Įkraunama...
Įkraunama...

Skanaus! - 5

QUOTE(Amf @ 2006 11 02, 12:10)
Sonatina, labai norėčiau pasigaminti šį patiekalą, tik nepavyksta rasti jo pavadinimo ir recepto blush2.gif
Gal kas galėtų man padėti wub.gif
Ajajai, ne tik nepavyksta rasti... Netgi nepavyksta įkelti "skanios" nuotraukėlės blush2.gif
Šios temos pirmajame puslapyje yra citrinomis puošto "torto" drebučiuose nuotrauka. Labai labai jo noriu  - padėkite, Mergaitės 4u.gif

Jei neklystu tu kalbi apie "Suši tortas" smile.gif jo aprasymas yra atsistojus pirmame psl. pavadinimo
Atsakyti
Kepiau ir aš kiaušinių-faršo vyniotinį doh.gif gavosi taip, kad iškepiau dviejų sluoksnių - faršo ir kiaušinių pyragą doh.gif to pagrindo neatkrapščiau nuo popieriaus ir niekas nesusisuko sad.gif manau bėda tame, kad recepte majonezas nurodytas gramais, o ant stiklainių visur ml, o svarstyklių neturiu sad.gif bet skonis tai neblogas - suvalgysim ax.gif
O keksą su kriaušėmis ir šokoladu kepiau jau 4 kartus. Visada pavyksta ir labai greitai dingsta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rrina @ 2006 11 02, 12:56)
Kepiau ir aš kiaušinių-faršo vyniotinį  doh.gif gavosi taip, kad iškepiau dviejų sluoksnių - faršo ir kiaušinių pyragą  doh.gif to pagrindo neatkrapščiau nuo popieriaus ir niekas nesusisuko sad.gif manau bėda tame, kad recepte majonezas nurodytas gramais, o ant stiklainių visur ml, o svarstyklių neturiu

tai kad gramai beveik ml atitinka ax.gif manau bėda sūrio kiekyje ax.gif
Atsakyti
Sonatina, šiandien kepsiu šį pyragą - Obuolių – varškės pyragas. Recepte yra 2 – 4 v. š. ledinio vandens ax.gif Kas tai? Razinas nereikia pamerkti? Kaip kepimo formą iškloti kepimo popieriumi, juk popierius nėra lankstus? ištepti riebalais popierių?

Labai atsiprašau už tokius klausimus blush2.gif Iš anksto ačiū aciuks.gif

P.S. kažkaip nemačiau forumo dalyvių atsiliepimų, ar kas nors jau kepė šį pyragą (išskyrus, aišku, Sonatinos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mama_Tania: 02 lapkričio 2006 - 13:39
Labas Sonatina 4u.gif
Išbandžiau dar keletą tavo siūlomų receptų smile.gif
Kepti varškėčiai buvo labai skanūs.
Aharoni pyragas taip pat labai skanus. Labai patiko citrinos duota rūgštelė. Bet obuolių ruduo man skanesnis 4u.gif
Vakar kepiau šokoladinius sausainius Triufelius. Pavyko puikiai, labai labai skanūs. Ir atrodo gražiai. Kol tirpinau šokoladą galvojau kad sausainių nebus - jau toks viliojantis jo aromatas nosį kuteno rolleyes.gif
Taip pat dar kartą kepiau cukrinius sausainius. Vis tiek jie man sukietejo blush2.gif Gal juos reikia formuoti taip pat kaip ir šokoladinius triufelius - rutuliukus dėti į skardą? Nes aš iš jų "blynukus" padarau, tai gal dėl to jie ir perdžiūna?

O triufeliai atrodo taip (nemoku graziai nufotkint blush2.gif )
user posted image


Atsakyti
Gal kas nors galės man patarti, kur ir kam naudojama tokia keptuvė user posted image
Atsakyti
vakar pagal korejietiskos kiaulienos recepta gaminau elniena thumbup.gif na mesyte jau buvo is anksto marinuota su ivairiais prieskoniais, tai gal truputi per daug pipiru pridejau bekepdama...bet visumoj tai thumbup.gif
ir siandien kartosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama_Tania @ 2006 11 02, 13:13)
Sonatina, šiandien kepsiu šį pyragą - Obuolių – varškės pyragas. Recepte yra 2 – 4 v. š. ledinio vandens ax.gif Kas tai?

Ledinis vanduo-tai labai labai šaltas paprastas geriamas vanduo ax.gif
Atsakyti
Nu va iškepiau ,,Beliašius", nu nerealus skonis, nefotkinau, nes prekinė išvaizda nekokia.O aš užmaišiau, kaip liepei Sonatina minkštą, netgi lipnią tešlą, tai va aš imiau po gabaliuką aliejuotomis rankomis ir dariau apskritimus, tada dėjau faršo, ir galvosi ne tokie kaip pas tave pyragėliai,o pas mane gavosi blynai blush2.gif , bet dar niekur neragavau tokio skanumyno, jokio aliejaus viduje sausučiai minkštučiai wub.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama_Tania @ 2006 11 02, 16:17)
Gal kas nors galės man patarti, kur ir kam naudojama tokia keptuvė user posted image

Tokia keptuvė gera tuo, kad mėsą gali iškepti kaip grilyje. Patepi riebalais ir kepi. Riebalai subega į griovelius.
Atsakyti
QUOTE(jurattele @ 2006 11 02, 14:09)
Nu va iškepiau ,,Beliašius", nu nerealus skonis, nefotkinau, nes prekinė išvaizda nekokia.O aš užmaišiau, kaip liepei Sonatina minkštą, netgi lipnią tešlą, tai va aš imiau po gabaliuką aliejuotomis rankomis ir dariau apskritimus, tada dėjau faršo, ir galvosi ne tokie kaip pas tave pyragėliai,o pas mane gavosi blynai  blush2.gif , bet dar niekur neragavau tokio skanumyno, jokio aliejaus viduje sausučiai minkštučiai  wub.gif Ačiū  4u.gif


Noriu ir as ju bigsmile.gif o kiek reikia pilt aliejaus i keptuve? g.gif ar juos virti reikia puode aliejuje? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Eimante @ 2006 11 02, 18:14)
Noriu ir as ju  bigsmile.gif  o kiek reikia pilt aliejaus i keptuve?  g.gif  ar juos virti reikia puode aliejuje?  blush2.gif


Žinok verta, labai skanu, aš viriau keptuvėje piliau gal per 2-3 pirštus aliejaus, bet pasakysiu beveik neikiek į jų vidų nesusigėrė thumbup.gif
Atsakyti