QUOTE(Jomamyte @ 2012 02 18, 16:51)
Aš t.p. ieškau info apie gydytojus, nes belandį tex daryti cezarį. Labai įdomu ką turite omeny "susitarti"? Ar visais atvejais kalbate apie solidžių sumų pažadėjimą?
Mano pirmo vaikelio operacija "nekainavo", buvo neplaninė, o dabar laukia planinė.
Jau reikia pasirinkti gydydoją, gal turite konkrečių patarimų?
QUOTE(TOPP1 @ 2012 02 19, 14:07)
man taip pat priklause CP. Jus galit ir nesirinkti gydytoju, planine isoperuos budintys gydytojai, nekainuos. Mes pasirinkom Gruzdiene, tiesiog norejom didesnes prieziuros ir ramybes. Tik tariantis galit issirinkti gydytoja. Susitarus, ji atvaziuoja kada tik reikia. Dar galit rinktis is budinciu gyd., bus pigiau. Mes likom patenkiti ne tik operacija, tiesiog gauni is gydytojo daug info.(labai issamios) pries operacija ir po jos, nereikia vargti interne ( kur paraso ir nesamoniu )
Iš tiesų, tai jei dėl medicininių priežasčių (ne vien tik dėl pačios noro) priklauso planinis CP, tai, turint nėštumą prižiūrinčio gydytojo siuntimą, vykti į gimdymo namus ir priėmime pildant dokumentus, galima tiesiog oficialiai pasinaudoti paciento teise ir ties punktu "Ar renkatės gydytoją?" atsakyti "Taip" ir įrašyti norimo gydytojo pavardę (žinoma, jis (ji) turi dirbti Nėštumo patologijos skyriuje). Šis gydytojas savo pamainos metu suplanuos ir atliks operaciją. Tikrai nereikia bijoti, jumis bus visiškai pasirūpinta, atlikti visi būtini tyrimai ir suteikta visa reikalinga informacija. O jau po visko, jei bus noras, galėsite atsidėkoti gydytojui. Nenoriu įžeisti tų, kurios mano kitaip, bet tikrai neverta tartis iš anksto ir mokėti apvalios sumos "dėl priežiūros ir ramybės"
, rašau iš patirties (dvigubos
), lygiai taip pat buvo rūpinamasi ir tomis, kurios tarėsi, ir kurios ne
Tuos pinigėlius geriau išleiskite savo vaikučiams