Įkraunama...
Įkraunama...

Planinė cezario operacija Klaipėdos mieste.

išnešioto vaisiaus sėdyninė pirmeiga yra tikra indikacija planiniam Cezario pjūviui, nes tai daug saugiau vaisiui,todėl,jei išliks sėdyninė pirmeiga, turi būti atliekama operacija.
Atsakyti
QUOTE(laurasak78 @ 2011 11 19, 08:36)
išnešioto vaisiaus sėdyninė pirmeiga yra tikra indikacija planiniam Cezario pjūviui, nes tai daug saugiau vaisiui,todėl,jei išliks sėdyninė pirmeiga, turi būti atliekama operacija.

aciu labai uz informacija 4u.gif
Atsakyti
Sveikos!
As asmeniskai rinkciausi Vaiva Maciulionyte. Puiki gydytoja. Pas ja gime mano dvynukai po CP. Tikrai labai sauni, konkreti ir nesipriesina CP darymui. Kiappati sake, nieko nera blogiau ne didele moters baime gimdyti ir kartais CP yra iseitis...
Atsakyti
QUOTE(gindrite @ 2009 03 02, 12:30)
man ir dare planini cezari gydytoja Jukneviciene.siuo metu kiek zinau ji nebesirba ir labai gaila nes buvo super gydytoja thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif .bet taip pat geras gydytojas yra Rauba mirksiukas.gif

Mano ir abu vaikiukai gime prie Juknevicienes, o kur ji dingo ? ar dirba dabar ?
Atsakyti
QUOTE(astaa_pasta @ 2011 11 05, 10:05)

nu tikrai maloni gydytoja , tariausi su ja thumbup.gif
Atsakyti
na va, pagaliau laikau mazaji pilvuko gyventoja ant ranku smile.gif jau trecia diena po CP issiprasem namo - tiesiog jautemes labai gerai, ir maziukas, ir as. Labai dziaugiuosi, kad nusprendziau negimdyti pati, neteko patirti visu tu gimdymo skausmu, o ir leliukas pasauli isvydo be jokio streso smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astaa_pasta: 13 gruodžio 2011 - 10:57
QUOTE(orche @ 2011 11 18, 22:26)
sveikos mamytes 4u.gif Man taip pat nusimato planinis CP,bet ne del to,kad pati noreciau,o todel kad mano lelius sedi pilvelyje.Na nebent jis apsiverstu dar iki termino tada gimdysiu pati.Nors maza tikimybe,kad apsivers.Labai bijau,kad gydytojai nesutiks daryt CP ir lieps gimdyt paciai kojytemis i prieki.Ar gali taip nutikit?kaip jus manot?

šiaip labai patyrę gydytojai priiminėja tokius gimdymys, tačiau aš savo sėdinčio leliuko nepatikėčiau nei pačiam geriausiam gydytojui pasaulyje, aš nenorėjau CP bet neturėjau pasirinkimo, sėdinčių leliukų mamos turi teisę rinktis ... mano neapsivertė iki paskutinės minutės ...
Atsakyti
QUOTE(astaa_pasta @ 2011 12 13, 09:57)
na va, pagaliau laikau mazaji pilvuko gyventoja ant ranku smile.gif jau trecia diena po CP issiprasem namo - tiesiog jautemes labai gerai, ir maziukas, ir as. Labai dziaugiuosi, kad nusprendziau negimdyti pati, neteko patirti visu tu gimdymo skausmu, o ir leliukas pasauli isvydo be jokio streso smile.gif

4u.gif Sveikinimai, kas dare CP jei ne paslaptis ? Ar geras pakliuvo anesteziologas, ar su spinaline nejautra gimdei ?
Atsakyti
QUOTE(astaa_pasta @ 2011 12 13, 10:57)

SVeikinimai 4u.gif . Turiu klausimeli, kiek supratau is jusu pasisakimu, tai CP dare gyd. Gruzdiene, norejau suzinoti , kaip su ja butu galima susitarti ?
Atsakyti
Sveikos mamytes, pati esu is Taurages, domiuosi CP, nes kaip ir viena is jusu nenoriu kankintis, kaip dauguma mano pazystamu ir tame tarpe mama mano kankinosi kai gimde.Man terminas gimdyti balandzio pabaigoje tai del to domiuosi is anksto jau. Noriu suzinoti, ar I.Gruzdiene dirba tik privacioje klinikoje ar ir miesto poliklinikoje?
aciu uz atsakymus, sveikinimai toms kurios jau turi savo mazucius dziaugsmus.
Atsakyti

i 
Prašau nerašyti temoje tokių žinučių "noriu informacijos, parašykite man į AŽ", "parašykite ir man AŽ" ir pan.

Ši tema yra skirta viešoms diskusijoms. Jeigu norite, kad vienas ar kitas narys atsiųstų dominančią informaciją asmenine žinute, tai prašau rašyti tokį prašymą ne temoje, o asmeniškai tam nariui.

Atsakyti
QUOTE(TOPP1 @ 2011 12 18, 12:53)
SVeikinimai 4u.gif . Turiu klausimeli, kiek supratau is jusu pasisakimu, tai CP dare gyd. Gruzdiene, norejau suzinoti , kaip su ja butu galima susitarti ?

Tiesiog uzsiregistruokit konsultacijai, kiek zinau ji dirba privaciam kabinete Baltmedikoje, Kanto gt., taip pat konsultuoja gimdymo namu konsultacijoje.
Atsakyti