Įkraunama...
Įkraunama...

Skanaus! - 5

ir as kepiau kiauliena korejietiskai, atviram inde, ir man gavosi sausoka. Manau kad is dalies priklauso nuo mesos . bandysiu ikita karta kepti rankoveje gal gausis sultingesne ax.gif
Atsakyti

PRAŠAU ATKREIPTI DĖMESĮ

Pasikartosiu dar kartelį:

noriu pranešti, kad bereikalingų, nieko įdomaus nepasakančių žinučių, kuriose nėra paklausimų apie receptą, savo atsiliepimų apie pagamintą patiekalą ir panašių dalykų prašyčiau nerašyti, nes juos trinsiu. Ką gaminsite - neįdomu tol, kol nepagaminote ir neparagavote. Todėl VISAS neesmines žinutes trinsiu iškart ir be perspėjimo. Ačiū visiems, atsižvelgusiems į mano pastabą.
su pagarba,
kulinarinio skyrelio moderatorė bea

P.S.
Labai džiaugiuosi šita tema, bet ji labai greit prikalbama iki 50 psl. tad prašau tai daryt kiek įmanoma koncentruočiau.
Atsakyti
Čalykušu, džiaugiuosi, kad kepenys grįžo biggrin.gif į meniu, ir kad sriuba bei pyragas patiko 4u.gif

buzhiuk, malonu, kad blynai ir kepenys patiko smile.gif
O dėl sausainių - tai tikrai svarbu jų neperkepti ax.gif

Kaliteja, kiauliena atrodo thumbup.gif

prieblanda, ir aš kepiau atvirame inde, bet ypač sausa nebuvo g.gif Greičiausiai tikrai priklauso nuo mėsos...

Nolina, mintis dėl kepimo rankovėje puiki, reikės išmėginti 4u.gif

kriziuk, bea turėjo omeny štai ką:

QUOTE(bea @ 2006 10 26, 11:23)
...žinučių, kuriose nėra paklausimų apie receptą, savo atsiliepimų apie pagamintą patiekalą ir panašių dalykų prašyčiau nerašyti...

taip, kad jeigu bus kalbama "į temą", žinučių tikrai niekas netrins smile.gif
Atsakyti
vakar dariau žuvį su vynu, tai vėl gavosi labai skanu, ačiū Sonatina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2006 10 26, 09:47)
Aš kepiau dideliam neuždengtam inde, tai man labai sausa gavosi, nors ir labai skani essen.gif



QUOTE(Nolina @ 2006 10 26, 10:02)
ir as kepiau kiauliena korejietiskai, atviram inde, ir man gavosi sausoka. Manau kad is dalies priklauso nuo mesos . bandysiu ikita karta kepti rankoveje gal gausis sultingesne  ax.gif

Jei kepėte iš kialienos kumpio, galėjo dėl to būti sausa mirksiukas.gif 4u.gif Šį patiekalą geriausia kepti iš sprandinės 4u.gif
Atsakyti
user posted image

Vištiena su žiediniais kopūstais


1 žiedinis kopūstas
800 g vištos filė
200 g tarkuoto fermentinio sūrio
druskos, pipirų, įvairių mėgiamų prieskonių

Kopūstą išskirstyti žiedynais ir išvirti pasūdytame vandenyje, kol suminkštės.
Vištieną supjaustyti nedideliais gabaliukais, pasūdyti, pagardinti mėgiamais prieskoniais. Apkepti, kol nebebus rausva.
Į apkepo indą sudėti apkeptą vištieną, ant viršaus sudėti žiedinius kopūstus. Pabarstyti sūriu ir apkepti iki 200º C įkaitintoje orkaitėje 15 min. arba kol sūris apskrus.

P. S. vištieną dar šiek tiek patroškinau su neriebia grietinėle ir su visu padažu supyliau į kepimo indą... Labai skanu rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
o idomu ar galima vietoj ziediniu kopustu naudoti brokoli?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo balanduke: 26 spalio 2006 - 12:55
katiliuk, labai malonu, kad žuvis ir vėl gavosi skani smile.gif

balanduke, žinoma, kad galima biggrin.gif Ir ne tik brokolį smile.gif Aš ruošiausi dar pakepinti kokių morkų ir cukinijų, bet paskui patingėjau, tad gavosi labai skaniai ir be jų ax.gif
Atsakyti
Kažin, o į paprastą skardą vištieną su žiediniais kopūstais galiu kept g.gif Nes neturiu apkepo indo blush2.gif
Atsakyti
ypata, kol kas esu įdėjusi tik šį receptą... Ar matei jį? O šiaip dedu juos į visokius troškinius, labai tinka į šį patiekalą... Jeigu dar ką darysiu, būtinai parodysiu smile.gif

rasve, žinoma, kad galima, tik gal reikėtų, kad skarda būtų aukštesniais kraštais g.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2006 10 26, 09:47)
O kokio dydžio inde ir ar uždengtą kepėt?  g.gif   ax.gif
Aš kepiau dideliam neuždengtam inde, tai man labai sausa gavosi, nors ir labai skani essen.gif

Nu kepiau neuždengtą schmoll.gif bet kad labai sausa būtų tai nepasakyčiau.Naudojau kiaulienos petuką,truputį su riebaliukais,tai tikrai pats tas,o va kumpinė tai jau būtų per sausa 4u.gif

O indas,tai naują Tramontinos tefloninę skardą apvalią pirkau 24 cm. išpardavimas buvo ir kaip tik,tiko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaliteja: 26 spalio 2006 - 15:12
QUOTE(prieblanda @ 2006 10 26, 08:47)
O kokio dydžio inde ir ar uždengtą kepėt?  g.gif  ax.gif
Aš kepiau dideliam neuždengtam inde, tai man labai sausa gavosi, nors ir labai skani essen.gif

aš kepiau neuždengtam, bet viskas gavos thumbup.gif , bet aš 1,5val nekepiau, man ir į0min užteko kažkaip g.gif arba tiesiog pilk sojos kokio padažo daugiau, kad apsemta ilgiau būtų ir neišdžius taip
Atsakyti