krika, džiaugiuosi, kad vištiena patiko
EDITUSKA, kepimo rankovės (celofaninis maišas be galų, kurio reikia atsikirpti tiek, kiek reikia, ir užsegti specialiais segtukais iš abiejų galų) būna prie kepimo popieriaus, folijos ir pan. Supakuota irgi praktiškai taip pat:
Elita, tešla turi iškilti bent dvigubai. Paprastai šiltame kambaryje iškyla per 1 - 1,5 val. Galima kildinti ir iki 50 C pašildytoje ir išjungtoje orkaitėje. Tada iškyla per 30 - 40 min.
dute1, viskas atrodo tiesiog Labai malonu, kad patiko
sandralita, būtinai paieškosiu ir parašysiu (pati prisikrovusi tokių formelių ir nesulaukiu progos išmėginti... )
as vakar kepiau paukstienos burgerius, gavosi labai greitai ir skaniai
Noriu pasveikinti SONATINA su gimimo diena!!!!!
Noriu pasveikinti SONATINA su gimimo diena!!!!!
kepiau vakar Aharoni obuolių pyragą labai gražus tik klausimas: pvz., su varške, kai darom pyragą, į apačia dedam tešlą, kad nebūtų ta pati varškė minkšta ir t.t., o Aharoni pyragui reikėjo daug obuolių ir obuoliais iškloti dugną. Kai iškepė pyragas, sunkumas buvo tame, kad reikėjo pyragą dėti į lėkštę, o dugnas pyrago minkštas. Taip ir turi būti (nes ragausim tik šiandien vakare ir bijau pjaustyti)?
Sonatina, su gimtadieniu!!!!!!!!!!
QUOTE(Sonatina @ 2006 11 13, 16:49)
peledziuke, džiaugiuosi, kad mini picos patiko
Marinčik, metalinės keksiukų formelės atrodo štai taip:
Marinčik, metalinės keksiukų formelės atrodo štai taip:
Ačiū dabar žinosiu eisiu pirkt,turbut visose prekybos centruose yra
Vakar dariau prancuziška žuvį labai skanu tik labai daug skysčio buvo,turbut kad šaldyta žuvis,nors aš ją išspaudžiau,nusausinau,tai perdejau į kitą indą ir liuks,šiandien ryte dar vaikai mano mamai nuneše tai mamos pirmas klausymas buvo iš kur ,-sakau pati vakar dariau ,tai labai labai patiko
Atsiprašau, kad aš čia truputį ne į temą, bet gal galit patarti?
Ruošiuosi daryti "Tinginį", į jį aš dedu ir razinų. Šį kartą norėčiau, kad gautis "super tinginys" nes tai bus dovaną Tai vat mastau gal tiktų razinas kame nors pamirkinti. Kas tiktų labiau brendis, romas ar.... o gal nelabai tiktų ?
Ruošiuosi daryti "Tinginį", į jį aš dedu ir razinų. Šį kartą norėčiau, kad gautis "super tinginys" nes tai bus dovaną Tai vat mastau gal tiktų razinas kame nors pamirkinti. Kas tiktų labiau brendis, romas ar.... o gal nelabai tiktų ?
QUOTE(Asta @ 2006 11 14, 11:05)
Atsiprašau, kad aš čia truputį ne į temą, bet gal galit patarti?
Mano mama darydavo man vaikisteje su graikiškais riešutais labai skanu ,o dėl razinų net nežinau
balanduke, džiaugiuosi, kad burgeriai patiko Ačiū už sveikinimus
Mama_Tania, pyrago apačia jam ataušus turėtų sutirštėti ir pjaustytis normaliai Nors išimti iš formos reikia atsargiai, geriausiai kokia nors mentele Ačiū už balionus
Marinčik, bent jau Senukuose ir didžiojoje Rimi mačiau būtent tokias formas Labai malonu, kad žuvis visiems patiko
Asta, o tinginys bus paprastas ar varškinis? Kažkuri mergina į varškinį tinginį dėjo berods brendyje mirkytų razinų, tai rašė, kad O šiaip jei dėčiau į paprastą tinginį, tai geriau jau mirkyčiau rome (brendžio visiškai nemėgstu )
Mama_Tania, pyrago apačia jam ataušus turėtų sutirštėti ir pjaustytis normaliai Nors išimti iš formos reikia atsargiai, geriausiai kokia nors mentele Ačiū už balionus
Marinčik, bent jau Senukuose ir didžiojoje Rimi mačiau būtent tokias formas Labai malonu, kad žuvis visiems patiko
Asta, o tinginys bus paprastas ar varškinis? Kažkuri mergina į varškinį tinginį dėjo berods brendyje mirkytų razinų, tai rašė, kad O šiaip jei dėčiau į paprastą tinginį, tai geriau jau mirkyčiau rome (brendžio visiškai nemėgstu )
QUOTE(Sonatina @ 2006 11 14, 10:10)
Tinginys bus paprastas, nes jį veš "į užusienos" tai varškinis bijau, kad gali parūgti. Bandysiu su romu.
Na va, neapsirikau, kad čia paklausiau. Šioje temoje renkasi pačios aktyviausios valgio gamintojos
Dėkui, Sonatina
Marinčik, aš į tinginį įpratau dėti razinas, o ne riešutus, nes riešutus jei būna svečiuose kokie diedukai tai neįkanda
SONATINA,
SVEIKINIMAI GIMTADIENIO PROGA!!!
SVEIKINIMAI GIMTADIENIO PROGA!!!
Maciau kazkur cia recepta 'vistiena su ziediniais kopustais'. Bet niekaip negaliu rasti. Na negalejo man jis pasivaident. Gal kuri turite nuoroda?
Ir dar klausimuks. Kaip manote, i silke pataluose tiktu marinuota o ne sudyta silke?
Ir dar klausimuks. Kaip manote, i silke pataluose tiktu marinuota o ne sudyta silke?