Sonatina, ar galima Braškinius keksiukus kepti su atšaldytomis braškėmis (prieš užšaldant, aš sumaišiau su cukrumi ir plakiau kombainu, tai atšalus, gaunasi daugiau nei braškės, o braškių sirupas su braškėmis)
Dėkui, Sonatina, už naujus skonio pojūčius Šeimynai labai patiko žuvis prancūziškai, balandėlių apkepas(įvertintas kaip "super"). Ir varškės tinginį jau porą kartų dariau Dabar ruošiuosi cukijas doroti: sriubą ir blynelius bei pyragą
Aš vis tęsiu receptų perkėlimą į Word'a, ir pastebėjau, kad man neatidaro Pyrago su mėlynėmis (kažkaip pan. skamba pavadinimas). Gal kitom atidaro? O jei jis ištrintas iš duombazės, gal kuri turi užsisaugojusi ir gali pakartotinai įdėt?
QUOTE(Sonatina @ 2006 11 10, 14:31)
Atleiskite, tiesiog nespėju atsakyti...
Vaikai serga, dar darbais užsikasusi... Gal vakare iš namų spėsiu
Vaikai serga, dar darbais užsikasusi... Gal vakare iš namų spėsiu
sveikatos ir tau ir tavo vaikams
mes juk turim labai daug dar neišbandytų receptų...
šiandien buvau parduotuvėj, tai prisiminiau, kad kažkur reikės apelsinų marmelado ir šokolado (parašyta, kad šokoladas skirtas kepti ) tai paėmiau greit išnešiu viską iš parduotuvės pakeliui
QUOTE(Katu @ 2006 11 10, 14:38)
Aš vis tęsiu receptų perkėlimą į Word'a, ir pastebėjau, kad man neatidaro Pyrago su mėlynėmis (kažkaip pan. skamba pavadinimas). Gal kitom atidaro? O jei jis ištrintas iš duombazės, gal kuri turi užsisaugojusi ir gali pakartotinai įdėt?
aš perkėliau, bet netyčia kai kurių receptų ištryniau, tarp jų ir šito pyrago jei palauksi (ar neįkels niekas) tai aš pirmadienį nuskanuosiu ir įmesiu
QUOTE(Will @ 2006 11 09, 22:25)
Aš tai visada prieš kepdama tiesiu sviestinį popierių ir iškepus suimu tą popierių už kraštų ir gražiai iškeliu Nauda dviguba: pyragai gražūs, nesutrupėję ir prie formos neprikepa
Prikepti tai jis man visai neprikepė ir kuo puikiausiai galėčiau iškelti,tik va kad per visur su rankomis neaprėpsi,tai ir sutrūkinėjo o apie popierių tai nepamasčiau.
QUOTE(Sonatina @ 2006 08 16, 20:10)
Na, jei nenorit nebandytų kukurūzų receptų, siūlau ką tik išbandytą pyrago receptą...
Pyragas su mėlynėmis
400 ml (~ 200 g mėlynių)
100 ml pieno
100 ml grietinės (galima pakeisti kremine varške)
1 kiaušinis
50 - 100 ml cukraus
1 v. š. vanilinio cukraus
Neaukštos pyrago formos dugną ir sieneles iškloti bet kokia mėgiama tešla (mieline, trapia ir pan.). Dugną galima lengvai pabarstyti krakmolu ar sausainių trupinukais. Suberti mėlynes ir užpilti grietinės, pieno, kiaušinio ir cukraus plakiniu. Kepti iki 200° C įkaitintoje orkaitėje 30 min.
P. S. tešlą padariau pagal šį receptą... Labai paprasta ir skanu
Pyragas su mėlynėmis
400 ml (~ 200 g mėlynių)
100 ml pieno
100 ml grietinės (galima pakeisti kremine varške)
1 kiaušinis
50 - 100 ml cukraus
1 v. š. vanilinio cukraus
Neaukštos pyrago formos dugną ir sieneles iškloti bet kokia mėgiama tešla (mieline, trapia ir pan.). Dugną galima lengvai pabarstyti krakmolu ar sausainių trupinukais. Suberti mėlynes ir užpilti grietinės, pieno, kiaušinio ir cukraus plakiniu. Kepti iki 200° C įkaitintoje orkaitėje 30 min.
P. S. tešlą padariau pagal šį receptą... Labai paprasta ir skanu
man atidarė to pyrago receptą
As vakar kepiau pyraga su kriausemis labai skanus isejo ir trapus tik kita karta pabandysiu vietoj kriausiu deti obuoliu , nes nelabai kriauses megstu , bet pyragas tikrai labai pavykes isejo, sveciams be galo patiko . Dekui Sonatina
Tai va padėjau savo receptų kygutes į spintą ir atsispausdinau Sonatinos receptus.Vėl gaminau beliašus,tai net anyta gyrė sakė kad tokių nėra minkštų valgiusi.Vyras šypteli ir pasako tai ką vėl prie kompo sėdėjai.Grįžo į namus harminija ir naujovės.Gydik Sonatina vaikučius ir sėkmės tau.Nesijaudink mes dar turime nebandytų receptų.
Sonatina, o koki saldu cili padaza tu naudoji?
Sonatina, sveikatėlės jūsų šeimynai
O aš toliau tęsiu gaminimą a la Sonatina .
Šiandien kepiau pyragą "Dunojus", dalį dariau su dešrelėmis, dalį su kumpiu, tai su vyru visą ir suvalgėm , tešlos išėjo pakankamai daug, tai iš likusios padariau bandeles su obuoliais. Sakiau sekmadienį tokiu pačiu principu, kaip pyragas "Dunojus" padarysiu su razinomis ir obuoliais. Dalį rutuliukų tokių, dalį tokių . Ačiū už puikų receptuką .
O aš toliau tęsiu gaminimą a la Sonatina .
Šiandien kepiau pyragą "Dunojus", dalį dariau su dešrelėmis, dalį su kumpiu, tai su vyru visą ir suvalgėm , tešlos išėjo pakankamai daug, tai iš likusios padariau bandeles su obuoliais. Sakiau sekmadienį tokiu pačiu principu, kaip pyragas "Dunojus" padarysiu su razinomis ir obuoliais. Dalį rutuliukų tokių, dalį tokių . Ačiū už puikų receptuką .