Įkraunama...
Įkraunama...

Mikrobangų krosnelės

QUOTE(Dilma @ 2005 05 10, 18:39)
Bet aš vieno vis tiek nesuprantu - nusipirkom mikrobangę, o ant pakuotės parašyta - "built-in available". Tipo, galima įmontuot? Bet, kaip suprantu, įmonuotojama technika būna be apdailos. Tai ką, norint ją įsimontuot, reik ardyt? g.gif

Jei taviske atrodo ne taip, kaip imontuojama, t.y. su pilna apdaila ji ar nera jokio priekyje tokio praplatinto skydelio - tai tikriausiai sis uzrasa reiskia tai, jog ja galima tiesiog kisti i lentyna tip top pagal mikrobanges ismatavimus ir nereikia plikineti jokiu tarpu. Na, as tai mastau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(turtle @ 2005 05 10, 15:43)
As turiu su konvekcija ir kvarciniu griliumi  ax.gif Na, kadangi as uz ja manau labai mazai mokejau (su nelabai pazeidimais nelabai matomose vietose  4u.gif ), o dar ir virtuve kol kas neirengta, tai man ji labai  thumbup.gif Joje kepu vista, pavyzdziui, tai jos rezimas, jei neklystu mokro+konvekcija  ax.gif Siaip konvekcija - karsto oro putimas, ji pirmiausia isildo iki 200 laipsniu ir kepa. Na, o kvarcinis grilius irgi tipo geresnis, kaitresnis ar kas ten, nu, nemoku paaiskinti  doh.gif Tai va, tiek mano ispudziu  blush2.gif Nors, kai turesiu tikra orkaite, tai nezinau, ar labai jau ta konvekcija naudosiuosi  g.gif O uz kokia suma zadat pirkti tokia "stebuklinga" mikrobange?

nu mes planuojam skirti kokius 600lt. tai vat ir galvoju ka cia ipirksim g.gif o kai gamini su ta mikro-konvekcija tai i koki inda dedi? keramini ar metalini galima? o gal tiks tie, kurs specialiai mikrobangei skirta? ytariu teks ieshkot draugu, pas kuriuos yra su ta konvekcija... kazkada man parodoj rode konvekcine krosnele, bet ten tokis stiklinis puodas, tai nereikia nieko daugiau, dedi ant groteliu ir tiek. o i mikrobange isivaizduoju kad neydesi taip g.gif
vienaip ar kitaip - acius uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
As tai dazniausiai gaminu stikliniuose induose ax.gif Siaip jei nenaudoji mikrobangu, o tik konvekcija ir griliu, gal galima ir bet kokius, atsparius karsciui deti g.gif Parasyk, ka nusprendei. Nes jei turi orkaite gera, tai gerai pagalvok, ar reikalingi tie mikrobanges pribumbasai 4u.gif Na, as kol kas naudojuosi ir labai patenkinta, na, bet ir mokejau tik 350 blush2.gif
Atsakyti
Mes irgi pireš svaitę nusipirkom LG su grilium, kombo ir konvekcija (berods blush2.gif ). Mokėjom 199 tongue.gif . Akcija buvo, per pusę pigiau pirkom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2005 05 10, 18:39)
Bet aš vieno vis tiek nesuprantu - nusipirkom mikrobangę, o ant pakuotės parašyta - "built-in available". Tipo, galima įmontuot? Bet, kaip suprantu, įmonuotojama technika būna be apdailos. Tai ką, norint ją įsimontuot, reik ardyt? g.gif

Įmontuojama mikrobanginė atrodo taip pat kaip ir paprasta, tik komplektacijoje papildomai eina rėmelis. Trumpai tariant įstatai mikrobanginę įnišą, o tarpai kurie yra tarp baldo ir mikrobanginės uždengiami dekoratyviu rėmeliu.
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2005 05 11, 09:17)
Mes irgi pireš svaitę nusipirkom LG su grilium, kombo ir konvekcija (berods blush2.gif ). Mokėjom 199 tongue.gif . Akcija buvo, per pusę pigiau pirkom ax.gif

kaip cia taip pasiseko g.gif man kaip visada ytariu, visos nuolaidos bus pasibaige ax.gif bet po darbo leksiu i parduotuves ziurinet ir kamuot pardaveju, bo dar milijona kartu ishklausiu. tai gal mano diedas per daug cia pinigo skyre g.gif sake be tiek nenupirksim geros, o cia ziuri ir kur kas pigiau galima...
ir butinai parasysiu kaip man sekesi ir koki "vaika" turim (musu seimoj daug vaiku, vat pvz pries du metus norejom tureti Toma (siurbli, bet taip gavosi, kad turim "visata") biggrin.gif tik as aishku dabar pakraupinsiu tuos, kas nesupras musu humoro... doh.gif ) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(madrid @ 2005 05 11, 10:41)
koki "vaika" turim (musu seimoj daug vaiku, vat pvz pries du metus norejom tureti Toma (siurbli, bet taip gavosi, kad turim "visata") biggrin.gif tik as aishku dabar pakraupinsiu tuos, kas nesupras musu humoro...  doh.gif ) biggrin.gif

Nu tai dabar jau būtinai reikia berniuko - Samsungo ar Elektroliuxo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
ot va man klausimas ishkilo: LG arba Daewoo, tai cia kurios lyties? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(madrid @ 2005 05 11, 13:09)

g.gif g.gif g.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(madrid @ 2005 05 11, 13:09)

laugh.gif Vidutines, rusiskai "оно" mirksiukas.gif
Atsakyti
Sakyčiau, vis dėl to nuo produkto priklauso - jei televizorius, tai berniukas. Jei mikrobangė - mergaitė biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
viskas priklauso ne nuo daikto, o nuo pavadinimo. pvz buvo tokis siurblys - thomas. tai viskas aishku. nu pvz kombainas - Delonghi - mergaite kaip diena. o vat LG? laura genovaite? biggrin.gif vienaip ar kitaip, ryt vaziuosim i defektuotos technikos parduotuve - ten nezymus ilenkimai, o kaina net 50 ar 60 % mazesne. principe, man jokio skirtumo kokia "lytis", svarbu kad veiktu gerai biggrin.gif
Atsakyti