Įkraunama...
Įkraunama...

Planinė cezario operacija Klaipėdos mieste.

QUOTE(Avietytė @ 2006 11 16, 17:16)
As rasiau kad tik girdejau blink.gif O beto cia tema Planine operacija Klaipedoje, o jei nori pasakyti ar samone ar nesamone prasyti cezario, tai eik kitur ir sakyk biggrin.gif  nepyk, bet manau mes turime teise rinktis kaip gymdyti, naturaliai ar cezariu. Niekada nepeikiu zmones kurie gimdo naturaliai, todel noreciau, kad nepektumete zmoniu, kurios renkasi cezarius paciai prasant.

NEISIZEISK, BET TAVO MASTYMAS LABAI NAIVUS. PASIDOMEK DAUGIAU APIE CEZARIO PJUVI (ir patartina pas medikus, o ne siaip pas bet ka). AKIVAIZDU KAD BIJAI NATURALAUS GIMDYMO BET KIEKVIENA BAIME GALIMA IVEIKTI. MAN TAI SKAMBA BEVEIK TAIP PAT KAIP AR ISSIPUSTI NOSI NATURALIAI, AR PRASYTI KAD TAU PRAPLAUTU NES BIJAI KAD GALI SKAUDETI... JEI BIJAI SKAUSMO GALI RINKTIS EPIDURA, BET SAVO NORU PRASYTI CEZARIO TIKRAI NERA LABAI PROTINGA. NUOSIRDZIAI PATARIU PASIKALBETI APIE TAI SU MEDIKAIS (GINEKOLOGU ar PATYRUSIU IR TA SRITI ISMANANCIU PSICHOLOGU). SEKMES!
Atsakyti
QUOTE(SkaiLT @ 2007 02 08, 11:58)
NEISIZEISK, BET TAVO MASTYMAS LABAI NAIVUS. PASIDOMEK DAUGIAU APIE CEZARIO PJUVI (ir patartina pas medikus, o ne siaip pas bet ka). AKIVAIZDU KAD BIJAI NATURALAUS GIMDYMO BET KIEKVIENA BAIME GALIMA IVEIKTI. MAN TAI SKAMBA BEVEIK TAIP PAT KAIP AR ISSIPUSTI NOSI NATURALIAI, AR PRASYTI KAD TAU PRAPLAUTU NES BIJAI KAD GALI SKAUDETI... JEI BIJAI SKAUSMO GALI RINKTIS EPIDURA, BET SAVO NORU PRASYTI CEZARIO TIKRAI NERA LABAI PROTINGA. NUOSIRDZIAI PATARIU PASIKALBETI APIE TAI SU MEDIKAIS (GINEKOLOGU ar PATYRUSIU IR TA SRITI ISMANANCIU PSICHOLOGU). SEKMES!

Na neisizeiskite, bet ne Jums spresti kas protinga, o kas ne rolleyes.gif , ir domiuosi cerzariu ir pan, bet tik nesuprantu kodel taip yra: Kai moteriai pjauna ne savo noru, tai tada negalvojama apie jokias komplikacijas ir negasdinama, kad gali buti taip ar kitaip, o kai jau norima savo noru tada prasideda visokie gasdinimai, kas gali buti jeigu bus taip arba taip. Taip, bijok ir i gatve iseiti, nes gali nutrenkti masina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Avietytė @ 2007 02 08, 12:12)
Na neisizeiskite, bet ne Jums spresti kas protinga, o kas ne rolleyes.gif , ir domiuosi cerzariu ir pan, bet tik nesuprantu kodel taip yra: Kai moteriai pjauna ne savo noru, tai tada negalvojama apie jokias komplikacijas ir negasdinama, kad gali buti taip ar kitaip, o kai jau norima savo noru tada prasideda visokie gasdinimai, kas gali buti jeigu bus taip arba taip. Taip, bijok ir i gatve iseiti, nes gali nutrenkti masina doh.gif

drinks_cheers.gif pritariu.kiekvienas renkasi kas jam tinka ir nėr čia ko kritikuoti. kiekvienas turim savo nuomonę. mirksiukas.gif Šiaip ir tema apie cezarį rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Z.Lina: 08 vasario 2007 - 16:09
Ir dar lyginate gimdyma su nosies issiputimu lotuliukas.gif Jei taip lengva butu, tai niekas ir nekalbetu nei apie cezarius, nei apie epidiurus ir panasiai tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avietytė: 08 vasario 2007 - 16:18
QUOTE(Avietytė @ 2007 02 08, 11:12)

Nu ir as pasakysiu.
Kai pjauna ne savo noru mirksiukas.gif tai yra daroma del to,kad naturaliai pagimdyti neiseina del vienu ar kitu priezasciu arba gelbeja,jei yra komplikaciju per naturalu gimdyma.

Bet patikekite komplikaciju po Cezario yra daugiau,negu po naturalaus gimdymo.

Cia tik visi diskutuoja ir juk galima pasakyti ka galvoji.

Noreciau isgirsti ka pasake gydytojas,kai paprase nestuke vien del savo noro ar baimes gimdyti ir paziureti i gydytojos israiska.
Prisipazinsiu,bijojau 2 gimdymo labiau uz 1.(daugiau maciau ir zinojau)Pagimdziau 2 be jokiu epiduru

Atsakyti
QUOTE(Gulia @ 2007 02 08, 17:50)
Nu ir as pasakysiu.
Kai pjauna ne savo noru mirksiukas.gif tai yra daroma del to,kad naturaliai pagimdyti neiseina del vienu ar kitu priezasciu arba gelbeja,jei yra komplikaciju per naturalu gimdyma.

Bet patikekite komplikaciju po Cezario yra daugiau,negu po naturalaus gimdymo.

Cia tik  visi diskutuoja ir juk galima pasakyti ka galvoji.

Noreciau isgirsti ka pasake gydytojas,kai paprase nestuke  vien del savo noro ar baimes gimdyti  ir paziureti i gydytojos israiska.
Prisipazinsiu,bijojau 2 gimdymo labiau uz 1.(daugiau maciau ir zinojau)Pagimdziau 2 be jokiu epiduru

Gerbiu tokias stiprias moteris kaip Jus 4u.gif bet, matyt, nelemta visoms tokioms buti ax.gif
Atsakyti
sveikos mergaites... as taip pat esu uz planini cezari.. taciau gerbiu tas moteris, kurios gimdo pacios, nors manau, kam save kankinti? taigi gimdymas gali buti labai skausmingas...bet cia tik mano nuomone.. planini cezari galima 'nusipirkti' pas mane visos drauges dare planini cezari.. ir labai lengvai susitare su gyd. pinigelius tik sumokejo ir viskas.. visom operacijos buvo greitos ir be komplikaciju.. zaizdos labai greit gijo ir randeliukai beveik nematomi...
AVIETYTE... pritariu tavo visom nuomonem ir pasisakymam... drinks_cheers.gif
Papildyta:
as cia apie Klaipeda kalbejau...
o gyd. tai ka... nieko jie nesake pasidomejo kodel taip? o ne kitaip? apsvarste jie visas pasekmes naturalaus gimdymo ir operacijos, bet pasirinkima dare busima gimdyve.. per naturalu gimdyma taip pat n komlikaciju gali buti... kitos netgi tragiskos... zinau pora tokiu atveju tik nenoriu cia ju publikuoti, nes ne tas skyrelis cia...
Papildyta:
QUOTE(SkaiLT @ 2007 02 08, 11:58)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif katik paklausiau drauges, kuri gimde naturaliai ar gimdymas tas pats kaip issipusti nosi? lotuliukas.gif clap_1.gif tai ji taip ir nutilo kito tel. ragelio pusej... turbut jei buciau buvus salia butu pirstuka man pasukus sau prie smilkiniu... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bittute.. @ 2007 02 10, 14:27)
sveikos mergaites... as taip pat  esu uz planini cezari.. taciau gerbiu tas moteris, kurios gimdo pacios, nors manau, kam save kankinti? taigi gimdymas gali buti labai skausmingas...bet cia tik mano nuomone.. planini cezari galima 'nusipirkti' pas mane visos drauges dare planini cezari.. ir labai lengvai susitare su gyd. pinigelius tik sumokejo ir viskas.. visom operacijos buvo greitos ir be komplikaciju.. zaizdos labai greit gijo ir randeliukai beveik nematomi...
AVIETYTE...  pritariu tavo visom nuomonem ir pasisakymam... drinks_cheers.gif
Papildyta:
o gyd. tai ka... nieko jie nesake pasidomejo kodel taip? o ne kitaip? apsvarste jie visas pasekmes naturalaus gimdymo ir operacijos, bet pasirinkima dare busima gimdyve.. per naturalu gimdyma taip pat n komlikaciju gali buti... kitos netgi tragiskos... zinau pora tokiu atveju tik nenoriu cia ju publikuoti, nes ne tas skyrelis cia...
Papildyta:
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  katik paklausiau drauges, kuri gimde naturaliai ar gimdymas tas pats kaip issipusti nosi?  lotuliukas.gif    clap_1.gif  tai ji taip ir nutilo kito tel. ragelio pusej... turbut jei buciau buvus salia butu pirstuka man pasukus sau prie smilkiniu... bigsmile.gif

drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(Bittute.. @ 2007 02 10, 14:27)
sveikos mergaites... as taip pat  esu uz planini cezari.. taciau gerbiu tas moteris, kurios gimdo pacios, nors manau, kam save kankinti? taigi gimdymas gali buti labai skausmingas...bet cia tik mano nuomone.. planini cezari galima 'nusipirkti' pas mane visos drauges dare planini cezari.. ir labai lengvai susitare su gyd. pinigelius tik sumokejo ir viskas.. visom operacijos buvo greitos ir be komplikaciju.. zaizdos labai greit gijo ir randeliukai beveik nematomi...
AVIETYTE...  pritariu tavo visom nuomonem ir pasisakymam... drinks_cheers.gif
Papildyta:
Papildyta:
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  katik paklausiau drauges, kuri gimde naturaliai ar gimdymas tas pats kaip issipusti nosi?  lotuliukas.gif    clap_1.gif  tai ji taip ir nutilo kito tel. ragelio pusej... turbut jei buciau buvus salia butu pirstuka man pasukus sau prie smilkiniu... bigsmile.gif

Na sita tema, kuo toliau skaitau tuo labiau nusiviliu moterim, nesakysiu, kad negerbiu moteru kurios del davo stebuklo bijo kenteti skausma, o save kankinti tam, kad viskas butu taip kaip gamta sutvere, tam, kad suzinoti kas yra gimdymo stebuklas, tam kad gimes vaikutis prisiglaustu prie Jusu krutines ir pajustumete begalini rysi ir dar tokiu tam kad galeciau vardinti ir vardinti... (Nekalbu apie tuos atvejus kai yra komplikaciju ir cezaris neisvangiamas). Kas per pasakymas "gimdymas gali buti skausmingas" Jis ne gali, o tai yra bebprotiskas skausmas, kuris baigiasi nuostabiausia gyvenime akimirka...

Kokios mes moterys jeigu skausmo bijom... doh.gif Tai gal jau ne uzilgo ir su vyrais pradesim bijoti i lova eiti...

Viskas no coments
Atsakyti
QUOTE(Mamka22 @ 2007 02 11, 00:35)
Na sita tema, kuo toliau skaitau tuo labiau nusiviliu moterim, nesakysiu, kad negerbiu moteru kurios del davo stebuklo bijo kenteti skausma, o save kankinti tam, kad viskas butu taip kaip gamta sutvere, tam, kad suzinoti kas yra gimdymo stebuklas, tam kad gimes vaikutis prisiglaustu prie Jusu krutines ir pajustumete begalini rysi ir dar tokiu tam kad galeciau vardinti ir vardinti... (Nekalbu apie tuos atvejus kai yra komplikaciju ir cezaris neisvangiamas). Kas per pasakymas "gimdymas gali buti skausmingas" Jis ne gali, o tai yra bebprotiskas skausmas, kuris baigiasi nuostabiausia gyvenime akimirka...

Kokios mes moterys jeigu skausmo bijom...  doh.gif Tai gal jau ne uzilgo ir su vyrais pradesim bijoti i lova eiti...

Viskas no coments

Pasakysiu trumpai ir aiskiai: senais laikais galejai rodyti savo didvyriskuma ar kazka panasaus. Siais laikais kentedama beprotiskus skausmus nieko nebenustebinsi, tik nebent kazka irodysi sau ar pasikelsi pasitikejima savimi, kad gali kazka iskenteti. Keliu tosta uz tai, kad kuo maziau galetume patirti skausmo 4u.gif
Atsakyti
Tas skausmas uzsimirsta labai greitai mirksiukas.gif

Kai isvaziuoji is gimdyklos i skyriu personalas sako visa laika:iki susitikimo ar dar kaip nors panasiai ir daug daug moteru sako:TAIP,PASIMATYSIME!!!!

Yra gyvenime tokiu momentu del kuriu galima ir reikia pakenteti.
Cia mano nuomone mirksiukas.gif Pagimdziau 2 vaikus be jokiu epiduru,nuskausminimo.Buvo baisu,skaudejo,kentejau,bet fiziskas skausmas-atkentejai ir pamirsai.Bet nepamirsau,kai vaikus pagulde ant pilvo,nepamirsau butent tu asaru-laimes ir dziaugsmo,vyro bucinio po gimdymo ir galima daug dalyku vardinti toliau.

Gyvenime yra daug skausmo doh.gif tai ka g.gif ir pirmos nakties skausma greit eisime pas gydytojus.Kam kenteti???? g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gulia @ 2007 02 11, 01:31)
Tas skausmas uzsimirsta labai greitai mirksiukas.gif

Kai isvaziuoji is gimdyklos i skyriu personalas sako visa laika:iki susitikimo ar dar kaip nors panasiai ir daug daug moteru sako:TAIP,PASIMATYSIME!!!!
Yra gyvenime tokiu momentu del kuriu galima ir reikia pakenteti.
Cia mano nuomone mirksiukas.gif Pagimdziau 2 vaikus be jokiu epiduru,nuskausminimo.Buvo baisu,skaudejo,kentejau,bet fiziskas skausmas-atkentejai ir pamirsai.Bet nepamirsau,kai vaikus pagulde ant pilvo,nepamirsau butent tu  asaru-laimes ir dziaugsmo,vyro bucinio  po gimdymo ir galima daug dalyku vardinti toliau.

Gyvenime yra daug skausmo doh.gif tai ka g.gif ir pirmos nakties skausma greit eisime pas gydytojus.Kam kenteti???? g.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif vat vat sita ir as norejau pasakyti...
Atsakyti