Įkraunama...
Įkraunama...

Skanaus! - 5

Sonatina, separuota varškė panaši į mūsų švelniają, tik skystesnė. Labai tinka kremams.
Atsakyti
Sonatina, manau rizikuosiu biggrin.gif

O kur tos separuotos varškės būna pirkti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingute @ 2006 11 09, 13:23)
Sonatina, manau rizikuosiu  biggrin.gif

O kur tos separuotos varškės būna pirkti?  g.gif

Vilniuje tai Kaišiadorių paukštyno parduotuvėj perku.
Atsakyti
Labukas,
Sonatina, norėjau paklausti , kokias garstyčias naudoji savo patiekaluose - konkrečiai makaronų lizdelius - ten garstyčių milteliai ar šiaip garstyčios iš stiklainiukų. Taip pat norėjau paklausti kur perkate garstyčių miltelius? g.gif Gal gali ir kitos merginos patarti, kaip ten su tomis garstyčiomis? Iš anksto didžiulis dėkui rolleyes.gif
Atsakyti
Korcula, aš naudoju spilvos angliškas garstyčias su grūdeliais. Jai tau leidžia lėšos gali naudoti prancūziškas Dižono garstyčiais (jos iki tinkle gali gauti).
Atsakyti
Ruošiuos daryti tuos kukulius, tik klausimėlis, kaip suprast 1 3/4 puodelio pieno. Tai čia trys ketvirtadaliai puodelio, ane?
Atsakyti
QUOTE(Ingute @ 2006 11 09, 13:34)
Ruošiuos daryti tuos kukulius, tik klausimėlis, kaip suprast 1 3/4 puodelio pieno. Tai čia trys ketvirtadaliai puodelio, ane?

vienas puodelis + trys ketvirtadaliai, arba414.75 ml ~ 410-420 ml
Atsakyti
vakar dariau vistiena su obuoliais, labai skanu thumbup.gif tik kita karta darydama tai skyscio dar maziau pilsiu, nes mums patinka apskrudus odele, o man to skyscio vistiek gana daug liko g.gif o vyras tai net siule kita karta net nepilt nieko, tik pamarinuot ir kept.Tiesa, cili padazo dejau dvigubai daugiau nei majonezo su medum
Atsakyti
Vakar gaminau makaronu lizdelius su farsu - labai greitas ir skanus patiekalas. Seniau kazka panasaus gamindavau, tik pirma virdavau lizdelius, o paskui uzkepdavau orkaiteje su farsu. O pagal Sonatinos pasiulyta varinata zymiai greiciau ir paprasciau thumbup.gif Tik garstyciu i padaza nedejau, o tik i farsa ir tai per pus mazesni kieki, tai labai svelnus patiekalas gavosi.
Ir dar kepiau vaisiu - grietines keksa - labai paprastas ir skanus keksiukas. Neturejau mazu formeliu, tai kepiau vienoj didelej formoj - graziai iskilo, bet paskui susmego gan stipriai. Gal perkepiau truputi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portuke: 09 lapkričio 2006 - 14:37
QUOTE(Sonatina @ 2006 11 09, 10:04)


katiliuk, na net nežinau, kodėl taip nutiko su keksu... O temperatūra buvo normali nustatyta? (vieną kartą vaikai man nematant stipriai sumažino temperatūrą, tai kol supratau, kas nutiko pyragui... doh.gif )



nu kad dar per maža mano lialia reguliuot temperatūras biggrin.gif
Atsakyti
Sonatina, o kokia grietinele tu naudojai zuviai troskintai grietineleje?
Atsakyti
nugis cukinijos pyragas su tunu pasakiskas wub.gif thumbup.gif
Atsakyti