvo labai sultingos ar ne itin nuvarvintos?
krika, pyragus kepu su bet kokiais obuoliais, kurių kas nors duoda
, arba kokius nusiperku
Mama_Tania, labai malonu, kad keksiukai, žuvis grietinėlėje, kukuliukai, kriaušių pyragas gavosi skanūs
O negi to kopūstų apkepo su faršo reikia taip ilgai laukti?
O kriaušių pyragas atrodo labai viliojančiai...
Baisa, džiaugiuosi, kad ir žuvienė, ir vištiena patiko
NRima, šaunu, kad pynutės pavyko
zole, bandelės atrodo
O picos tešla greičiausiai neiškilo tik dėl mielių... Ar kartais nepasenusios buvo? Jei kyla nors kokių abejonių, geriau prieš darant tešlą mieles išbandyti - išmaišyti su šiek tiek šilto pieno ar vandens ir žiupsneliu cukraus - jei per 5 - 10 min. stipriai suputoja - geros
egliuke, labai malonu, kad išbandei tiek patiekalų ir radai patinkančių
Papildyta:kregzde, ačiū už pyragą
Atrodo labai viliojančiai...
Smagu, kad ir zuikis patiko
Ugnuže, labai džiaugiuosi, kad ir kukuliai, ir tortas pavyko puikiai... Aš nešiausi šį tortą į darbą, tai irgi niekas nesuprato, kodėl dryžiai vertikalūs...
rts, labai smagu, kad varškiniai rageliai patiko
Eimante, na ir ataskaita
Labai malonu, kad tiek daug visko išbandei ir viskas (neskaitant neaiškaus tinginio
) patiko
starbee, džiaugiuosi, kad vyras įvertino suflė
Spurgita, nėra už ką
Džiaugiuosi, kad pyragas patiko
korcula, nekreipk dėmesio į vyro komentarus
Galima ir tik save palepinti skanėstais
Džiaugiuosi, kad ir kiti patiekalai patiko
dolile, visi trys tortai atrodo tiesiog
O dabar dėl to skysto įdaro - o ir prieš tepant įdaras buvo skystas? Kokią grietinėlę naudoji? Nes panašiausiai, kad grietinėlė normaliai neišplakta... Man kremas gavosi labai standus... Pastebėjau, kad iš ilgo galiojimo tetrapakelių grietinėlė išsiplaka žymiai prasčiau ir plakti reikia gerokai ilgiau... Dar nelabai man Saulės pieno grietinėlė iš Maximos... O jeigu nuolat grietinėlė normaliai neišsiplaka, galima įberti grietinėlės standiklio...
Miss_Lumholdt, o grietinę ragavai prieš dėdama?
Nes tik nuo grietinės galėtų gautis rūgštoka...
Semi Sweet, džiaugiuosi, kad silkė ir suši tortas papuošė stalą
O vandens į vištieną tikrai nereikia, padažas virdamas ir taip labai suskystėja
Dėl emalės tai nelabai žinau, nors teoriškai manyčiau, kad nebelabai galima naudoti indus su pažeista emale...
Papildyta:darzeli, krabų lazdeles perku tik Vičiūnų ir jokiais būdais ne šaldytas
Agurkus galima šiek tiek nuvarvinti, bet iš tiesų gerai, kad yra šiek tiek drėgmės - tortas nesigauna per sausas
kriziuk, kad po pirmo pakilimo tešla subliūško ją pajudinus - normalu, taip ir turi būti... Bet kad paskui sukrito, tai negerai...
Man kažkodėl atrodo, kad bandelės tiesiog perkaito...
noir1, džiaugiuosi, kad zuikis patiko
O dėl pikantiško torto - jeigu mėgsti pikantiškiau, aštriau, tai ir reikėjo ant sluoksnių berti prieskonių daugiau...
Torto nebijok - jis visai nesudėtingai pasidaro
prieblanda, tai jei jau ne pirmą kartą įsitikinai, kad neuždengus neiškepa - visada uždenk ir viskas gausis normaliai
Rituxx, tikiuosi kriauklelės pavyks
jurattele, ir kaip gi tas keksas?
lanaa, džiaugiuosi, kad krabų blyneliai patiko
Ir kad sugebėjai išgelbėti tiramisu
O varškiniai rageliai greičiau gaunasi minkšti, nei trapūs... Jei mėgsti trapius, reikėtų daryti kitokią tešlą...
starbee, labai malonu, kad ir žuvienė, ir įdaryti makaronai patiko
LIAN, spurgos tiesiog fantastiškos
Wild Flower, džiaugiuosi, kad maltinukai - vyniotiniai visiems patiko
katiliuk, labai smagu, kad blynai ir bandelės patiko
Marinčik, purių blynų tešla tikrai neturi gautis skysta - ji gaunasi netgi ganėtinai tiršta... Gal permaišei tešlą?
Maišyti reikia labai atsargiai, tik kad neliktų sausų miltų... O gal ką netiksliai atmatavai?.. O dėl aliejaus negaliu nieko pasakyti... O kituose patiekaluose to aliejaus nesijaučia? Šiaip blynams keptuvę prieš kepant reikia gana stipriai įkaitinti, o vėliau kepti ant vidutinės ugnies...
Daivve, reguliuojama forma būna be dugno, tik bortelis. Gali būti ir plastmasinė...
Aš nebrangiai nusipirkau tokį metalinį bortelį Thomas Philips parduotuvėje