Įkraunama...
Įkraunama...

Planinė cezario operacija Klaipėdos mieste.

man ir dare planini cezari gydytoja Jukneviciene.siuo metu kiek zinau ji nebesirba ir labai gaila nes buvo super gydytoja thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .bet taip pat geras gydytojas yra Rauba mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės.
Norėčiau pasiteirauti gal kas žinote kiek reikia duoti daktarams kai tariamasi dėl cezario.
Mano nėštumas 37 sav. o mažikė sėdi atsisėdusi, ir daktarė sakė kad apsisuktų tikimybė labai maža.
Atsakyti
QUOTE(Mėlinakė @ 2009 03 15, 00:29)
Sveikutės.
Norėčiau pasiteirauti gal kas žinote kiek reikia duoti daktarams kai tariamasi dėl cezario.
Mano nėštumas 37 sav. o mažikė sėdi atsisėdusi, ir daktarė sakė kad apsisuktų tikimybė labai maža.

Jums bus planinis ax.gif
Atsakyti
Bet gal galite kas pasakyti, kokios sumos yra duodamos gydytojui na kaip čia pasakius dėl malonenės priežiūros.
Atsakyti
QUOTE(Mėlinakė @ 2009 03 15, 11:58)
Bet gal galite kas pasakyti, kokios sumos yra duodamos gydytojui na kaip čia pasakius dėl malonenės priežiūros.

Na pas mane taip pat vaikas sedejo... atsiguliau penktadieni, o paskyre pirmadieni planini, nes jokios veiklos prasidejusios nebuvo... o tikslaus termino nezinojau... susitariau su Rovu jis mokslu daktaras, kai vaziavau i ligonine suejus terminui, prasiausi i jo palata, siaipp Rauba taip pat geras.
Bet mano mazasis nenorejo laukt ir saremiai nedideli prasidejo is sestadienio i sekmadienio nakti... tai pataikiau pas budincia Marciulionyte... ji man atrode tokia jauna... Net bijojau... Bet istikro tai labai gera gydytoja... thumbup.gif
viska padare, ka tik tai galejo, ir pjuvi graziai susiuvo priekaistu jojiu neturiu... ir be jokiu pinigu... vyras po visko laukneseli tik nunese...
geriau jau kai atsigulsi uz tuos pinigus... paprasyk kad vyras nueitu i pogimdivini skyriu, 3 aukst lyg...nebepamenu doh.gif mokama palata rezervuok.... ir tikrai konfortiskai jausies tiek tu tiek vyras... nes bus ir jam atskira lova, arba didele bendra... ten 30 lt lyg parai... jei kainos nepasikeite o busi na kokias 5 dienas, gal ir maziau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ewaida: 16 kovo 2009 - 20:24
klausykit o kur isejo Jukneviciene? kodel nedirba - kas ka zino parsaykit prasau - ji mane taip pat operavo dare planini?
Atsakyti
QUOTE(japoska @ 2009 03 18, 12:43)
klausykit o kur isejo Jukneviciene? kodel nedirba - kas ka zino parsaykit prasau - ji mane taip pat operavo dare planini?

Niekur ji neišėjo, dar tebedirba, galite būti rami 4u.gif Tikrai žinau
Atsakyti
kazkaip nenori daktarai tartis is anksto del cezario ,jei nera jokio reikalo.Mano mazylei net du kartus buvo apsiviniojusi viksrele apie kakliuka ir to nedare cezario. Lauke kada pradesiu gimdyti.Patologiniam isgulejau savaite ir mazyle nenorejo lysti lauk.Ir tik po 12val praleista su skatinamaisiais Rauba nusprende padaryt operacija. Ir pinigu jokiu nesumokejom ir cezaris liuksiskai buvo padarytas.
Atsakyti
Kaip minėjau mano mažikė sėdi pas mane, o mano gydytoja pati patarė geriau cezarį daryti, o ne pačiao gimdyti, nes labai sudėtingas ir sunkus gimdymas yra. Jei būtu viskas tvarkoje aš geriau pati gimdyčiau, nes pirmąją tai pati pagimdžiau ir didelio siaubo nepaliko. O dabar nesinori kad vaikučiui pakenktu.
Gal kartais galite kas pasakyti, kokia dovanėlę jam reikia palikti Raubai blush2.gif , kad pokalbis eitu sklandžiau, kas operuos man nelabai svarbu, tik kaip suprantu jis leidimą duos.
Atsakyti
QUOTE(Mėlinakė @ 2009 03 23, 13:55)
Kaip minėjau mano mažikė sėdi pas mane, o mano gydytoja pati patarė geriau cezarį daryti, o ne pačiao gimdyti, nes labai sudėtingas ir sunkus gimdymas yra. Jei būtu viskas tvarkoje aš geriau pati gimdyčiau, nes pirmąją tai pati pagimdžiau ir didelio siaubo nepaliko. O dabar nesinori kad vaikučiui pakenktu.
Gal kartais galite kas pasakyti, kokia dovanėlę jam reikia palikti Raubai blush2.gif , kad pokalbis eitu sklandžiau, kas operuos man nelabai svarbu, tik kaip suprantu jis leidimą duos.

Tai tavo gydytoja siuntime i gimdymo namus ir parasys, kad del sedmenines pirmaeigos rekomenduojamas cezario pjuvis. Sprendzia gydytoju konsiliumas, nors niekas siaip Tau ir neleistu Klaipedoje paciai gimdyt sedincio vaikucio, nebent pati rastiskai atsisakytum operacijos mirksiukas.gif O atsidekoti galesite ir po visko, jei noresite mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lime: 23 kovo 2009 - 20:12
O mane operavo L. Janušas, jis gimdymo skyriaus vedėjas. Nesitariau, tikėjausi pagimdyti pati, tačiau prireikė operacijos. Bet man nepatiko šis gydytojas, gal todėl, kad buvo labai daug komplikacijų dėl pjūvio. Jei ne V. Galvosienė, pogimdyvinio skyriaus vedėja, tai nežinau kaip bebūtų baigęsi su mano pilvu.
Jei prireiks kitam gimdymui operacijos tikriausiai tarsiuos su bet kuo, tik ne su pirmą kartą operavusiu gydyoju.
Atsakyti
Na nereikia tu dovanu, jis siaip ir taip labai galantiskas gydytojas, ateis i palata pasisveikins, ranka paspaus, paklaus, kaip jautiesi... nera buve kad jis nesisneketu... kaip priestai rase kita SM, viskas bus parasyta tame israse, kad sedmenine... nebent paklaus, kaip nori gimdyti, tada ir sutarsi, kaip nori su kuo nori, ir kada...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ewaida: 23 kovo 2009 - 23:29