Turime Samsunga
jei tik yra galimybe, siulyciau pirkti ne mikrobange, bet gera orkaite su 3 kaitinimo funkcijomis, kuri gali puikiai pasildyti maisteli nenaudojant viso orkaites ploto
Sveiki,
norim pirkti mikrobangų krosnelę ir neapsisprendziam ar pirkti pigią ar brangią. Šlamšto nesinori. Mum labai svarbu, kad gerai atlikštų atšildymo funkciją. Gal galit patart kas kokią turit?
Aciu
norim pirkti mikrobangų krosnelę ir neapsisprendziam ar pirkti pigią ar brangią. Šlamšto nesinori. Mum labai svarbu, kad gerai atlikštų atšildymo funkciją. Gal galit patart kas kokią turit?
Aciu
QUOTE(Forgete @ 2007 07 17, 15:49)
Sveiki,
Aciu
Aciu
Pigios pirkt nepatariu, bet labai brangios taip pat. Pirmiausia gerai pagalvokit, kam naudosit ir rinkites. Aš pvz. tikrai žinojau, kad naudosiu tik maisto šildymui, tai iš karto buvo aišku, kad joks grilis man nereikalingas - iš karto mažėja kaina.
Išsirinkau "Samsungą" M187JNR. Kol kas nesigailiu. Va tokia maniškė:
Man dar ir spalva labai patiko - bronzinė. Nenorėjau nei baltos, nei metalo. Su nuolaida mokėjau 320 Lt.
taip pritariu uz pigia ir funkciju bus maziau ir kokybe kita
QUOTE(Sophi @ 2007 07 17, 18:46)
Pigios pirkt nepatariu, bet labai brangios taip pat. Pirmiausia gerai pagalvokit, kam naudosit ir rinkites. Aš pvz. tikrai žinojau, kad naudosiu tik maisto šildymui, tai iš karto buvo aišku, kad joks grilis man nereikalingas - iš karto mažėja kaina.
Man dar ir spalva labai patiko - bronzinė. Nenorėjau nei baltos, nei metalo. Su nuolaida mokėjau 320 Lt.
O ar gerai si mikrobange atsildo isalusia mesa?
QUOTE(Forgete @ 2007 07 17, 21:31)
O ar gerai si mikrobange atsildo isalusia mesa?
Nebandžiau, leidžiu tam procesui vykti natūraliu būdu
Vakar sildziau mėsyte ir kažkas nusprogo mano mikrobangei, tai gi reikia labai naujos, jau neisivaizduoju gyvenimo be jos.
Reiktų kad gerai atšildytu, kad grilis būtų irgi norėčiau, ką parekomenduotumėte?
Perskaičiau visą temą tai matau kad labiausiai rekomenduojamos samsung.
Reiktų kad gerai atšildytu, kad grilis būtų irgi norėčiau, ką parekomenduotumėte?
Perskaičiau visą temą tai matau kad labiausiai rekomenduojamos samsung.
Mes turim VIdoe, ir nesiskundziam
Merginos patarkit....
mama i mikrobange idejo metalini inda, nors sakiau kad negalima. sake tik 40 sekundziu, bet pradegino viduje sone truputi emale, matosi metalas. ir dabar man kazkodel atrodo, kad naudojant tas metalinis taskelis pleciasi.
gal kuri nors susidure su tokia problema, pasakykit ar tikrai naudojant tas taskelis dides ir ar nekenksminga dabar mikrobange naudot? o gal kaip nors galima ta taskeli uztaisyt, jis apie 2-3mm storio.
mama i mikrobange idejo metalini inda, nors sakiau kad negalima. sake tik 40 sekundziu, bet pradegino viduje sone truputi emale, matosi metalas. ir dabar man kazkodel atrodo, kad naudojant tas metalinis taskelis pleciasi.
gal kuri nors susidure su tokia problema, pasakykit ar tikrai naudojant tas taskelis dides ir ar nekenksminga dabar mikrobange naudot? o gal kaip nors galima ta taskeli uztaisyt, jis apie 2-3mm storio.
Ka manot apie Daewoo KOC-154? Noreciau ja naudoti kaip elektine orkaite+ mikrobange..
QUOTE(laaselis @ 2006 09 21, 20:19)
As jau du metai turiu Samsung su griliumi mokejau apie 400 lt. tai tikrai patenkinta, verdu, kepu, sildau, atsaldau, griliu naudoju labai retai, praktiskai jis visai nereikalingas
o ką galima kepti mikrobangėje?
sode orkaitės neturim -norėčiau mikrobangės ,bet kad galėtume ką išsikepti...