Įkraunama...
Įkraunama...

Ar tai alergija pienui?

Laba diena, norečiau gydytojos paklausti. Mano dukrytei, 1 metai ir 2 sav, pries 2 sav. pradejom duoti paprasta piena is parduotuves, jį pavirinam ir skiedžiam su vandeniu. Pieno 150ml+70 ml vandens virinto, . taip duodu 2 kartus dienoje su kose sumaisius, o vakare- duodu Similac 220ml.Pries 4 dienas pradėjo parausti vienas žandukas, ypač vakare, truputi serpetoja. Ar tai galimas alergijos pienui požymis? Ka reiketų daryti?
Nuo 10 men pradejom valgyti varske, ir jogurtus- tokios reakcijos nepastebėjau. o rūgpieni geria nuo 7 men. taip pat nieko nepastebejau del alergijos. beje, jogurta arba varske valgom 2 karus dienoje, taip pat su kosemis( indeli dalinu i dvi dalis - dviem maitinimamas). viena diena varske ,kita diena jogurtą.
Prasytume gyd. patarimo, kaip elgtis del to vis paraudusio žanduko. Is anksto dekoju.
Atsakyti
Panašu į alergiją karvės pieno baltymui. Pieno patarčiau neduoti, o be to skiestas jis yra visai nevertingas, tik organizmas yra apkraunamas baltymais. Be to , jei vaikas dar geria ir rūgpienį, bei valgo varškę ,jogurtą, tokio kiekio baltymo jo organizmas nesugeba gerai suvirškinti, vystosi ir alergija, ir apkraunami inkstai, bei kepenys.
Patarčiau varškę ir jogurtą duoti 2-3kartus per savaitę, paprasto pieno išvis neduoti.Išbertą skruostą tepti drėkinančiais losjonais ar kremais be priedų
. heart.gif
Atsakyti