Kepenys karališkai - fantastika , tik kepiau ne kotletukus, o verčiau tą masę į keptuvę su aliejum ir varčiau mentele, po to sluoksniavau su daržovėm ir padažiuku. Gavosi gal 3 sluoksniais visko. Kadangi grietinės beveik neturėjau, padažiukui tiko majonezas su grietinėle (gal ir negalima taip derint, bet gavosi skaniai) Ir kepiau viską ne orkaitėj, o Zepter puode ant ugnies. Ačiū Sonatinai
Sonatina-išbandžiau beliašus!Super duper labai skanu,tik man nesigavo tokie gražūs bijojau miltų padaugint,tai gana minkšta tešla gavosi.Bet labai skanu,bijau ka vyrui gali ir nelikti Ačiuks
Apturėjau svečių artimų giminaičių, tai pagaminau tokį naminį patiekalą, kaip makaronų lizdeliai. Makaronus dėjau su špinatais, o feršą veršienos - kiaulienos. Svečiams laaabai patiko. Šis patiekalas jau įtrauktas į mano pagrindinių patiekalų sąrašą (na, ne kasdieninių). O šiaip tai Sonatinos makaronų lizdelius jau išreklamavau ir bendradarbėms. Taip pat daug kam patiko grybai marinuoti garstyčių padaže. Ne visos turi internetą ir gali juos sužinoti.
na daba ir as girsiu sonatina, nors nesu megeja komplimentus zarstyt siandien i pas mane buvo sveciu. tai padariau sluoksniuotos teslos suktinuku su alyvuogem. tingejau perdaug marmalint- nedariau savo etatiniu pyrageliu, o nusprendziau pabandyt sonatinos uzkandziu. atvirai sakant, galvojau nebus nieko blatno, ale sveciai surijo tuos suktinukus kaip semkes marinuota zuvis su darzovem, jau patapo etatiniu patiekalu, su kuriuo niekad neprasaunu
desertui iskepiau keksa su sokoladu i kriausem i dar obuoliu pyraga su jogurtiniu uzpilu. tai irgi sprogo momentaliai tiesa pastarajam, man jogurtas bekepdamas pavirto i varske. kas ner blogai - skonis vistiek liuks gavos siaip idomu ar taip turejo but
desertui iskepiau keksa su sokoladu i kriausem i dar obuoliu pyraga su jogurtiniu uzpilu. tai irgi sprogo momentaliai tiesa pastarajam, man jogurtas bekepdamas pavirto i varske. kas ner blogai - skonis vistiek liuks gavos siaip idomu ar taip turejo but
Pagal Sonatinos receptukus gavosi (niam niam):
[img=http://img46.imageshack.us/img46/7412/img0392apksb5.th.jpg]
(i varskes blynelius dejau daugiau miltu, nes man tesla buvo labai skysta. O skonis super. Apkepo taip pat ).
[img=http://img46.imageshack.us/img46/7412/img0392apksb5.th.jpg]
(i varskes blynelius dejau daugiau miltu, nes man tesla buvo labai skysta. O skonis super. Apkepo taip pat ).
Aš vakar pagaminau Silkę pataluose,tai gavosi ir skonis puikus.Toks lengvas užkandis vakarienei buvo
O aš kepiau šį kart šokoladinį keksą su varške. Super super kaip skanu, nesaldu, mano vyras negalėjo patikėti kad čia aš pati tokiį kanėstą iškepiau ir atrodė gražiai ir skanu nerealiai buvo.
Sonatina ačiū ačiū ačiū, jau kiek ką gaminu iš tavo receptų- visi niam niam
Sonatina ačiū ačiū ačiū, jau kiek ką gaminu iš tavo receptų- visi niam niam
Kaliteja, labai gražiai gavosi suilkė pataluose, taip ir seilė nutįso
o kokią želatiną naudojai ??? ir per kiek laiko sustingo?
o kokią želatiną naudojai ??? ir per kiek laiko sustingo?
noriu kept obuolių pyragą ,,obuolių ruduo''. Namie mažai sviesto, o lauke toks oras kuo galima jį pakeisti? Ar labai sugadinčiau jei įpilčiau aliejaus?
QUOTE(jolančiukas @ 2006 11 05, 12:18)
noriu kept obuolių pyragą ,,obuolių ruduo''. Namie mažai sviesto, o lauke toks oras kuo galima jį pakeisti? Ar labai sugadinčiau jei įpilčiau aliejaus?
Sugadintum. Geriau naudok margariną.
QUOTE(sandralita @ 2006 11 05, 10:52)
sonatina kepsiu tavo keksa su kriausem,sakyk ar ir silikonine forma reikia tept riebalais ir barstyt dziuveseliais kaip recepte parasyta?gal cia tik su paprasta forma taip?
As atsakysiu Nereik niekuom tepti ir barstyti... Jei joje kepsi pirma karta, tai gali aliejum patepti siek tiek...