Mama_Tania, kaip skaniai viskas atrodo...
O sausainių rutuliukus gal dėjai labai arti vieną prie kito, todėl jie susiliejo bekepdami?

Juos reikėtų dėti gana dideliu atstumu vieną nuo kito, nes kepdami jie plečiasi ir tampa plokšti... (prie sausainių triufelių yra nuotrauka, maždaug kokiu atstumu reikėtų dėti...)
Balsavimas kas mėnesį vyksta bendrame forume prie naujienų
vytule, merginos tau tiksliai atsakė - būna Rimi parduotuvėse prie kepimo formų, Thomas Philips parduotuvėse arba Kepėjo parduotuvėje (Katu nurodė nuorodą internete...)
Dorinda, manau konjakas, romas tikrai tiktų, o galiausiai nieko nenutiktų, jei būtų išvis be alkoholio
rts, ačiū

Būtent šiam varškės apkepui naudojau pačią paprasčiausią liesą varškę, todėl ir struktūra tokia... O desertams, pyragams ir pan. naudoju Mūsų švelniąją liesą varškę
Kai tik turėsiu restoraną, būtinai pakviesiu
linaj, na tarkim, kad tikrai pilnatis kalta

O tešla turi gautis trapi, bet tikrai minkšta ir netrupanti, kol dar neiškepta...
Gitacka, džiaugiuosi, kad įkvėpimas gaminti grįžo

Tikiuosi, išbandysi ir daugiau patiekalų
dianux, koks zuikis įdegęs... Labai skaniai atrodo...

Tikiuosi ir tortas pavyko gerai...
laurechka, džiaugiuosi, kad kukuliai patiko
mok123, tai čia ir mano klaida, kad neparašiau recepte, jog pudingas turi būti toks, kurį reikia virti... Pas mus toks būtų tik Dr. Oetker firmos... (pataisysiu recepte). O pagal aprašymą tu naudojai Slodka Mynutka, tai šitas tinkamas tortui Kremas alia kremas
O šiaip džiaugiuosi, kad ši mielinė tešla tau puikiai pavyksta
buzhiuk, dėl cukraus niekada net nesusimąsčiau... Visuomet perku Danisco Sugar Demerara cukrų... Manau, kad jokio skirtumo koks, svarbu rudas.
O migdolų plokštelių būdavo tik Pliuso parduotuvėse (Vičiūnų), bet jas dabar visas nupirko Iki...

Tiesa, dar kelis kartus mačiau Megoje esančioje Rimi, tik labai sutrupėjusios...
sesyte, ir aš neatsidžiaugiu želatinos lapeliais

Apsižiūrėjau, kad atsargos nyksta, reikės vėl paieškojus nusipirkti, nes jų galiojimo terminas gana ilgas
Aurute, bent jau Kaune želatinos lapelių buvo pirkti tik vienoje iš dviejų Thomas Philips parduotuvių - Savanorių pr. O metų pradžioje aš pirkau vienoje Maksimų, bet ten jau tikrai seniai nėra... O kaip jie atrodo, jau rodžiau kelis kartus savo temose...
Pakelis atrodo štai taip:

O patys lapeliai štai taip: