Įkraunama...
Įkraunama...

Skanaus! - 5

QUOTE(agotas @ 2006 11 09, 14:02)
Sonatina, o kokia grietinele tu naudojai zuviai troskintai grietineleje?

As ir dariau ta zuvyte essen.gif O skanumelis 4u.gif Grietineles neturejau, tai dejau paprasta grietine ir uzpyliau truputi virinto vandens thumbup.gif Labai skanus ir sotus patiekalas bigsmile.gif

Sonatina, aciu notworthy.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gadiga: 09 lapkričio 2006 - 16:58
Aš irgi jungiuosi į sonatinos receptų gerbėjų gretas bigsmile.gif

Vakar gaminau medaus keksą, nežinau kiek tas mane keksas į keksą panašus, nes neturiu formos tokios, bet gavosi labai skanu ax.gif

Va kas gavosi blush2.gif

user posted image

O vakare iškepiau jogurtinių blynų, valgėm su grietine blush2.gif

user posted image

O šiandien darysiu vištieną su žiediniais kopūstais bigsmile.gif
Atsakyti
Pyragas su persikais ir uogomis - thumbup.gif fantastiškas, liežuvį galima praryt smile.gif
antras po "Obuolių rudens" didis.gif



Atsakyti
QUOTE(Ingute @ 2006 11 09, 11:23)
O kur tos separuotos varškės būna pirkti?  g.gif

QUOTE(tavi @ 2006 11 09, 11:32)
Vilniuje tai Kaišiadorių paukštyno parduotuvėj perku.

Ir visose firminėse "Žemaitijos pieno" parduotuvėse thumbup.gif .
Atsakyti
Kertam dabar keksą su kriaušėm ir šokoladu. Nu labai labai skanu essen.gif ir nesvarbu kad mb nežinodamas kriaušių sirupą išgėrė , tai keksui kliuvo tik brendžio hihihi.gif
Nerealiai skanu thumbup.gif
Kepiau faršą makaronų lizdeliuose- ir skanu thumbup.gif man iš vis patinka grietinėlės padažas su makaronais. Labai švelnus skonis ir kažkaip tinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolančiukas: 09 lapkričio 2006 - 19:48
O aš katik padariau "Vištienos su žiediniais kopūstais" thumbup.gif Tik dar priedo įdėjau bulvių, nes mums taip skaniau blush2.gif Tai labai labai skaniai gavosi thumbup.gif
Atsakyti
O kaip jūs iškeliate pyragą iš formos blush2.gif
Aš kai kepiau Varškės su persikais ir uogomis,skonis tai tikrai super thumbup.gif paskui palaukiau kol atvės ir mėginau iškelti iš formos,tai pakišau rankas po dugnu kad greičiau išimti bet vistiek jis man sutrūkinėjo verysad.gif tai kažin kaip jį lengviau iškelti g.gif apversti bijojau,kad persikai su varške nenukristų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaliteja @ 2006 11 09, 22:20)
O kaip jūs iškeliate pyragą iš formos  blush2.gif

Aš tai visada prieš kepdama tiesiu sviestinį popierių ir iškepus suimu tą popierių už kraštų ir gražiai iškeliu ax.gif Nauda dviguba: pyragai gražūs, nesutrupėję ir prie formos neprikepa thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonatina @ 2006 11 09, 10:04)

darzeli, apie separuotą varškę esu tik girdėjusi, bet nemačiusi, bet manau, kad turi tikti smile.gif


Seperuota varškę galima nusipirkti Žemaitijos pieno parduotuvėse. Ji yra sveriama. Mano vaikis labai mėgsta -sumaišau varškę su kokiu nors jogurtu ir gaunasi kaip desertinė varškė biggrin.gif Ir pigu ir skanu.
Atsakyti
Įdomu, ar galėčiau, darydama kiaulieną kojerietiškai, vietoj kiaulienos dėti stirniena (tetis atveže) reikia kažką daryti. blush2.gif ax.gif tik aišku pamariniuočiau iš pradžių
Atsakyti
Na va, šiandien buvo mano gaminimo diena pagal Sonatiną drinks_cheers.gif

Iš pradžių viriau kreminę cukinijos sriubą, bet dariau ją iš dvigubos porcijos, ir dar pridėjau bulvių bei brokolių, labai skanu buvo thumbup.gif

user posted image

Po to dariau kalakutienos kukulius su brokoliais. Super gavosi, nors ir su brokoliais lotuliukas.gif

user posted image

Ir galiausiai kepiau Arahoni obuolių pyragą, va čia tai išvis super thumbup.gif bigsmile.gif Tikėjausi, kad skanus bus, bet, kad ant tiek doh.gif thumbup.gif
Man tai skaniausias pyragas iš kada nors mano keptų obuolių pyragų thumbup.gif
Man jis ir už "Obuolių rudenį" žymiai skanesnis thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Turejau dar Vokietijoje pirktu raikytu migdolu, tad akys uzkliuvo uz Medaus-riesutu kvadrateliu biggrin.gif Tik kepiau ne kaip kvadratelius, o kaip apvalu pyraga. Niu zinokit rezultatas lukescius tikrai pranoko thumbup.gif I svecius kaip tik buvo uzsukes mano brolis, tai jis ivertino kaip skaniausia kada nors ragauta pyraga. Tik migdolu turejau 100g, bet spintelej radau dar 50g graikisku riesutu, juos susmulkinau ir dejau kartu su migdolais. Cukraus medaus ir sviesto dejau recepte nurodytus kiekius. I tesla dar papildomai imaisiau arbatini sauksteli tarkuotos citrinos zieveles ir ketvirtadali saukstelio migdolu esencijos. Iklojusi tesla i kepimo skarda, apipjausciau teslos krastus, tad liko truputis teslos. Ja uztarkavau ant pyrago virsaus. Apsivalgymas biggrin.gif Siaip manau,jog turetu skaniai gautis ir su kitos rusies riesutais, pvz. vien graikiskais ar lazdyno.

user posted image

user posted image
Atsakyti