Įkraunama...
Įkraunama...

Mikrobangų krosnelės

turiu Panasonic mikrobangę. be grilio.
user posted image
Šiaip nieko mandro, tik man patiko kad jos vidus dengtas keramine medžiaga, kuri valosi daug geriau nei geležinė ir gaunasi šiokia tokia antibakterinė apsauga.
Atsakyti
Taip..Mikrobanginė tikrai geras daiktas...Aš ten ne tik maistą šildau bet ir nedidelius rūbus džiovinu... blush2.gif blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O viskas prasidėjo nuo to, kai per kažkokią TV programą mačiau, kaip vaikinukas dedasi maikę į mikrobangę ir labai sėkmingai per kelias minutes išsidžiovina lotuliukas.gif
Kartą man reikėjo važiuoti į parduotuvę, o prie aprangos tiko tik TA maikė, kuri buvo šlapia po skalbimo...Galvoju-ką gi, reikia išbandyti... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Iš tiesų-5 minutės ir marškinėliai sausi lotuliukas.gif lotuliukas.gif
thumbup.gif
notworthy.gif mikrobangų krosnelėms lotuliukas.gif
Atsakyti
Domina ir mane mikrobanges, reiktu pasisildymui ir atsildymui...
Kokiu firmu patartumet? 4u.gif
Atsakyti
Kazkuriam (gal rugpjucio men numeryje, o gal liepos) zurnale "Tavo namai" numeryje buvo mikrobangiu gidas. Is mikrobangiu su mechaniniu valdymu, laimejo Glanz mikrobange. mad.gif Atseit, TOP1, rekomenduoja Topo centras konsultantai. Tikrai niekad nepirkit sitos mikrobanges, nes ja turim. Yra ir grilius, kombinuotas kepimas, 2 metu garantija, emaliuotas vidus, o kaina iki 200 litu (kazkur maciau 189 kainavo). Nu, sh... paskutinis! Grilius neveikia ne velnio. Naudojam tik maistui pasildyt, atitirpint, ir tai ne ant visu pazymetu padalu sildo. Atsuki maximum rezima, ir po keliu minuciu issitrauki salta kaip ledas patiekala. Net nesusyla. Veikia tik vienam diapazone.
Nesuprantu kodel toki sh... i TOP1 kisa protest.gif Funkcijos, kad ir yra, vistiek kaip reikiant neveikia.
Atsakyti
turim ir mes ta Galanz, gavom dovanu, kolkas viskas veikia, tik mes ja naudojam tik pasildymui ir atitirpinimui smile.gif
Atsakyti
Kiekvienam dabar "Tavo namai" zurnale buna kokios nors buitines technikos gidas. Sio menesio numeryje - dulkiu siurbliai. Nu bet pasiskaicius mikrobangiu gida, kur geriausios mikrobanges titula laimejo Galanz, kyla begale abejoniu ar galima pasitiket tom nesamonem. Vdrug ir siurblys toks belenkoks bus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Opusas @ 2006 09 21, 16:11)
turim ir mes ta Galanz, gavom dovanu, kolkas viskas veikia, tik mes ja naudojam tik pasildymui ir atitirpinimui  smile.gif

Taigi taigi, pabandykit griliu pasijungt, kosmaras doh.gif Kai tik nauja ta Galanz dovanu gavom, norejau vistuku sparniukus pasikept. Po kiek laiko istraukiu - visai zali. O kiti savo mikrobangese ir pyragus kepa, ir kepsnius. O cia maximum ka gali, tik pasisildyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Piene123: 21 rugsėjo 2006 - 15:18
As jau du metai turiu Samsung thumbup.gif su griliumi mokejau apie 400 lt. tai tikrai patenkinta, smile.gif verdu, kepu, sildau, atsaldau, griliu naudoju labai retai, schmoll.gif praktiskai jis visai nereikalingas g.gif
Atsakyti
Gal kas matete juodu mikrobangiu? Sonai ne taip svarbu, kadangi bus dedama i spintele, bet priekis butu gerai, kad turetu kuo maziau metalo, o uz vis geriausia, kad butu visos priekio detales juodos.
Atsakyti
Aš turiu SAMSUNG.Esu labai patenkinta.Šildau, atšildau.Tik va kažkaip neprisiruošiu ką nors gaminti joje.Pavarčiau receptų knygelę, kur buvo pridėta prie mikrobangės ir nukišau kažkur. Būtų įdomu išgirsti kokių patarimų ar receptų gaminant ką nors mikrobangėj.
Atsakyti
QUOTE(Piene123 @ 2006 09 21, 16:08)
Kazkuriam (gal rugpjucio men numeryje, o gal liepos) zurnale "Tavo namai" numeryje buvo mikrobangiu gidas. Is mikrobangiu su mechaniniu valdymu, laimejo Glanz mikrobange.  mad.gif Atseit, TOP1, rekomenduoja Topo centras konsultantai. Tikrai niekad nepirkit sitos mikrobanges, nes ja turim. Yra ir grilius, kombinuotas kepimas, 2 metu garantija, emaliuotas vidus, o kaina iki 200 litu (kazkur maciau 189 kainavo). Nu, sh... paskutinis! Grilius neveikia ne velnio. Naudojam tik maistui pasildyt, atitirpint, ir tai ne ant visu pazymetu padalu sildo. Atsuki maximum rezima, ir po keliu minuciu issitrauki salta kaip ledas patiekala. Net nesusyla. Veikia tik vienam diapazone.

dabar tingiu eiti i apacia ziureti kokia yra pas mane, bet jauciu kad galanz. nezinau kiek metu ji jau tarnauja, o mokejom iki 200 lt kaip ir sakei, pries kaledas buvo akcija dar kazkokia. ir grilius veikia, ir atsildo kuo puikiausiai, na kepti ten nekepou nieko, nes tam orkaite yra, bet siaip tikrai nesiskundziu uz tokia kina, nebus gaila ir ismesti jei suges savo atitarnavus, ne uz 500 lt pirkta!
Atsakyti
O kokie būtų atsiliepimai apie ELECTROLUX EME-2725
Atsakyti
Sprendžiau ir aš problemą, kokią mikrobangę pasirinkti? Pirma- "Alaska" atitarnavo 17 metų. Žentas per 3 metus dvi sudegino. O tiek jų įvairių yra ir su griliais ir su padengimais, ir plieninės, tai išsirinkti sunku. Tai pradėjau ieškoti Boscho. Pasirodo tik senukai prekiauja. Brangi palyginus su kitom ir be grilio, bet tikiuosi tarnaus ilgai. Nustebau integruojamos ir plieninės kaina. Plaukai pasišiaušė, net pamaniau, kaip tas stebuklingas puodelis pati gamina, be produktų, ir ypatingų pribambasų neišskaičiau. Na sako pigesnės yra lengvesnės ir atitinkamai sienelės plonesnės, todėl greičiau sudega. Na o prisiskaičiau, kad dauguma viską mikrobangėse gamina, apart kepimo. Nedaug kas giriasi griliais, sako kad išdžiovina patiekalą. Siaip gerai būtų, kad kas pasidalinti receptukais galėtų.
Atsakyti