Sonatina,
jau kazkas rase, bet pasikartosiu: tu nuostabus zmogus. Pasidalini savo kulinariniais sugebejimais, skiri mums savo laika, parodai kiekvienam demesi...
Didelis TAU ACIU
As is tavo sarasiuko esu kepusi tris patiekalus, visi buvo labai skanus.
Siandien kepiau varskes apkepa. Niam niam
Ir cukraus jauciasi kaip tik tiek, kaip man patinka - ne per saldu.....
Tik pas mane jau iskepto apkepo gavosi tokia vientisa mase, pas tave jis nuotraukoje atrodo puresnis. Idomu, kodel? (kai tik galesiu, idesiu savo apkepo foto).
Gal gali parasyti, kokia varske naudoji, ir kokioje formoje kepi?
P.S. beje, Sonatina, tu ne tik puiki kulinare, bet ne ka prastesne ir fotografe
Nuotraukos kaip reklaminiuose stenduose
Gaila, kad dar neturi nuosavo restoranelio (nors skaiciau, kad apie toki svajojai) - eiciau su savo seimynele valgyti tik pas jus
Rita