
ir as kepiau kiauliena korejietiskai, atviram inde, ir man gavosi sausoka. Manau kad is dalies priklauso nuo mesos . bandysiu ikita karta kepti rankoveje gal gausis sultingesne

PRAŠAU ATKREIPTI DĖMESĮ
Pasikartosiu dar kartelį:
noriu pranešti, kad bereikalingų, nieko įdomaus nepasakančių žinučių, kuriose nėra paklausimų apie receptą, savo atsiliepimų apie pagamintą patiekalą ir panašių dalykų prašyčiau nerašyti, nes juos trinsiu. Ką gaminsite - neįdomu tol, kol nepagaminote ir neparagavote. Todėl VISAS neesmines žinutes trinsiu iškart ir be perspėjimo. Ačiū visiems, atsižvelgusiems į mano pastabą.
su pagarba,
kulinarinio skyrelio moderatorė bea
P.S.
Labai džiaugiuosi šita tema, bet ji labai greit prikalbama iki 50 psl. tad prašau tai daryt kiek įmanoma koncentruočiau.
Čalykušu, džiaugiuosi, kad kepenys grįžo
į meniu, ir kad sriuba bei pyragas patiko
buzhiuk, malonu, kad blynai ir kepenys patiko
O dėl sausainių - tai tikrai svarbu jų neperkepti
Kaliteja, kiauliena atrodo
prieblanda, ir aš kepiau atvirame inde, bet ypač sausa nebuvo
Greičiausiai tikrai priklauso nuo mėsos...
Nolina, mintis dėl kepimo rankovėje puiki, reikės išmėginti
kriziuk, bea turėjo omeny štai ką:
taip, kad jeigu bus kalbama "į temą", žinučių tikrai niekas netrins


buzhiuk, malonu, kad blynai ir kepenys patiko

O dėl sausainių - tai tikrai svarbu jų neperkepti

Kaliteja, kiauliena atrodo

prieblanda, ir aš kepiau atvirame inde, bet ypač sausa nebuvo

Nolina, mintis dėl kepimo rankovėje puiki, reikės išmėginti

kriziuk, bea turėjo omeny štai ką:
QUOTE(bea @ 2006 10 26, 11:23)
...žinučių, kuriose nėra paklausimų apie receptą, savo atsiliepimų apie pagamintą patiekalą ir panašių dalykų prašyčiau nerašyti...
taip, kad jeigu bus kalbama "į temą", žinučių tikrai niekas netrins

vakar dariau žuvį su vynu, tai vėl gavosi labai skanu, ačiū Sonatina

QUOTE(prieblanda @ 2006 10 26, 09:47)
Aš kepiau dideliam neuždengtam inde, tai man labai sausa gavosi, nors ir labai skani 

QUOTE(Nolina @ 2006 10 26, 10:02)
ir as kepiau kiauliena korejietiskai, atviram inde, ir man gavosi sausoka. Manau kad is dalies priklauso nuo mesos . bandysiu ikita karta kepti rankoveje gal gausis sultingesne 

Jei kepėte iš kialienos kumpio, galėjo dėl to būti sausa




Vištiena su žiediniais kopūstais
1 žiedinis kopūstas
800 g vištos filė
200 g tarkuoto fermentinio sūrio
druskos, pipirų, įvairių mėgiamų prieskonių
Kopūstą išskirstyti žiedynais ir išvirti pasūdytame vandenyje, kol suminkštės.
Vištieną supjaustyti nedideliais gabaliukais, pasūdyti, pagardinti mėgiamais prieskoniais. Apkepti, kol nebebus rausva.
Į apkepo indą sudėti apkeptą vištieną, ant viršaus sudėti žiedinius kopūstus. Pabarstyti sūriu ir apkepti iki 200º C įkaitintoje orkaitėje 15 min. arba kol sūris apskrus.
P. S. vištieną dar šiek tiek patroškinau su neriebia grietinėle ir su visu padažu supyliau į kepimo indą... Labai skanu


o idomu ar galima vietoj ziediniu kopustu naudoti brokoli?
Kažin, o į paprastą skardą vištieną su žiediniais kopūstais galiu kept
Nes neturiu apkepo indo


ypata, kol kas esu įdėjusi tik šį receptą... Ar matei jį? O šiaip dedu juos į visokius troškinius, labai tinka į šį patiekalą... Jeigu dar ką darysiu, būtinai parodysiu
rasve, žinoma, kad galima, tik gal reikėtų, kad skarda būtų aukštesniais kraštais

rasve, žinoma, kad galima, tik gal reikėtų, kad skarda būtų aukštesniais kraštais

QUOTE(prieblanda @ 2006 10 26, 09:47)
O kokio dydžio inde ir ar uždengtą kepėt?
Aš kepiau dideliam neuždengtam inde, tai man labai sausa gavosi, nors ir labai skani


Aš kepiau dideliam neuždengtam inde, tai man labai sausa gavosi, nors ir labai skani

Nu kepiau neuždengtą


O indas,tai naują Tramontinos tefloninę skardą apvalią pirkau 24 cm. išpardavimas buvo ir kaip tik,tiko

QUOTE(prieblanda @ 2006 10 26, 08:47)
O kokio dydžio inde ir ar uždengtą kepėt?
Aš kepiau dideliam neuždengtam inde, tai man labai sausa gavosi, nors ir labai skani


Aš kepiau dideliam neuždengtam inde, tai man labai sausa gavosi, nors ir labai skani

aš kepiau neuždengtam, bet viskas gavos

