Įkraunama...
Įkraunama...

Mikrobangų krosnelės

QUOTE(Sophi @ 2007 07 17, 19:46)
Pigios pirkt nepatariu, bet labai brangios taip pat. Pirmiausia gerai pagalvokit, kam naudosit ir rinkites. Aš pvz. tikrai žinojau, kad naudosiu tik maisto šildymui, tai iš karto buvo aišku, kad joks grilis man nereikalingas - iš karto mažėja kaina.
Išsirinkau "Samsungą" M187JNR. Kol kas nesigailiu. Va tokia maniškė:
user posted image
Man dar ir spalva labai patiko - bronzinė. Nenorėjau nei baltos, nei metalo. Su nuolaida mokėjau 320 Lt.

Kur pirkote? Kaip man suzinoti ismatavimus? Gal kokia nuoroda internete pametesite? ax.gif
ACIU.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LIUKA* @ 2008 03 26, 18:41)
Kur pirkote? Kaip man suzinoti ismatavimus? Gal kokia nuoroda internete pametesite? ax.gif
ACIU.. 4u.gif

Nuoroda
Atsakyti
o ar galima mikrobangėje kepti obuolius?
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2007 07 17, 17:46)
user posted image
Man dar ir spalva labai patiko - bronzinė. Nenorėjau nei baltos, nei metalo. Su nuolaida mokėjau 320 Lt.

labai fainas dizainas thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,mes pries 5 metus pirkom Galanz su grilium. Bet jau zvalgausi naujos mikrobanges,nes idedu i sita sildyti pica,krastai pasyla, o vidurys visiskai saltas. Blynelius pasildyti jau reikia 3-4 minuciu. Mes kai pirkom sake uz metu lygtai reikia lempute keisti ar ji turi kokios reiksmes kad mikrobange gerai sildytu? O kokios firmos issirinkti tai dar nezinau. gAL Daewoo ?
Atsakyti
QUOTE(bialetti @ 2008 04 11, 13:12)
Sveikos,mes pries 5 metus pirkom Galanz su grilium. Bet jau zvalgausi naujos mikrobanges,nes idedu i sita sildyti pica,krastai pasyla, o vidurys visiskai saltas. Blynelius pasildyti jau reikia 3-4 minuciu. Mes kai pirkom sake uz metu lygtai reikia lempute keisti ar ji turi kokios reiksmes kad mikrobange gerai sildytu? O kokios firmos issirinkti tai dar nezinau. gAL Daewoo ?

O musu mikrobange po 2.5 metu naudojimo (Elektolux) sugedo - nebesildo maisto verysad.gif Kazin koks cia gedimas? Pas mus mieste niekas nenori taisyti. O ar beverta? Vienas mano vyro pazistamas sake, kad po 3 metu mikrobanges naudojimo ji pradeda isskirti kazkokias nuodingas medziagas g.gif Ar tai tiesa?
Dabar net nezinau, kokia pirkti. Galvoju pigesne (Ardo, Vido), nes turejom nepigia ir stai po tokio trumpo naudojimo sugedo (mikrobange naudojom nedaznai). Pigia nusipirkes bent nesigailesi, kai suges. Kokia Jusu nuomone apie pigias mikrobanges?
Atsakyti
irnesakyk.gif mes nusipirkom "riwa"is norfos uz 60lt atrodo...buvo akcija kazkada mirksiukas.gif ir veikia kuo puikiausiai thumbup.gif man grilio nereikejo nes orkaiteje viska kepu mirksiukas.gif o pasisildyt maista ir tokios mikroveles uztenka ok.gif
Atsakyti
Nebrangios ir pakankamai kokybiškos Samsung krosnelės. Verti dėmesio modeliukai su jų biokeramika. Ne veltui ir Electrolux'sui geresnius modelius jie (bent jau seniau) gamino.
Atsakyti
http://www.boikotuok...leta_savizudybe
Atsakyti
Keliu temike i virsu.Gal kas nesenai pirkote mikrobange, laukiu atsiliepimu
Atsakyti
QUOTE(bialetti @ 2009 08 22, 17:08)
Keliu temike i virsu.Gal kas nesenai pirkote mikrobange, laukiu atsiliepimu

mane irgi domintu mikrobanges , ruosiames isigyti . kazin kokios firmos rinktis ? g.gif
Atsakyti
Keliu ir as tema i virsu ax.gif
kazkaip cia visi apie paprastas krosneles pasisako, bet gal kas gali papasakot apie imontuojamas MB krosneles? i ka verta atkreipti demesi renkantis? kokias turit? kokie atsiliepimai?

Aciu 4u.gif
Atsakyti