Įkraunama...
Įkraunama...

Mikrobangų krosnelės

Sveiki visi,

norėčiau pasiteirauti kokia situacija yra su montuojamomis mikrobangėmis. Ar tikrai jos visos kosmosą kainuoją? blink.gif
kuo bloga pvz ZANUSSI ZSM17100XA uz 600 lt? mano vyras būtinai nori mikrobangės, o man jos nereikia. visa technika bus montuojama, tai nekaip atrodytų pastatoma doh.gif

man daug jokių pribumbasų joje nereikia, o gal būna orkaitėse tokios funkcijos, na tarkim maisto pašildymo? gal galima pavyzdžių? (čia turbūt paklausiau kaip blondinė)?

Ačiū atsakiusiems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(chromosoma @ 2014 02 24, 16:40)
Sveiki visi,

norėčiau pasiteirauti kokia situacija yra su montuojamomis mikrobangėmis. Ar tikrai jos visos kosmosą kainuoją?  blink.gif
kuo bloga pvz ZANUSSI ZSM17100XA uz 600 lt? mano vyras būtinai nori mikrobangės, o man jos nereikia. visa technika bus montuojama, tai nekaip atrodytų pastatoma  doh.gif

man daug jokių pribumbasų joje nereikia, o gal būna orkaitėse tokios funkcijos, na tarkim maisto pašildymo? gal galima pavyzdžių? (čia turbūt paklausiau kaip blondinė)?

Ačiū atsakiusiems  4u.gif

Yra dar pigesniu ir tikrai nebus blogos kokybės
Candy MIC 201 EX
Mikrobanginė+Grilius,
talpa 20 ltr.,
elektroninis valdymas,
lėkštės skersmuo 25 cm.,
3 kepimo programos,
5 galingumo lygiai,
kepimas mikrobangomis, griliaus ir kombinuotas, AUTO Atitirpinimo funkcija ( pagal laiką, svorį), AUTO pašildymo funkcija,
MTD mikrobangų paskirstymo sistema,
galia 800W.Kaina (+/- 450 Lt)
Atsakyti
QUOTE(chromosoma @ 2014 02 24, 17:40)
Sveiki visi,

norėčiau pasiteirauti kokia situacija yra su montuojamomis mikrobangėmis. Ar tikrai jos visos kosmosą kainuoją?  blink.gif
kuo bloga pvz ZANUSSI ZSM17100XA uz 600 lt? mano vyras būtinai nori mikrobangės, o man jos nereikia. visa technika bus montuojama, tai nekaip atrodytų pastatoma  doh.gif

Ačiū atsakiusiems  4u.gif
Gal ir būna įmontuotų mikrobangų krosnelių į dideles orkaitės(neteko matyti), bet pavargsite plauti. Mikrobangų krosnelė turi būti idealiai švari, o kepant orkaitėje taškosi riebalai, maisto likučiai. Pusė bėdos kai prietaisas mažas, kepama retai... o jeigu didelis ir dažnai naudojamas...

ZANUSSI ZSM17100XA nieko ne bloga... jeigu dizainas, valdymas ir spalva tinka... bet permokėti vos ne 500 Lt vien kad butu įmontuojama? Gal geriau pastatoma pastatyti į spintelė ir uždaryti durelėmis? 100 su kažkiek kainos analogiška pastatoma. O už apie 200 Lt galima išrinkti žymiai galingesnė, didesnė, nerūdijančio plieno, prabangaus dizaino, kuri ir valdyti bus patogiau, ir pagamins žymiai greičiau, ir tarnaus ilgiau.
Atsakyti
labai ačiū atsakiusiems 4u.gif
Atsakyti
Brangieji,

Parekomenduokite, prašau , modelį.

Biudžetas 200-300 lt ( o gal pigiau?)
Tik maisto šildymui ( na, gal kartais atšaldymui)
Pilka / metalic
Laisvai statoma/ nemontuojama
Nedidukė

Kokie būtų optimaliausi variantai?
Tiek daug tų modelių...

Iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pyyp: 05 rugsėjo 2014 - 11:01
QUOTE(pyyp @ 2014 09 05, 11:59)
Brangieji,

Parekomenduokite, prašau , modelį.

Biudžetas 200-300 lt ( o gal pigiau?)
Tik maisto šildymui ( na, gal kartais atšaldymui)
Pilka / metalic
Laisvai statoma/ nemontuojama
Nedidukė

Kokie būtų optimaliausi variantai?
Tiek daug tų modelių...

Iš anksto dėkoju 4u.gif
Kaip Jums toks variantas?:
- "Cookworks Signature Nr.1601", surasti galima internete
- originalus dizainas, didelis ekranas.
- korpusas iš nerūdijančio plieno. Lengvai valomas, nesibraižo, nerūdija, lengvesnis, kietesnis nei dažytas juodas metalas.
- originalus 2-jų rankenų valdymas. Viena rankena režimų perjungimui, kita "easitronik" parametrų didinimui arba mažinimui. Toks valdymas patogesnis nei mygtukais.
- galingumas 800W, pagaminsite gerokai greičiau nei su standartinė 700W
- kaina 197 Lt
- atrodo taip: user posted image
- galiu patarti ir iš pigesnių modelių, čia iš geresnių.
Atsakyti
Patarkite prasau kokia laisvai pastatoma mikrobangu krosnele, kad butu galingesne, su griliumi ir konvekcija ir dar noretusi, kad lengviau valytusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lituka @ 2014 09 07, 13:19)
Patarkite prasau kokia laisvai pastatoma mikrobangu krosnele, kad butu galingesne, su griliumi ir konvekcija ir dar noretusi, kad lengviau valytusi smile.gif

http://whirlpool.lt/...snele-jq-280-ix
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2014 09 07, 13:48)

Labai superine thumbup.gif , bet gal kazkokia pigesne bent iki 500 lt?
Atsakyti
QUOTE(lituka @ 2014 09 07, 19:22)
Labai superine  thumbup.gif , bet gal kazkokia pigesne bent iki 500 lt?

Nelabai išmanau apie mikrobanges biggrin.gif bet pasidomėkit šita
http://www.b-a.lt/p1...DAEWOO-KOC-9Q4T
(pagooglinkit, yra ne vienoje parduotuvėje, čia pirmą pasitaikiusią nuorodą įmečiau).
Atsakyti
QUOTE(Hastalavista @ 2014 09 10, 13:04)
Nelabai išmanau apie mikrobanges biggrin.gif bet pasidomėkit šita
http://www.b-a.lt/p1...DAEWOO-KOC-9Q4T
(pagooglinkit, yra ne vienoje parduotuvėje, čia pirmą pasitaikiusią nuorodą įmečiau).

Aciu 4u.gif

Atsakyti
Sveiki,

Labai reikia pagalbos. Imontuojamos mikrobangu krosneles nelabai yra kur imontuoti, liko tik vienintele galimybe i pakabinama spintele. Taciau iskilo klausimas, kiek riekia vietos jai palikti nuo sienos? Baldininkas siulo nedeti nugarines spnteles sieneles ir dugna atitraukti 2-4cm, bet tada matysis skyle- tarpas verysad.gif

Issirinktas modelis Bosch:

https://www.radausa.lt/bosch-hmt75m624

As dabar galvoju, juk labai daug virtuviu butine technika imontuota i ukine spinta iki lubu, neteko girdeti, kad kas dugna atitraukia nuo sienos 4cm ir palieka tarpa vedintis ax.gif
Atsakyti