Sonatina ir kitos kulinarės, sorry, kad ne visai į temą
Gal kuri bandėt daryti naminį majonezą? Man niekaip nesigauna, vos ne valandą su pertraukom mikseriu plakiau, o vis tiek šnipštas...
QUOTE(Monica @ 2006 11 16, 17:33)
Sonatina ir kitos kulinarės, sorry, kad ne visai į temą
Gal kuri bandėt daryti naminį majonezą? Man niekaip nesigauna, vos ne valandą su pertraukom mikseriu plakiau, o vis tiek šnipštas...
Gal kuri bandėt daryti naminį majonezą? Man niekaip nesigauna, vos ne valandą su pertraukom mikseriu plakiau, o vis tiek šnipštas...
Na, bandyk pilt daugiau aliejaus.
Jeigu tai nepadės, bandyk įsigyt galingesnį (su labai daug apsukų) mikserį.
Man majonezas išsiplaka per 3-5 min. Bet jį jau senokai dariau, nes vienas giminaitis ilgai ir nuobodžiai sirgo salmonelioze, tai nuo tada nevalgau termiškai neapdorotų kiaušinių ir visų kitų patiekalų, kur jų galima aptikti...
O aš dabar prisikepiau apelsininių sausainių, jau antrą kartą kepu
Šiandien dariau žuvį prancūziškai, tai truputį per riebi žuvis buvo ( skorpionžuvė), kitą kartą reikės kokią liesesnę panaudoti.
Šiandien dariau žuvį prancūziškai, tai truputį per riebi žuvis buvo ( skorpionžuvė), kitą kartą reikės kokią liesesnę panaudoti.
QUOTE(Čalykušu @ 2006 11 16, 14:57)
Vakar vėl kepiau Kiaušinių ir faršo vyniotinį ir omletas neprilipo galiu pasakyt kodėl - nusipirkau FINO kepimo popierių, tikrai liuks
O kur tokią pirkote
QUOTE(ScarleTa @ 2006 11 16, 20:42)
Sonatina, šiandien išbandžiau "baltus kukuliukus"
Nu kaip skaniai atrodo
Kepiau bananinį keksą, tiksliau dariau tešlą pagal receptą tik išskirsčiau į keksiukų formeles, gavosi 12 super, labai labai patiko, ypač šilti su klevų sirupu ačiuks:)
Sonatina, o tiems baltiems kukuliukams galima naudoti jau gatavą farša? Atrodo nerealiai skaniai, reiks išbandyt kada
Dariau kurią dieną manų apkepą... Daba galvoju man rodos, aš kažko nedėjau ten... Man jis gavosi sausokas, bet skanus (užpyliau daugiau jogurto valgydama ).
Dariau kurią dieną manų apkepą... Daba galvoju man rodos, aš kažko nedėjau ten... Man jis gavosi sausokas, bet skanus (užpyliau daugiau jogurto valgydama ).
QUOTE(Sonatina @ 2006 11 15, 15:55)
vakar dariau visos aplinkybės buvo prieš: tik gal po 10 karto supratau, kad absoliučiai visi produktai tarkuoti, laiko išėjo žymiai daugiau pagamint, nei kokį pyragą (čia tik man - nekreipkit dėmesio, nes labai greit pagaminamas patiekalas), tada tik pastebėjau, kad vafliai ne apvalus, o stačiakampio formos ; vienu žodžiu, kol padariau, jau nesinorėjo valgyt
jaučiu, tai buvo pirmas ir paskutinis kartas, geriau jau kepsiu ir toliau pyragus
QUOTE(ScarleTa @ 2006 11 16, 20:42)
FANTASTIKA, kaip skaniai ir gražu
Labas rytas.
Nu žinau kad tūpas klausimas, ale vistiek paklausiu. O tiems baltiems kukuliams galima iš karto pirkti jau faršą, ar čia būtent reikia pirkt krūtinėlę ir sumalt? Gal čia koks nors skirtumas kurio nematau?
Nesijuokit, bet biškuti susipainiojau
Nu žinau kad tūpas klausimas, ale vistiek paklausiu. O tiems baltiems kukuliams galima iš karto pirkti jau faršą, ar čia būtent reikia pirkt krūtinėlę ir sumalt? Gal čia koks nors skirtumas kurio nematau?
Nesijuokit, bet biškuti susipainiojau
Labas rytas, merginos
Čalykušu, labai džiaugiuosi, kad omletas pagaliau neprilipo
Monica, aš majonezo nedarau pati, bet mačiau Glacee savo temoj minėjo, kad daro... Pamėgink pas ją paklausti
ScarleTa, kukuliukai atrodo Tokie įdegę, sakyčiau
laurindre, džiaugiuosi, kad sausainiai taip patinka O su skorpionžuve aš nebandžiau - pamėgink kitą kartą tiesiog su jūsų lydekų filė
Kaliteja, man kažkodėl atrodo, kad to Fino popieriaus yra visur, tiesiog jis nebus pats pigiausias...
laurechka, toscana, manau, kad galima naudoti ir gatavą faršą - čia tik esmė, kad mėsa sumalama kartu su sūriu ir česnakais... Bet galima sūrį smulkiai sutarkuoti, o česnaką išspausti spaudykle ir viską labai gerai sumaišyti su faršu
laurechka, man apkepas irgi nesigavo šlapias... Netgi nesigavo drėgnas - toks kaip pyragas
Mama_Tania, gaila, kad nebesinorėjo valgyti... O tai ką padarei su tuo tortu? Išmetei
Kad vafliai stačiakampiai, taigi jokio skirtumo - nuo to skonis tikrai nesikeičia
Čalykušu, labai džiaugiuosi, kad omletas pagaliau neprilipo
Monica, aš majonezo nedarau pati, bet mačiau Glacee savo temoj minėjo, kad daro... Pamėgink pas ją paklausti
ScarleTa, kukuliukai atrodo Tokie įdegę, sakyčiau
laurindre, džiaugiuosi, kad sausainiai taip patinka O su skorpionžuve aš nebandžiau - pamėgink kitą kartą tiesiog su jūsų lydekų filė
Kaliteja, man kažkodėl atrodo, kad to Fino popieriaus yra visur, tiesiog jis nebus pats pigiausias...
laurechka, toscana, manau, kad galima naudoti ir gatavą faršą - čia tik esmė, kad mėsa sumalama kartu su sūriu ir česnakais... Bet galima sūrį smulkiai sutarkuoti, o česnaką išspausti spaudykle ir viską labai gerai sumaišyti su faršu
laurechka, man apkepas irgi nesigavo šlapias... Netgi nesigavo drėgnas - toks kaip pyragas
Mama_Tania, gaila, kad nebesinorėjo valgyti... O tai ką padarei su tuo tortu? Išmetei
Kad vafliai stačiakampiai, taigi jokio skirtumo - nuo to skonis tikrai nesikeičia
Sonatina, noreciau paklaust, ar reikia virti apie 35 minutes svogunu sriuboje