Sveiki, dar kartą norėjau padėkoti Sonatinai už puikius receptus ir idėjas . Na saldumynų jokių nedariau - nes ir taip savaitgalį buvau gimtadienyje, bet kepiau žuvį prancūziškai - skanu, o makaronų lizdeliai ir sriuba iš cukinijos su kariu - laaaabai skanu. Net keista, kad pakankami greitai ir nesudėtingai galima paruošti fantastiškus pietus. O tu gal išleistum kokią knygutę su receptukais, manau norinčių įsigyti tikrai atsirastų?
Greitai Kalėdos ,gal Sonatina padetu mums padaryti išanksto
Kalėdinį meniu
Aš vakar vėl mėginau bandeles kept. Pusę dariau su cinamonu, pusę su pudingu (tešla pagal cinamoninių bandelių receptą).
Kai pirmą kartą tešlą dariau, tai viskas gavosi normaliai, o vakar kažko miltų man žiauriia daug reikėjo - suvariau beveik 2000 ml... Nu nesupratau, kame dienla - nes pieno tiek pat, sviesto tiek pat, cukrus irgi tas pats... Tai ko ten ta tešla tiek miltų pareikalavbo, nesupratau. Bet gavosi skanios bundzės, ypač tos pudinginės, nemaniau, kad bus taip skanu. Reikės dar kažką kept, nes dar liko 25 g mielių, o jos greit genda
Man tešla iškilo kazkur per valandą, padėjau prie židinio. Dar kildinau antrą kartą, ir pačias bandeles pakildinau...
Na, verta terliotis, tik kad mums dviems jų kiekis nerealus gaunasi, užtenka ir bendradarbiams, ir kaimynams, ir giminėms
PS. Su Gimtadieniu Dar daugiau kūrybinių idėjų, savo restorano ir knygos. Spėju, prieš tai knygos, po to restorano, nes jau šiek tiek investicijų po knygos turėsi
Kai pirmą kartą tešlą dariau, tai viskas gavosi normaliai, o vakar kažko miltų man žiauriia daug reikėjo - suvariau beveik 2000 ml... Nu nesupratau, kame dienla - nes pieno tiek pat, sviesto tiek pat, cukrus irgi tas pats... Tai ko ten ta tešla tiek miltų pareikalavbo, nesupratau. Bet gavosi skanios bundzės, ypač tos pudinginės, nemaniau, kad bus taip skanu. Reikės dar kažką kept, nes dar liko 25 g mielių, o jos greit genda
Man tešla iškilo kazkur per valandą, padėjau prie židinio. Dar kildinau antrą kartą, ir pačias bandeles pakildinau...
Na, verta terliotis, tik kad mums dviems jų kiekis nerealus gaunasi, užtenka ir bendradarbiams, ir kaimynams, ir giminėms
PS. Su Gimtadieniu Dar daugiau kūrybinių idėjų, savo restorano ir knygos. Spėju, prieš tai knygos, po to restorano, nes jau šiek tiek investicijų po knygos turėsi
Su gimtadieniu mūsų šaunioji
Būk laiminga ir neišsemiama savo super receptais
Būk laiminga ir neišsemiama savo super receptais
Didziausi sveikinimai, nuostabiausiai kulinarei!!! Su tortadieniu! Linkiu daug tortu su viena zvakute
Merginos, gal atidarom temą sveikinimuose , kur galėtumėm pasveikinti Sonatiną su gimtadieniu: bijau, kad galim užrūstinti moderatorius
korcula, labai džiaugiuosi, kad išmėginti patiekalai patiko
Dėl pyragaičių Pardula Della Sardenia - gaunasi 16 pyragaičių ir ant kiekvieno dedama po 1 v. š. medaus (į įdarą nededama cukraus, tad neturėtų gautis per saldu)...
Marinčik, o aš neprieštaraučiau, jeigu man kas nors pasiūlytų paruoštą Kalėdinį meniu...
Katu, svarbiausia, kad bandelės gavosi skanios O šiaip gal miltais kokie kitokie? Man irgi kartais taip būna...
Sandriuks, Aguonėle, Baisa, labai ačiū už sveikinimus ir linkėjimus
Dėl pyragaičių Pardula Della Sardenia - gaunasi 16 pyragaičių ir ant kiekvieno dedama po 1 v. š. medaus (į įdarą nededama cukraus, tad neturėtų gautis per saldu)...
Marinčik, o aš neprieštaraučiau, jeigu man kas nors pasiūlytų paruoštą Kalėdinį meniu...
Katu, svarbiausia, kad bandelės gavosi skanios O šiaip gal miltais kokie kitokie? Man irgi kartais taip būna...
Sandriuks, Aguonėle, Baisa, labai ačiū už sveikinimus ir linkėjimus
Laba Iėkepiau ,,Medaus-riešutų kvadratėlius" nu aš irgi dariau kaip pyragą, bet vietoj migdolų dėjau lazdynų riešutus, nzn koks skonis nes dar karštas ir laukiu vyro įvertinimo beje prasikeikiau kol nulupau ir supjausčiau tuos riešutus , bet tikiuosi vargas bus vertas to
Sonatina, su gimimo diena Grazios sventes,kuria tikiuosi, surengs artimieji, ir neteks paciai suktis virtuveje, nors kaip visos matom, tas Tau labai patinka
Ir dar tikiuosi, kad visu musu "virtuves laimejimai pagal Sonatina" taps siokiomis tokiomis dovanelemis uz mums skirta laika
Taigi, mano pastarosios savaites laimejimai:
kuskusas su kalakutienos farsu - super (as dar papildomai idejau brokoliu)
pyragas "obuoliu ruduo" - jau "susitariau" su baltymais, tad pyragas gavosi liuks (i baltymus iberiau truputi citrinos rugsties, kaip parekomendavo Silver, aciu jai uz ideja, tad baltymai buvo saldziarugsciai)
uogu (vaisiu) - grietines keksas - pirma karta kepdama turbut permaisiau tesla, tai sukrito, o dabar liuks!!
keptas visciukas - paragaves vyras pareiske - "vista reikia grazint i musu meniu" , nes siaip vistos jau senokai nevalgem (vietoj apelsinu dzemo dejau abrikosu, daugiau sojos 1 saukstu ir dar dejau cili su cesnakais padazo 1 sauksta; labai svelnus skonis{ bet ne perdaug}, sultinga mesyte )
Siandien bandysiu sufle su Nutella, bet Nutella keisiu i Rududu.
Mane tiesiog uzvalde sportinis interesas - gaminu tol, kol pati ivertinu 10 balu, tada kitas receptukas
Ir dar tikiuosi, kad visu musu "virtuves laimejimai pagal Sonatina" taps siokiomis tokiomis dovanelemis uz mums skirta laika
Taigi, mano pastarosios savaites laimejimai:
kuskusas su kalakutienos farsu - super (as dar papildomai idejau brokoliu)
pyragas "obuoliu ruduo" - jau "susitariau" su baltymais, tad pyragas gavosi liuks (i baltymus iberiau truputi citrinos rugsties, kaip parekomendavo Silver, aciu jai uz ideja, tad baltymai buvo saldziarugsciai)
uogu (vaisiu) - grietines keksas - pirma karta kepdama turbut permaisiau tesla, tai sukrito, o dabar liuks!!
keptas visciukas - paragaves vyras pareiske - "vista reikia grazint i musu meniu" , nes siaip vistos jau senokai nevalgem (vietoj apelsinu dzemo dejau abrikosu, daugiau sojos 1 saukstu ir dar dejau cili su cesnakais padazo 1 sauksta; labai svelnus skonis{ bet ne perdaug}, sultinga mesyte )
Siandien bandysiu sufle su Nutella, bet Nutella keisiu i Rududu.
Mane tiesiog uzvalde sportinis interesas - gaminu tol, kol pati ivertinu 10 balu, tada kitas receptukas