Įkraunama...
Įkraunama...

Planinė cezario operacija Klaipėdos mieste.

QUOTE(koneliux @ 2007 11 14, 17:43)
Laba diena, as nelabai turiu laiko kada skaityti foruma, o manau, kad tenai parasyta, tad gal kas galite man atsakyti, labai prasau. Mano vaikelis sedi, mums jau 36 sav., manau, kad maza tikimybe jog apsivers, o laukti ir tiketis, na nezinau. Noreciau jusu paklausti, ar man priklauso planinis cezaris(na jei neapsivercia), ar ne?. Ar reikia tartis su gyd. ir kiek tai kainuotu, ar nesitarti ir taip padarys, nes kiek girdejau, kad 1000lt, nelabai sau galime leisti, kelinta saaite daro ta operacija. Labai prasau atsakykite, man pirmas gimdymas tad esu labai pasimetusi, o vaikucio sveikata nenoriu rizikuoti, labai aciu

Jeigu vaikelis sedi ir neapsivers iki gimdymo ko gero tau pasiulys pati gydytoja.
Nepergyvenk nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
nepergyvenk tikrai priklauso ir tikrai pasiulo rinktis. mano brolio zmona kai gimde tai pasiule cezari nes mergyte sedejo ir viskas buvo ok operavo gyd.R
Atsakyti
Aciu labai mergaites uz palaikyma, labai sunkiai pastojau, tai kiekviena smulkmena baime kelia
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2007 06 12, 13:39)
aš irgi girdėjau, kad Kiseliova  thumbup.gif  gydytoja , džiaugiuosi ,kad abu leliukus turi gyvus ir sveikus  4u.gif , aukit ir stiprėkit  wub.gif

Kiseliova man dare cezari,gydytuoja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2007 11 26, 02:35)

man irgi mirksiukas.gif ir labai gražiai susiuvo wub.gif , ir iš vis superinė gydytoja thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(koneliux @ 2007 11 14, 17:43)
Laba diena, as nelabai turiu laiko kada skaityti foruma, o manau, kad tenai parasyta, tad gal kas galite man atsakyti, labai prasau. Mano vaikelis sedi, mums jau 36 sav., manau, kad maza tikimybe jog apsivers, o laukti ir tiketis, na nezinau. Noreciau jusu paklausti, ar man priklauso planinis cezaris(na jei neapsivercia), ar ne?. Ar reikia tartis su gyd. ir kiek tai kainuotu, ar nesitarti ir taip padarys, nes kiek girdejau, kad 1000lt, nelabai sau galime leisti, kelinta saaite daro ta operacija. Labai prasau atsakykite, man pirmas gimdymas tad esu labai pasimetusi, o vaikucio sveikata nenoriu rizikuoti, labai aciu

na kaip ir priklauso planinis, dar žiūri pagal patį vaikiuką, maniškio galvytė buvo didesnė nei subiniukas tai sakė jokiais būdais neišeis gimdyti natūraliai, nors gimdo moterys ir sėdmenine pirmieiga ir nieko bloga nenutinka, bet tu turi pilną teisę REIKALAUTI cezario ir jie neturi teisės jo tau nedaryti. O šiaip jei planinis cezaris tai nelaukia kol prasidės savaiminis gimdymas, pjauna anksčiau mirksiukas.gif , manau, kad nerizikuok vaikiuko sveikata ir prašyk prižiūrinčios gyd, kad tau darytų cezarį , nemanau, kad būtinai reikia tartis jei su pinigėliais striuka tai ir nesišvaistykit pasikartosiu tau priklauso cezaris mirksiukas.gif , sėkmės
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2007 11 26, 02:35)

Man taip pat Kiseliova dare cezari, viskas praejo sklandziai, susiuvo graziai, gydytoja superine. thumbup.gif
Atsakyti
Man dare Juknevichiene. Shiaip, viskas gerai! thumbup.gif Susiuta labai graziai. Net kai gulejau, tai kai ateidavo seseles patvarkyti randa, tai kiekviena pasake kad labai grazus randas. Kurios nezino kas operavo, paklausdavo. Kai pasakydavau kad daktare Juknevichiene, tai patvirtindavo kad ji graziai susiuna ir operuoja gerai.
Atsakyti
Paskaičiau temos pradžią kelis puslapius ir susinervinau. Kaip kai kuriom gali nedaeiti, kad planinių operacijų vis dėlto tikrai būna. Visų pirma ką daryti toms, kurių kortelėje nuo pat pradžių būna parašyta, kad bus daromas cezaris, pvz., dėl stuburo traumų ir kt.? O planinė tai reiškia, kad iš anksto yra planuojama kada bus daromas cezaris, pagal tai, kada vaikeliui jau galima gimti, sarėmių nelaukiant. Pavyzdžiui, aš dabar laukiuosi, bet jokio pasirinkimo neturėsiu. Ir po visų domėjimųsi, kaip vyksta tokie dalykai Klaipėdoje, vis dėlto renkuosi savo gimtąjį Kauną.
Atsakyti
QUOTE(_Foxy_ @ 2008 10 21, 09:22)
Paskaičiau temos pradžią kelis puslapius ir susinervinau. Kaip kai kuriom gali nedaeiti, kad planinių operacijų vis dėlto tikrai būna. Visų pirma ką daryti toms, kurių kortelėje nuo pat pradžių būna parašyta, kad bus daromas cezaris, pvz., dėl stuburo traumų ir kt.? O planinė tai reiškia, kad iš anksto yra planuojama kada bus daromas cezaris, pagal tai, kada vaikeliui jau galima gimti, sarėmių nelaukiant. Pavyzdžiui, aš dabar laukiuosi, bet jokio pasirinkimo neturėsiu. Ir po visų domėjimųsi, kaip vyksta tokie dalykai Klaipėdoje, vis dėlto renkuosi savo gimtąjį Kauną.

tai jei rpiklauso cezaris tai jį ir daro planinį unsure.gif , kodėl neturėsi pasirinkimo g.gif , ta prasme jei tu nori dėl to, kad nori cezrio tai nedarys, bet jei jis reiklaingas tada daro planinį mirksiukas.gif , paskiria kelias dieneles iš kurių gali pati rinktis, kokią dieną biggrin.gif , mums tai buvo labai sunku sugalvoti kurią dieną ar tą ar tą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(_Foxy_ @ 2008 10 21, 09:22)

Planiniu operaciju buna-niekas nieko pries.
Bet jei skaitet tema yra apie tai,kad ZMOGUS NENORI GIMDYTI NATURALIAI.
Atsakyti
Planinis cezaris aisku yra,man kai 1 cezari padare tai pasake kai jau 2 kart gimdysi tai atvaziuosi i planini dazniausiai tai pirmadienis buna mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Šorena @ 2009 02 06, 17:09)
Planinis cezaris aisku yra,man kai 1 cezari padare tai pasake kai jau 2 kart gimdysi tai atvaziuosi i planini dazniausiai tai pirmadienis buna mirksiukas.gif

Tikrai nebutinai antra planinis, jeigu nera jokiu kliuciu antra vaikuti galima pagimdyti naturaliai 4u.gif
Atsakyti