Na vakar vėl kepiau
Varškės pyragą su persikais,tai įmesiu koks gavosi.Tik kraštai man apskrunda,nes orkaitė mano mažiau kaista ir tenka ilgiau pakepti,kad būtų iškepęs

nes man vis vidurys atrodo neiškepęs,o gal kai pravėstų būtų viskas OK ir mažiau pakepus
Kaip
Sonatina minėjai ir aš dabar jį lengvai su lėkštė iš formos apverčiau ir viskas buvo puiku
Ir dar kepiau
Kalakutienos vyniotinį su sūriu tik vakar taip jau niekas jo ir neparagavo

Aš tik jį blogai sulipdžiau,nes man per vieną pusę truputį sūrio išbėgo,bet tai niekis

manau vistiek bus skanus.Tik pabaigoje popierių atidengiau,kad viršus paskrustų truputį,tai jis man kažko toks prikibęs buvo,bet nusiėmė.
Aš tą lenkišką
NORFOJE pirkau,ir ten kitokio nėra,tai reikės kitur paieškoti.Geriau brangesnis,bet geras,nes kitaip bijau mėginti kepti tą
Kiaušinių faršo vyniotinį,kai jis daug kam prikimba