Įkraunama...
Įkraunama...

Planinė cezario operacija Klaipėdos mieste.

QUOTE(Gulia @ 2007 01 24, 14:43)
Aisku gydytojas turejo pasakyti,kad iseitu lankytojai.
Bet ir lankytojai turi susiprasti ir iseiti is palatos,kai ieina gydytoja arba sesele

Visu pirma as sedejau veidu i drauge ir tikrai kiekviena karta kazkam iejus nesigerezioju. Visu antra kad man viso to nematyti as turejau begom is palatos isbegti, nes jis prie tos lovos atsirado greiciau nei spejom susivokti ko jis atejo.
Dar yra toks vienas dalykas - zmogiskus, o kas ka turim daryti kiekvienas zinom 4u.gif
Atsakyti
Laizanika, apie Januša kalbi berods... ax.gif Kažkur jau buvau skaičiusi, kad jis taip elgiasi. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2007 01 30, 14:56)
Laizanika, apie Januša kalbi berods... ax.gif Kažkur jau buvau skaičiusi, kad jis taip elgiasi. doh.gif

Nu nzn su manim taip nesielge blink.gif , bet gal, nemaciau nezinau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(laizanika @ 2007 01 26, 13:44)
Visu pirma as sedejau veidu i drauge ir tikrai kiekviena karta kazkam iejus nesigerezioju. Visu antra kad man viso to nematyti as turejau begom is palatos isbegti, nes jis prie tos lovos atsirado greiciau nei spejom susivokti ko jis atejo.
Dar yra toks vienas dalykas - zmogiskus, o kas ka turim daryti kiekvienas zinom  4u.gif

Nesvarbu kaip zmogus sedejo veidu ar nugara mirksiukas.gif
Gydytojas neskraido lotuliukas.gif

Dirbu medicinoj ir galiu pasakyti,kad yra tokiu zmoniu,kurie net nesiruosia iseiti is palatos,kai ateina gydytojas ar slaugytoja.Jie nori viska matyti ir girdeti.Ir dar jiems reikia paziureti kas bus daroma ir kaip bus daroma.
doctor.gif

Netaikau konkreciai tau,bet iejus personalui-lankytojai privalo iseiti ir nebutinai begom.

Atsakyti
Gulia, taip, tu teisi. Yra tokių lankytojų, kurie nenori išeiti, nes jiems viskas rūpi, jie viską nori žinoti. doh.gif Pas mane pačią tokia draugė yra, kurią, tikriausiai, ir su lazda sunkiai išvarytum iš palatos. doh.gif Toks jau žmonių būdas. Nieko nepakeisi. unsure.gif
Atsakyti
O paskui dar jie isgirsta ka nors-giminem perduoda,bet taip,kad jau viskas arba yra gydyme klaidu.
Ir gimines paskui klausineja nesamones blink.gif yra tokiu ,kurie net i dokumentacija lenda lotuliukas.gif paslapciom(atrodo supranta doh.gif )

Lexana mirksiukas.gif sveikinu nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(laizanika @ 2007 01 26, 14:44)
Dar yra toks vienas dalykas - zmogiskus, o kas ka turim daryti kiekvienas zinom  4u.gif

Aš kai gulėjau su sarėmiais , tai akušerė visą laiką šalia buvo ir vyrui reguliavo kada išeit ,o kada ateit.Kai tik daktarė atedavo ,ji vyrą už rankos ir per duris.Kai pagalvoji ,tai ir lankytojas gali būti susijaudinęs ir pagalvoti,kad jis dabar ir čia yra labai reikalingas. g.gif
Atsakyti
QUOTE(laizanika @ 2007 01 24, 13:24)
Dabar esu tokios nuomones, kad  nesant reikalui del asmeniniu sumetinimu bijant kesti skausma ar tarpvietes kirpima tikrai cezario neprasyciau, nes mano nuomone gimdymas tai yra naturalus dalykas, o cezaris tai jau yra operacija. Aisku as nekalbu apie tai, jeigu jis butinas mazylio ar tavo pacios sveikatos sumetimais. bet cia mano tik besilaukiancios ri dar ne karto negimdziusios nuomoe, kuri gali paskeisti po pirmo gimdymo. Labai tikiuosi kad nepasikeis  biggrin.gif
As pamenu savo drauge, kuri laukesi vaikelio po pirmos cezario operacijos. Gydytojai jai is karto pasake kad ir antrajam reikes cezario, pas ja kazkaip neatsidarydavo dubens kaulai, todel nusprende kad nerizikuos ir jos nekankins. Beto, ji buvo jau 1 sav. pernesiojusi savo klecka tai gydytojai bijojo kad paskui neprasidetu negerumai. Ji labai norejo gimdyti pati, naturaliai, jai net tokia lyg depresija buvo apemusi kad ji nei vieno savo vaiko naturaliai nepagimde. Tai va, ne visos kurioms pirma karta darytas cezaris juo labai dziaugiasi ir labai troksta antrojo. Cia manau kiekvienai individualiai  4u.gif
Jai cezary dare vyras, jaunas toks, maciau ji viena karta. Mane sokiravo to vyro elgesys. Jis atejo i palata. Ji guli uzsiklojusi, tas siukst pakele kaldra, o as salia lovos sedziu. Nu taip, as moteris nieko cia tokio kad ja pamatysiu nuoga ar kaip, bet ji vargse guli visa, apkaisyta skudureliais kruvinais, geltonu pilvu, gal jai visai nepatogu kad as tai matau, pradejo jis ja maigyti. Nu as pakilau isejau, bet ka as zinau. Paprasyk iseiti, tada apziurinek. Tokio zmogiskumo pasigedau  g.gif

Nu cia matai, kiek zmoniu, tiek ir nuomoniu. Man pirmas buvo cezaris del to, kad vaikas sedejo, antro taip pat noreciau cezario, nors taip gali ir buti, nes iki gimdymo liko menuo, o vaikas dar neapsisukes, pakolkas guli skersas bigsmile.gif
Atsakyti
As irgi rinksiuosi cezari (jeigu iseis ax.gif ) nes esu is prigimties kuda kai sakaliukas blush2.gif , kad man nebutu vaikui jokiu traumu. O tas pasakymas: visos pagimdo ir tu pagimdysi, tai jau doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif jei jau taip butu, tai ir nebutu vaiku su gimdymo traumomis, visokie uzdusimai ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Avietytė @ 2007 02 02, 11:59)
As irgi rinksiuosi cezari (jeigu iseis ax.gif ) nes esu is prigimties kuda kai sakaliukas blush2.gif , kad man nebutu vaikui jokiu traumu. O tas pasakymas: visos pagimdo ir tu pagimdysi, tai jau  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  jei jau taip butu, tai ir nebutu vaiku su gimdymo traumomis, visokie uzdusimai ir pan.

Kad esi kuda dar nieko nereiskia mirksiukas.gif

Turiu kolege ax.gif ji sakyciau labai storoka,galima sakyti net per daug.Turi moteriske vieno zodziu visko,ypac slaunu,sedmenu blush2.gif ir tikrai apakau suzinojus,kad ji turi 2 cezarius,nes dubuo siauras.
Pasakymas yra pasakymas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Avietytė @ 2007 02 02, 11:59)
As irgi rinksiuosi cezari (jeigu iseis ax.gif ) nes esu is prigimties kuda kai sakaliukas blush2.gif , kad man nebutu vaikui jokiu traumu. O tas pasakymas: visos pagimdo ir tu pagimdysi, tai jau  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  jei jau taip butu, tai ir nebutu vaiku su gimdymo traumomis, visokie uzdusimai ir pan.

Tai, ar vaikui pavojingas natūralus gimimas, ar pakankamai platūs gimdymo takai, gydytojai įvertina echoskopijos pagalba. Man prieš pat pirmą gimdymą net kelis kartus echoskopiją tuo tikslu darė... Po ko padariau išvadą, kad dėl siaurų klubų gauti planinį cezarį daug lengviau, nei jo išvengti. Kai klausiau, kokios gali būti pasekmės, jei mano klubai per siauri vaikučiui, tai gydytojai pirmiausia minėjo galimą klubų išsiskyrimą. Beje, pagimdžiau natūraliai, greitai ir lengvai, be jokių traumų vaikui ir sau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltike: 02 vasario 2007 - 15:32
QUOTE(Gulia @ 2007 02 01, 15:08)
Lexana mirksiukas.gif sveikinu  nestuke.gif  wub.gif

Ačiū, Gulia. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lexana: 07 vasario 2007 - 15:45