Įkraunama...
Įkraunama...

Mikrobangų krosnelės

QUOTE(Reda003 @ 2005 05 13, 22:21)
Sveikutės, aš taip pat naudojuosi šiuo daiktu, bet man asmeniškai jis tikrai tinka tik šildymui ir tik būtiniausiu (kai labai labai reikia, kai stipriai vėluoja ir pan. unsure.gif ) atveju, bet po panašių straipsnių jaučiu, kad stengsiuos dar mažiau ja naudotis. Jei įdomu- paskaitykit:

http://www.femina.lt..._id=33&n_id=355

Taip, tas straipsnis tikrai neįkvepia įsigyti mikrobangę. Galvoju, gal maisto pašildymo funciją galėtų atlikti ir nedidelė elektros krosnelė? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ele: 07 rugsėjo 2005 - 15:56
Gal kas galetu pasakyti mikrobanginiu krosneliu kombi medeli. Topo centre konsultantai kalbejo vienaip, Ermitaze kitaip.Dabar jau nesuprantu nieko .Mane sudomino Gorenje vienas modelis, skaiciuku neuzsirasiau ,tik vat nesuprantu ar ten yra kombi,ar ne.Ka reiskia Gourent wave ,consave reflex funkcijos? Gal kas talkovai patartu koki model rinktis, jei nori ,kad butu grilis, kad galetum kepti sausainius ir pyragus, apskrudinti mesa.
Atsakyti
Padeti gal nelabai padesiu, bet as nesirinkciau krosneles su griliumi.
Naudojam saviske jau ilgokai, pirkom combi ir svajojom, kaip viska kepsim smile.gif
Apsitasko tas grilius, paskui dega, dumija. Dabar net nesinaudoju juo.
sausainiu taip paprastai neiskepsi, degs vidus, o isore nekeps, arba taipogi degs nuo griliaus.
Mesa irgi nepasakyciau kad labai jau gerai skrunda, nebent ta mikrobange veiktu kaip orkaite su oro cirkuliacija.

O tu neturi orkaites? kad mastai apie tokia mikrobange?
Atsakyti
Pritariu visu 100%. drinks_cheers.gif Nereikalingas tas grilis visai, po to tik darbo bereikalingo. Kol viską nuo sienelių nugramdai... schmoll.gif
Nors, suprantu, Megi, kai jau galvoji pirkti, žiūri, kad tik kuo daugiau funkcijų būtų, o praktiškai jos beveik visos nereikalingos. Man labiausiai reikia pašildyti ir ką nors atšildyti. biggrin.gif
Atsakyti
Mane tai labai vargina kepimas orkaite del orkaites isskiriamo karscio. Jei kepi mesiska gamini,tai visi namai pilni dumu,karsta kaip pragare.Mikrobangine,kiek suprantu ,karscio neskleidzia ,nes nes kepimo principas kitas. Tad tikejausi,kad mikrobangineje galesiu kepti ir sausainius, ir pica, ir vistu sparnelius, nes kaip man aiskino viena konsultante,kad kombi varantas, tai konvekcijos naudojimas, ne siaip grilius. Griliu turiu orkaiteje, bet man uztenka konvekcijnes programos. Be to ten radau kai kurias mikrobangines,kur tipo pacios issivalo .Nezinau kaip tas praktisaki imanoma....bet skamba graziai....bet va kai jus cia prirasete trukumu,tai gal as ir nuomone pakeisiu del to kombi .Nes jei pirkti kombi su visais vykruntasais,tai kainuoja pusantro tukstancio.
Atsakyti
Pas mane tai galima naudoti mikrobangas, grili arba juos abu kartu- t.y. kombi, taip ir parasyta tas zodis. Tos brangios gal is tiesu su konvekcija, gal geros, bet tooookie pinigai doh.gif
Beje kazkada sugedo dujine orkaite, kaip tik buvau saausainius pradejusi kepti- tai ikisau ant kombi funkcijos- vidus sausainiu iskart susvilo.
O jei ji keps kaip orkaite, tai manau, kad ir kais taip pat.
Tikrai dar pasvarstyciau.
jei prasta orkaite verciau ja pasikeisk i geresne mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, as turiu mikrobange Shnaider (ar kaip ten rasosi doh.gif ) su konvekcija. Tai kiek supratau, kombo rezimas, tai mikrobangos+konvekcija, mikrobangos+grilius ir grilius+konvekcija? g.gif Na, tada pas mane visos tos yra biggrin.gif Kol neturejau virtuves, o tuo paciu orkaites, tai naudojau konvekcija (ikaitinimas iki 200 laipsniu kazkur) vistai kepti, tai ka galiu pasakyti - mano nuomone tai tas pats, kaip orkaiteje kepti ax.gif Grilius tai man kazkaip nelabai ispudi paliko, nors ten ir kvarcinis rolleyes.gif Vienu zodziu, dabar naudoju kepimams orkaite, o mikrobange tik pasildymui/atsildymui mirksiukas.gif Skirtumas gal tik tas, kad mes atrodo 350Lt mokejom uz ja g.gif su transpotavimo defektais - kazkur ibrezimas yra neiziurimas mirksiukas.gif
O kokia pas tave orkaite? Pas mus tai elektrine, ir manau kad mikrobangeje vis tiek neiskepsi taip, kaip orkaiteje 4u.gif Be to, kiek tu tu sausainiu sutalpinsi i mikrobange?
Atsakyti
Normali pas mane ta orkaite,Ardo, gal 2-3 metu senumo ,bet mane labai erzina tas isskiriamas karstis, dumai. Nesu as didzioji kulinare, bet norisi gaminti valgyti be neigiame emocij.O tai kai jau zinau,kad reikes kazka kepti,tai jau isivaizduoju begiojant ir darinejant balkona,o po to dar i visus namus vedinant.Tai noras gaminti ir valgyti dingsta.
Atsakyti
QUOTE(Megi @ 2005 12 16, 23:09)
Normali pas mane ta orkaite,Ardo, gal 2-3 metu senumo ,bet mane labai erzina tas isskiriamas karstis, dumai. Nesu as didzioji kulinare, bet norisi gaminti valgyti be neigiame emocij.O tai kai jau zinau,kad reikes kazka kepti,tai jau isivaizduoju begiojant ir darinejant balkona,o po to dar i visus namus vedinant.Tai noras gaminti ir valgyti dingsta.

Sakyčiau, kad tokia orkaitė nėra normali, jeigu yra dūmų ir karštis toks, kad reikia balkoną darinėt.
Atsakyti
nu tariau atnaujinti sia tema, nes kaledu senis mikrobangu krosnele atitempe biggrin.gif

http://www.quelle.de...=1&refpid=kdsl1

o instrukcija jos tai vokiskai surasyta, todel, gal kas turi tokia pat, ar labai panasia ir galetu leituvisku ar bent jau anglisku instrukcijos variantu pasidalinti???? 4u.gif

tingisi ta vokiska zodyna vartyti ax.gif
Atsakyti
Aš noriu pirkti mikrobangę paprastą, tik pašildymui, nebrangiai. Kokios firmos vertėtų pirkti? Dabar turiu Daewoo, jai kokie 6 metai, bet jau laikas mest. Ką manot?
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2006 02 08, 21:22)
Aš noriu pirkti mikrobangę paprastą, tik pašildymui, nebrangiai. Kokios firmos vertėtų pirkti? Dabar turiu Daewoo, jai kokie 6 metai, bet jau laikas mest. Ką manot?

drinks_cheers.gif aš tai už kuo paprastesnį bet patikimą modeliuką- asmeniškai galiu duoti 99% kad nekepčiau nieko sudėtingo. Pašildyšmui tai gerai. Mes tai ieškom ne super brangios iki 300, bet sidabro spalvos, nes visa buitinė technika tokia ax.gif
Atsakyti