na ka, ir man teks pasigirti..

vis darau ir darau kesiukus.. ananasinius (ten kur su blenderiu sutrinam.. ) ir su persikais, na zinokit gavosi kiekviena karta, iskyla graziai, pageltonuoja.. Visada ziurejau, kad miltu idejus nepermaisyciau, naudojau sauksta, o ne mikseri miltams maisyti.
o va siandien iskepiau medaus-riesutu kvadratelius ir ahorini, lygtais, pyraga su slyvomis. Kadangi medaus nesu megeja, man jie ne stebuklingo skonio buvo, bet vyras, kuris saldumynu ne per didelis megejas, sveicia nesustodamas..
o su slyvom pyragas nera kazkuo labai ypatingas, bet skanus, nuo slyvu toks labai specifinis skonis.. o ryt bandysiu kept pyragelius lyg a la creme.. na gal ir napaleona prisiruosiu daryt.. mat ryt vyro gomtadienis, reik ant kazko zvakute uzdet
Papildyta:
apsirikau , ten ne a la creme... mat istrigo, nes skaiciau komentara.. o Pardulas Della Sardenia, zadu tik i puse idaro deti medaus, o i kita cukraus.. na kaip iseis parasyiu, tik niekur neradau risoto, tai varske desiu.
Sielos - lyg upeliai ir augalai - pasigenda lietaus, tik kitokio: joms reikia vilties, tikejimo, gyvenimo prasmes. (Paulo Coelho)