Kalakutienos viniotini su suriu pakeičiau įdarą kiaušiniais, nes s(u suriu jau dariau buvo skanu )norėjosi kažko naujai
QUOTE(Sonatina @ 2006 11 07, 14:44)
Labai norėčiau, kad tos temos taip greitai nesibaigtų... Galėtų išvis nesibaigti ir nereikėtų vis užvesti naujos, nes kiekvieną kartą kyla labai daug abejonių, ar man to reikia...
Miela, Sonatina,
ar tikrai tau kyla klausimai ir abejonės
Tiesiog neįmanoma tuo patikėti
Todėl, kad:
kokią šviečiamąjį - lavinamąjį darbą tu dirbi - ir jaunos ir senos, ir patyrusios ir ne, ir mėgėjos gaminti ir ne - kasdien lankosi tavo receptuose ir vis ieško - ir randa
koks šiltas bendravimas supa tave (na, neskaitant keleto niuansų ) gauni kalnus įvairiausių klausimų - lengvų ir nelabai, malonių ir nelabai, į temą, ir nelabai
pažiūrėk ir paskaičiuok kiek gerbėjų įgijai
Aš manau, kad dauguma
dėkingos tau, kad tu esi,
kad savo brangų laiką mums skiri,
ir nė vienos neužmiršti.
Kiekvienai maloniai atsakai,
Nešykšti patarimų ir pagyrimų
receptus nuosekliai aprašai,
nuotraukas gražias darai
Iš nesėkmių nesišaipai.
Sonatina, tave
o kad prieiliavau
P.s. Su artėjančiu gimtadieniu
Sveikos Sonatinos fan-lubo dalyves
Padeka Sonatinai uz nuostabu pyrago recepta "Obuoliu ruduo"
Persiprasau jog neidedu kriausiu zu zele nuotrauku, niekaip iki parduotuves nedaeinu kriausiu nupirkti
Tik man kazkodel teslos pagrindas buvo per plonas, nors dariau tokioj blekoje kaip sakei, bet gal kiausiniai mazi, man bent taip pasirode, bet siaip tai labai skanu
Padeka Sonatinai uz nuostabu pyrago recepta "Obuoliu ruduo"
Persiprasau jog neidedu kriausiu zu zele nuotrauku, niekaip iki parduotuves nedaeinu kriausiu nupirkti
Tik man kazkodel teslos pagrindas buvo per plonas, nors dariau tokioj blekoje kaip sakei, bet gal kiausiniai mazi, man bent taip pasirode, bet siaip tai labai skanu
QUOTE(Sonatina @ 2006 11 07, 14:44)
Labai norėčiau, kad tos temos taip greitai nesibaigtų... Galėtų išvis nesibaigti ir nereikėtų vis užvesti naujos, nes kiekvieną kartą kyla labai daug abejonių, ar man to reikia...
Na taip,temos greitai baigiasi,bet tik todėl,kad mes norime pasidalinti sėkmėmis ir ne kaip mums pavyksta tavo nuostabūs receptai.Prašau neabejok dėl kitų temų,o poilsio mes tau tikrai leidžiame,bet vėl sugryžk prašau
Pas mane jau iškeptas Varškės pyragas su persikais
Nu koks gražus gavosi,tiesa dar neparagavau,nes palikau,kad atauštų,bet jau namai kaip kvepia.
Tešlą sukau rankomis,bet manau skonis dėl to nenukentės
O foto nėra kaip įkelti,nes laikinai aparatą vyras išsivežė.
Dėkui tau SONATINA
dariau siandien balandeliu apkepa. tai kaip visad - greita ir skanu. dar ant smugio sumarmalinau kremine cukiniju sriuba... rezultatas nustebino labai skanu. kazkaip tikejaus svelnesnio skonio, bet tas pikantiskas astrumas tikrai iskaitant, kad sriuba galima sakyt verdama is kirvio, tai sakiau reiks dazniau isvirt
as irgi manau, kad sonatina, nesivargink ir nekomentuok visus pasisakymu, tik i klausimus atsakyk. ka tik dariau saltibarscius, bais geri gavos, o dabar kepa kalakutienos su suriu vyniotinis, pamirsau dziuveselius, tai dejau manu kruopas ir giretineles dvigubai, nes gaila buvo ismest. ir petrazoliu kur kas maziau, ziuresim kas cia bus kvepia tai skaniai.
Elita, eilėraštis tai tiesiog užmušė mane... Ačiū
xxkamane, džiaugiuosi, kad pyragas patiko
Kaliteja, tikiuosi pyragas gavosi ne tik gražus, bet ir skanus
feli, o tau reikia būtent tešlos su varške, ar tu nori daryti paprastus koldūnus su varške?
lanaa, ta sriuba iš kirvio tikrai nebloga
Shiduh, įdomu, kaip tas tavo vyniotinis...
rts, noir1, viliusi, Grice, Žemaika, Aurute, leo11, sandralita, ačiū (o dabar paprašysim bea ištrinti visus šituos pareiškimus (išskyrus eilėraštį ), kad tilptų daugiau receptų...)
xxkamane, džiaugiuosi, kad pyragas patiko
Kaliteja, tikiuosi pyragas gavosi ne tik gražus, bet ir skanus
feli, o tau reikia būtent tešlos su varške, ar tu nori daryti paprastus koldūnus su varške?
lanaa, ta sriuba iš kirvio tikrai nebloga
Shiduh, įdomu, kaip tas tavo vyniotinis...
rts, noir1, viliusi, Grice, Žemaika, Aurute, leo11, sandralita, ačiū (o dabar paprašysim bea ištrinti visus šituos pareiškimus (išskyrus eilėraštį ), kad tilptų daugiau receptų...)
Va, pagaliau prisėdau prie kompiuterio su nuotraukom, tai papasakosiu, ką aš gaminau
Penktadienį išsikepėm keksiukų su ananasais ir avižiniais dribsniais. Kai jau pradėjau maišyt tešlą, apsigraibiau, kad avižinių neturiu, tai įdėjau 4 grūdų dribsnių. Man labai skanūs, vyrui sakė "nepatiko tas prieskonis" (kiek jį pažįstu, tas prieskonis bus avižos)
Dar pamėginau išsikept sausainius. Viską susiruošiau apelsininiams sausainiams, net likerį nusipirkau, tik kažkodėl atsiverčiau pirmą receptą, ir rezultate gavosi sausainiai su kiaušininiu likeriu Gerai, kad jo bare turėjau Šiaip skanūs prie nesaldintos kavos ar arbatėlės, o šiaip per saldūs, kitą kartą dėsiu mažiau pudros. Svečiai įvertino labai teigiamai
Dar dariau kiaulieną, marinuotą sidre. Labai skani mėsa, deja, nufotografuot nebespejau - visas kilogramas išgaravo akimirksniu
Sekmadienio pusryčiams išbandžiau purius blynus čirvukų keptuvėj. Skanūs, primena vaflius, bet man skanesni būna biskivitiniai čirvukai. Kitą kartą pamėginsiu juos kept paprastoj keptuvėj.
O va šiandien sėdim su brangiausiuoju prisikirtę kalakutienos burgerių. Neturėjau cukinijos, tai pamodifikavau receptą - dėjau svogūną, morką, bulvę ir kiaušinį. rezultatas gavosi labai skanus
Taip, kad nepabėk, Sonatina, nes sukūsim be Taves visos
Penktadienį išsikepėm keksiukų su ananasais ir avižiniais dribsniais. Kai jau pradėjau maišyt tešlą, apsigraibiau, kad avižinių neturiu, tai įdėjau 4 grūdų dribsnių. Man labai skanūs, vyrui sakė "nepatiko tas prieskonis" (kiek jį pažįstu, tas prieskonis bus avižos)
Dar pamėginau išsikept sausainius. Viską susiruošiau apelsininiams sausainiams, net likerį nusipirkau, tik kažkodėl atsiverčiau pirmą receptą, ir rezultate gavosi sausainiai su kiaušininiu likeriu Gerai, kad jo bare turėjau Šiaip skanūs prie nesaldintos kavos ar arbatėlės, o šiaip per saldūs, kitą kartą dėsiu mažiau pudros. Svečiai įvertino labai teigiamai
Dar dariau kiaulieną, marinuotą sidre. Labai skani mėsa, deja, nufotografuot nebespejau - visas kilogramas išgaravo akimirksniu
Sekmadienio pusryčiams išbandžiau purius blynus čirvukų keptuvėj. Skanūs, primena vaflius, bet man skanesni būna biskivitiniai čirvukai. Kitą kartą pamėginsiu juos kept paprastoj keptuvėj.
O va šiandien sėdim su brangiausiuoju prisikirtę kalakutienos burgerių. Neturėjau cukinijos, tai pamodifikavau receptą - dėjau svogūną, morką, bulvę ir kiaušinį. rezultatas gavosi labai skanus
Taip, kad nepabėk, Sonatina, nes sukūsim be Taves visos
nu pagaliau paragavau, sewbas kaip skanu, bet jau riebuuuu-u-u-u. tik toks klausimelis, pagal recepta reikia det isviso 150 g petrazoliu, as dejau tik 60, bet man suris gavosi ryskiai zalias, o visose nuotraukose jis geltonas, kaip cia taip nutiko? aisku skoniui nei kiek nepakenke.
istiko mane maisto gaminimo manija, paskolinkit man kas koki amzinai alkana vyra, o tai visa grozi figuros baigiu prarast
istiko mane maisto gaminimo manija, paskolinkit man kas koki amzinai alkana vyra, o tai visa grozi figuros baigiu prarast
QUOTE(Sonatina @ 2006 11 07, 14:44)
Labai norėčiau, kad tos temos taip greitai nesibaigtų... Galėtų išvis nesibaigti ir nereikėtų vis užvesti naujos, nes kiekvieną kartą kyla labai daug abejonių, ar man to reikia...
reikia, reikia, ir ne tik tau, bet ir mums...
užvakar grįžau po darbo namo, aišku tvarka ir liko po sekmadienio biški patiekalų, tai negalėjau sau surast vietos, tai vyras ir klausia: "Ką nori kept?" - "Aišku..."
tai pagaliau vakar kepiau: Varškiniai blynai su grietine (nuotraukos nebus); vaiką negalėjau atplėšt taip patiko
tada seseriai taip mėgstama manimi Pyragą su persikais ir uogomis
ir pagaliau taip giriamą Keksą su kriaušėmis ir šokoladu - skonis pasakiškas (tuoj dar įkelsiu nuotraukas)
Sonatina, pasikartosiu - tu mums labai, labai reikalinga
Papildyta:
QUOTE(Elita @ 2006 11 07, 15:51)
Miela, Sonatina,
ar tikrai tau kyla klausimai ir abejonės
Tiesiog neįmanoma tuo patikėti
Todėl, kad:
kokią šviečiamąjį - lavinamąjį darbą tu dirbi - ir jaunos ir senos, ir patyrusios ir ne, ir mėgėjos gaminti ir ne - kasdien lankosi tavo receptuose ir vis ieško - ir randa
koks šiltas bendravimas supa tave (na, neskaitant keleto niuansų ) gauni kalnus įvairiausių klausimų - lengvų ir nelabai, malonių ir nelabai, į temą, ir nelabai
pažiūrėk ir paskaičiuok kiek gerbėjų įgijai
Aš manau, kad dauguma
dėkingos tau, kad tu esi,
kad savo brangų laiką mums skiri,
ir nė vienos neužmiršti.
Kiekvienai maloniai atsakai,
Nešykšti patarimų ir pagyrimų
receptus nuosekliai aprašai,
nuotraukas gražias darai
Iš nesėkmių nesišaipai.
Sonatina, tave
o kad prieiliavau
P.s. Su artėjančiu gimtadieniu
ar tikrai tau kyla klausimai ir abejonės
Tiesiog neįmanoma tuo patikėti
Todėl, kad:
kokią šviečiamąjį - lavinamąjį darbą tu dirbi - ir jaunos ir senos, ir patyrusios ir ne, ir mėgėjos gaminti ir ne - kasdien lankosi tavo receptuose ir vis ieško - ir randa
koks šiltas bendravimas supa tave (na, neskaitant keleto niuansų ) gauni kalnus įvairiausių klausimų - lengvų ir nelabai, malonių ir nelabai, į temą, ir nelabai
pažiūrėk ir paskaičiuok kiek gerbėjų įgijai
Aš manau, kad dauguma
dėkingos tau, kad tu esi,
kad savo brangų laiką mums skiri,
ir nė vienos neužmiršti.
Kiekvienai maloniai atsakai,
Nešykšti patarimų ir pagyrimų
receptus nuosekliai aprašai,
nuotraukas gražias darai
Iš nesėkmių nesišaipai.
Sonatina, tave
o kad prieiliavau
P.s. Su artėjančiu gimtadieniu
Papildyta:
QUOTE(Shiduh @ 2006 11 07, 21:45)
istiko mane maisto gaminimo manija, paskolinkit man kas koki amzinai alkana vyra, o tai visa grozi figuros baigiu prarast