taigi jau nustačiau kad kaltas buvo kepimo popierius (prie jo lipo bandelės).
va tokio kepimo popieriaus nepirkti
Sonatina nuo mūsų šeimynos, vėl bandžiau tavo receptukus, šiandien kepiau vakarienei Manų kruopų apkepas ... mmmm kaip skanu, dariau iš dvigubos porcijos (nu gaunasi nemažai nemažai ) bet kadangi neturiu mažesnės tam tinkamos keptuvės tiko ... sulaukėm svečių, pavaišinom ir dar liko rytdienos pusryčiams
Ačiū ir nuo mano mažosios, nes ir ji pargavo labaaaiiii jau skaniai (9 mėn. )
Ačiū ir nuo mano mažosios, nes ir ji pargavo labaaaiiii jau skaniai (9 mėn. )
O MAN ANTRAS VISISKAS PROVALAS kepiau grietines ananasu keksiukus ir tesla visiskai nepakilo, (kepiau mazosuose formelese) vietoj 20 min. kepiau 45 min., bet vistiek vidus buvo zalias reikejo viska ismest
agotai, kuskusas tikrai labai puikus ir greitas garnyras O pyragui tikrai viską gerai atmatavai? Labai keista, kad gavosi kietas...
Malonu, kad burgeriai patiko Grietinėlę perku Mū, ilgai galiojančią (ir riebią, ir ne)... Čili padažas man labai patinka Santa Maria Thailand...
Dar turiu Bue Dragon
bet tas man nelabai... Per saldus ir per mažai skonio...
tavi, supratau Tik kad labai jau nepakeliui tokia varške prekiaujančios parduotuvės... Bet būtinai išbandysiu
korcula, garstyčių miltelių būna prie prieskonių... Tik nepamenu, kurioj parduotuvėj pirkau Garstyčių milteliai firmos Alvo prieskoniai... O lizdeliams dėk bet kokių garstyčių, kokias turi namuose
Smiling, džiaugiuosi, kad vištiena patiko
Portuke, malonu, kad ir tau lizdeliai patiko O kad keksas sukrito, tai panašiau, kad gal ne iki galo iškepė arba tešla buvo permaišyta...
katiliuk, na tada tiesiog neįsivaizduoju, kodėl taip nutiko
PaMeL, labai smagu, kad tuno pyragas patiko
Gadiga, džiaugiuosi, kad žuvis patiko
ScarleTa, keksas atrodo labai skaniai Blynų irgi neatsisakyčiau Malonu, kad ir vištiena su žiediniais kopūstais patiko
Lindra, malonu, kad pyragas patiko
jolančiuk, džiaugiuosi, kad keksas ir makaronų lizdeliai patiko
Malonu, kad burgeriai patiko Grietinėlę perku Mū, ilgai galiojančią (ir riebią, ir ne)... Čili padažas man labai patinka Santa Maria Thailand...
Dar turiu Bue Dragon
bet tas man nelabai... Per saldus ir per mažai skonio...
tavi, supratau Tik kad labai jau nepakeliui tokia varške prekiaujančios parduotuvės... Bet būtinai išbandysiu
korcula, garstyčių miltelių būna prie prieskonių... Tik nepamenu, kurioj parduotuvėj pirkau Garstyčių milteliai firmos Alvo prieskoniai... O lizdeliams dėk bet kokių garstyčių, kokias turi namuose
Smiling, džiaugiuosi, kad vištiena patiko
Portuke, malonu, kad ir tau lizdeliai patiko O kad keksas sukrito, tai panašiau, kad gal ne iki galo iškepė arba tešla buvo permaišyta...
katiliuk, na tada tiesiog neįsivaizduoju, kodėl taip nutiko
PaMeL, labai smagu, kad tuno pyragas patiko
Gadiga, džiaugiuosi, kad žuvis patiko
ScarleTa, keksas atrodo labai skaniai Blynų irgi neatsisakyčiau Malonu, kad ir vištiena su žiediniais kopūstais patiko
Lindra, malonu, kad pyragas patiko
jolančiuk, džiaugiuosi, kad keksas ir makaronų lizdeliai patiko
Kaliteja, aš palaukiu, kol pyragai praauš, ir tada uždedu ant viršaus lėkštę, apverčiu, dedu ant dugno kitą lėkštę ir atverčiu atgal Nei varškė, nei persikai nenukenčia Bet galima atkirpti kokias keturias gana plačias kepimo popieriaus juostas, ilgesnes už formą, ir dėti po dvi kryžium ant formos dugno... Tada už jų pakėlus bus nesunku išimti iškeptą pyragą ir pačias popieriaus juosteles po to lengva ištraukti
Nolina, manau, kad tikrai gali
Ingute, viskas atrodo itin skaniai Džiaugiuosi, kad viskas patiko ir netgi kukuliai su brokoliais
melija, pyragas atrodo fantastiškai
Shiduh, na tikrai labai abejoju, kad taip galėjo nutikti tik dėl riebesnės varškės
Mama_Tania, kažkaip abejoju, dėl to sirupo su braškėmis... Bijau, kad vėl gali gautis per daug skysčio ir keksiukai sukris... Prisijuokiau iš tavo marmelado ir šokolado
Labai gaila, kad taip gavosi su keksiukais... O viską darei tiksliai pagal receptą, ar kažką keitei?
amaliuke, labai malonu, kad ir žuvis, ir balandėlių apkepas, ir tinginys patiko
Katu, man tas receptas be problemų atsidarė...
Dorinda, tikiuosi su obuoliais pyragas tau bus dar skanesnis
noir1, labai džiaugiuosi, kad beliašai net anytai patiko Ir kad į namus grįžo harmonija ir naujovės
vytule, Dunojus atrodo super Man jis irgi labai patiko... Labai džiaugiuosi, kad buvo skanu
MAMICY, žinosim, nepirksim
PUka, labai malonu, kad apkepas patiko
Alacka, džiaugiuosi, kad sausainiai patiko O dėl vaišių vaikų stalui, tai kol kas nebent galiu pasiūlyti pasirinkti iš to, ką jau įdėjau...
Nolina, manau, kad tikrai gali
Ingute, viskas atrodo itin skaniai Džiaugiuosi, kad viskas patiko ir netgi kukuliai su brokoliais
melija, pyragas atrodo fantastiškai
Shiduh, na tikrai labai abejoju, kad taip galėjo nutikti tik dėl riebesnės varškės
Mama_Tania, kažkaip abejoju, dėl to sirupo su braškėmis... Bijau, kad vėl gali gautis per daug skysčio ir keksiukai sukris... Prisijuokiau iš tavo marmelado ir šokolado
Labai gaila, kad taip gavosi su keksiukais... O viską darei tiksliai pagal receptą, ar kažką keitei?
amaliuke, labai malonu, kad ir žuvis, ir balandėlių apkepas, ir tinginys patiko
Katu, man tas receptas be problemų atsidarė...
Dorinda, tikiuosi su obuoliais pyragas tau bus dar skanesnis
noir1, labai džiaugiuosi, kad beliašai net anytai patiko Ir kad į namus grįžo harmonija ir naujovės
vytule, Dunojus atrodo super Man jis irgi labai patiko... Labai džiaugiuosi, kad buvo skanu
MAMICY, žinosim, nepirksim
PUka, labai malonu, kad apkepas patiko
Alacka, džiaugiuosi, kad sausainiai patiko O dėl vaišių vaikų stalui, tai kol kas nebent galiu pasiūlyti pasirinkti iš to, ką jau įdėjau...
QUOTE(Sonatina @ 2006 08 19, 11:58)
Medaus riešutų kvadratėliai
200 g plokštelėmis supjaustytų migdolų
200 g plokštelėmis supjaustytų migdolų
O kur galima tu migdolu puseliu pirkti? Niekur neradau, nors tikrai zinau, kad kazkur kazkada maciau, tik man nereikejo tai nebeprisimenu
Shalimar, būna Šilo parduotuvėse ir esu pirkusi Pliuso (Viči) parduotuvėse... Bea anksčiau pirkdavo Iki, bet matyt seniai, nes aš kiek ten ieškojau, niekada neradau...
Galima ir pačiai pasidaryti migdolų plokštelių: migdolus reikia užpilti verdančiu vandeniu, kad apsemtų, ir palaikyti 2 - 3 min. Tada suberti į sietelį, kad nuvarvėtų vanduo, ir ataušinti. Nuo ataušusių migdolų pirštais trinant labai lengvai nusiima žievelė, tiesiog nušoka nuo jų O paskui aštriu peiliu supjaustyti plokštelėmis.
Aišku, tai užtrunka... O šiaip galima naudoti bet kokius kitus nuvalytus ir šiek tiek pasmulkintus riešutus
Galima ir pačiai pasidaryti migdolų plokštelių: migdolus reikia užpilti verdančiu vandeniu, kad apsemtų, ir palaikyti 2 - 3 min. Tada suberti į sietelį, kad nuvarvėtų vanduo, ir ataušinti. Nuo ataušusių migdolų pirštais trinant labai lengvai nusiima žievelė, tiesiog nušoka nuo jų O paskui aštriu peiliu supjaustyti plokštelėmis.
Aišku, tai užtrunka... O šiaip galima naudoti bet kokius kitus nuvalytus ir šiek tiek pasmulkintus riešutus
Vakar kepiau Medaus riešutų kvadratėlius, labai skanu.. tik as turbut siek tiek per daug medaus idejau. bet siaip pasakiskas skonis
Noriu pasigaminti visų išgirtų lizdelių. Šiandien ieškojau parduotuvėse, bet, ko gero, aš jų nepažįstu. Kaip atrodo pakelis?
QUOTE(Sonatina @ 2006 11 11, 13:09)
Aurute, aš perku štai tokius makaronus:
AČIŪ . Mačiau tokių . Kokia aš plevėsa . Nemaniau, kad ten lizdeliai .