QUOTE(turtle @ 2005 05 10, 15:43)
As turiu su konvekcija ir kvarciniu griliumi
Na, kadangi as uz ja manau labai mazai mokejau (su nelabai pazeidimais nelabai matomose vietose
), o dar ir virtuve kol kas neirengta, tai man ji labai
Joje kepu vista, pavyzdziui, tai jos rezimas, jei neklystu mokro+konvekcija
Siaip konvekcija - karsto oro putimas, ji pirmiausia isildo iki 200 laipsniu ir kepa. Na, o kvarcinis grilius irgi tipo geresnis, kaitresnis ar kas ten, nu, nemoku paaiskinti
Tai va, tiek mano ispudziu
Nors, kai turesiu tikra orkaite, tai nezinau, ar labai jau ta konvekcija naudosiuosi
O uz kokia suma zadat pirkti tokia "stebuklinga" mikrobange?
nu mes planuojam skirti kokius 600lt. tai vat ir galvoju ka cia ipirksim
o kai gamini su ta mikro-konvekcija tai i koki inda dedi? keramini ar metalini galima? o gal tiks tie, kurs specialiai mikrobangei skirta? ytariu teks ieshkot draugu, pas kuriuos yra su ta konvekcija... kazkada man parodoj rode konvekcine krosnele, bet ten tokis stiklinis puodas, tai nereikia nieko daugiau, dedi ant groteliu ir tiek. o i mikrobange isivaizduoju kad neydesi taip
vienaip ar kitaip - acius uz atsakyma
In a crazy world only the mad are sane