Įkraunama...
Įkraunama...

Mikrobangų krosnelės

Turime Samsunga
Atsakyti
jei tik yra galimybe, siulyciau pirkti ne mikrobange, bet gera orkaite su 3 kaitinimo funkcijomis, kuri gali puikiai pasildyti maisteli nenaudojant viso orkaites ploto biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,

norim pirkti mikrobangų krosnelę ir neapsisprendziam ar pirkti pigią ar brangią. Šlamšto nesinori. Mum labai svarbu, kad gerai atlikštų atšildymo funkciją. Gal galit patart kas kokią turit?
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2007 07 17, 15:49)
Sveiki,

norim pirkti mikrobangų krosnelę ir neapsisprendziam ar pirkti pigią ar brangią. Šlamšto nesinori. Mum labai svarbu, kad gerai atlikštų atšildymo funkciją. Gal galit patart kas kokią turit?
Aciu  4u.gif

Pigios pirkt nepatariu, bet labai brangios taip pat. Pirmiausia gerai pagalvokit, kam naudosit ir rinkites. Aš pvz. tikrai žinojau, kad naudosiu tik maisto šildymui, tai iš karto buvo aišku, kad joks grilis man nereikalingas - iš karto mažėja kaina.
Išsirinkau "Samsungą" M187JNR. Kol kas nesigailiu. Va tokia maniškė:
user posted image
Man dar ir spalva labai patiko - bronzinė. Nenorėjau nei baltos, nei metalo. Su nuolaida mokėjau 320 Lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sophi: 17 liepos 2007 - 17:48
taip pritariu uz pigia ir funkciju bus maziau ir kokybe kita ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2007 07 17, 18:46)
Pigios pirkt nepatariu, bet labai brangios taip pat. Pirmiausia gerai pagalvokit, kam naudosit ir rinkites. Aš pvz. tikrai žinojau, kad naudosiu tik maisto šildymui, tai iš karto buvo aišku, kad joks grilis man nereikalingas - iš karto mažėja kaina.
Išsirinkau "Samsungą" M187JNR. Kol kas nesigailiu. Va tokia maniškė:
user posted image
Man dar ir spalva labai patiko - bronzinė. Nenorėjau nei baltos, nei metalo. Su nuolaida mokėjau 320 Lt.

O ar gerai si mikrobange atsildo isalusia mesa?
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2007 07 17, 21:31)
O ar gerai  si mikrobange atsildo isalusia mesa?

Nebandžiau, leidžiu tam procesui vykti natūraliu būdu smile.gif
Atsakyti
Vakar sildziau mėsyte ir kažkas nusprogo mano mikrobangei, tai gi reikia labai naujos, jau neisivaizduoju gyvenimo be jos. doh.gif
Reiktų kad gerai atšildytu, kad grilis būtų irgi norėčiau, ką parekomenduotumėte?
Perskaičiau visą temą tai matau kad labiausiai rekomenduojamos samsung. ax.gif
Atsakyti
Mes turim VIdoe, ir nesiskundziam 4u.gif
Atsakyti
Merginos patarkit.... verysad.gif

mama i mikrobange idejo metalini inda, nors sakiau kad negalima. sake tik 40 sekundziu, bet pradegino viduje sone truputi emale, matosi metalas. ir dabar man kazkodel atrodo, kad naudojant tas metalinis taskelis pleciasi.
gal kuri nors susidure su tokia problema, pasakykit ar tikrai naudojant tas taskelis dides ir ar nekenksminga dabar mikrobange naudot? o gal kaip nors galima ta taskeli uztaisyt, jis apie 2-3mm storio. g.gif
Atsakyti
Ka manot apie Daewoo KOC-154? Noreciau ja naudoti kaip elektine orkaite+ mikrobange..
Atsakyti
QUOTE(laaselis @ 2006 09 21, 20:19)
As jau du metai turiu Samsung  thumbup.gif su griliumi mokejau apie 400 lt. tai tikrai patenkinta, smile.gif  verdu, kepu, sildau, atsaldau, griliu naudoju labai retai,  schmoll.gif praktiskai jis visai nereikalingas g.gif

o ką galima kepti mikrobangėje?
sode orkaitės neturim -norėčiau mikrobangės ,bet kad galėtume ką išsikepti... g.gif
Atsakyti