Įkraunama...
Įkraunama...

Planinė cezario operacija Klaipėdos mieste.

QUOTE(iruciukas911 @ 2007 06 08, 11:00)
Lime, dvynukiu laukiates? Sveikinu! smile.gif Pas mus ir yra dvynukai, mergaite ir berniukas:) Oi turesit dziaugsmo, o taip pat ir vargelio smile.gif
O siaip sunkus nestumas ar ne? Manieji, taip pat gime 38sav. mergaite apsisuko skersai, tai maniau, kad lipant is lovos iskris su visais sonkauliais mano, nes tempdavo nerealiai  doh.gif

Aciu 4u.gif Siaip tai nestumas nera sunkus, nepaisant persirgto gripo, sinusito ir bronchito komplikaciju, visiskai nepykino ir ligonineje neteko guleti, uzteko namie pagulineti del pilvuko kietejimu. Ir svorio esu maziau priaugus nei su pirmaja dukryte,bet pajudeti tai zymiai sunkiau -ir tempia, ir duria, ir pavarstu greitai... Bet nieko kaip nors pratemsim ta menesiuka rolleyes.gif Tikiuosi ir operacija legvai praeis, be jokiu komplikaciju, kaip ir pries du metus wub.gif O kaip tu, Iruciuk911, irgi cezari apturejai? Ir kokio svorio gime leliukai?
Atsakyti
Jooo, pamenu ta vargeli, kai kaip kulverstukas ridenaus biggrin.gif Siaip man taip pat nebuvo labai sunkus nestumas, nei pykino, nei svaigo galva, nieko tokio smile.gif
Siaip buciau ir pati gimdziusi, 36sav.kai dare ekoskopa, abu mazyliai buvo galvytem zemyn. Atvaziavo i GN, dar karteli paziurejo ekoskopu ir mergaite buvo pasisukusi skersai, tai dare cezari. O siaip jei butu nepatikrine ekoskopu, tai galejo but ir taip, kad butumem tureje tik viena, nes vaikinas buvo prigeres vandenu ir buvo placenta pradejusi atsiskirinet, nors jokiu simptomu ne nebuvo, kad visa tai vyksta. verysad.gif
Zodziu, mergaite pasisuko sunu ir jos deka nebelauke ir dare cezari, o jo metu isgelbejo ir berniukui gyvybe... Dar ir gyd. Kisseliovai uz tai reik dekot, gerai padirbejo smile.gif
Mazyliai gime abu 51cm, mergaite-3210g, o berniukas-3120g. wub.gif
O ko laukiates? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iruciukas911: 12 birželio 2007 - 10:49
Iručiuk, atsakysiu už Lime - pas ją bus dvi nail.gif
Atsakyti
aš irgi girdėjau, kad Kiseliova thumbup.gif gydytoja , džiaugiuosi ,kad abu leliukus turi gyvus ir sveikus 4u.gif , aukit ir stiprėkit wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2007 06 12, 12:39)
aš irgi girdėjau, kad Kiseliova  thumbup.gif  gydytoja , džiaugiuosi ,kad abu leliukus turi gyvus ir sveikus  4u.gif , aukit ir stiprėkit  wub.gif

Dekui, Naktibalda smile.gif
dziugu girdet, kad dvi mergytes pupytes bus pas Lime wub.gif
Atsakyti
QUOTE(iruciukas911 @ 2007 06 12, 16:54)
Dekui, Naktibalda smile.gif
dziugu girdet, kad dvi mergytes pupytes bus pas Lime wub.gif

Isivaizduoju koks vargelis kai turi dvynukus, kaip as bijojau kad dabar nebutu man dvynukai, nes tiksliai buciau isprotejus, nes pirmus kai auginau tarp ju tebuvo 2 metai skirtumas, tai irgi sunkokai buvo.
Atsakyti
Iruciuk911, bet ir nemaži gimė tavo leliai thumbup.gif , o dar tik 36 sav. tebuvo. Šaunu, kad viskas taip gerai susiklostė thumbup.gif

QUOTE(Lexana @ 2007 06 12, 11:36)
Iručiuk, atsakysiu už Lime - pas ją bus dvi nail.gif

Ačiū, Lexana mirksiukas.gif

QUOTE(neringuska @ 2007 06 12, 20:52)
Isivaizduoju koks vargelis kai turi dvynukus, kaip as bijojau kad dabar nebutu man dvynukai, nes tiksliai buciau isprotejus, nes pirmus kai auginau tarp ju tebuvo 2 metai skirtumas, tai irgi sunkokai buvo.

O tai ką dabar daryt rolleyes.gif, kad du iš karto pasibeldė wub.gif , vis tiek nieko nebepakeisi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Belieka tai priimti kaip ypatingą dovaną, o gal ir išbandymą wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lime @ 2007 06 12, 22:33)
Iruciuk911,  bet ir nemaži gimė tavo leliai thumbup.gif , o dar tik 36 sav. tebuvo. Šaunu, kad viskas taip gerai susiklostė thumbup.gif
Ačiū, Lexana mirksiukas.gif
O tai ką dabar daryt rolleyes.gif, kad du iš karto pasibeldė wub.gif  , vis tiek nieko nebepakeisi lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Belieka tai priimti kaip ypatingą dovaną, o gal ir išbandymą wub.gif

Lime, manieji pasibelde 38sav., 36sav. buvo galvytem zemyn ir manem kad viskas bus naturaliai:)
Siaip kai 36sav. dare ekoskopa is vis pasake, kad vienas mazylis yra 3500gr o kitas 3400gr kazkur, tai man buvo sokas, nes galvojau, kad vis vien per kelias savaites jie dar paaugs smile.gif doh.gif
O visa tai priemiau kai dovana bei kaip isbandyma. Tuo labiau, kad pirmagimiai ir dar porele, tai is vis thumbup.gif Dar GN juokavau, kad gal butu balima pakabint spyna, nes jau du yra ir dar porele, tai man pakaks lotuliukas.gif
o siaip manieji nera labai triuksmingi, gana ramus mazyliai. Aisku buna visko, buna, kad vienas miega, o kitas ne, o paskui atvirksaciai. Viska reik daryt du kartus, maitint, maudyt, keist sauskelnes ir t.t. Viska reik daryt ir dvigubai greiciau. Zodziu, veikt tikrai yra ka. Nors is kitos puses, labai faina matyt kaip tavo mazyliai zaidzia drauge, kaip nubude iesko vienas kito, kaip auga wub.gif Cia ir dvigubas dziaugsmas, o taip pat ir dvigubas vargelis rolleyes.gif
Atsakyti
man irgi atrodo kad cia isbandymas, mano pazystama turejo sunu 5 metu ir pastojo, bet pasidare isvalyma, nes vyras sergantis, po kokiu 2 men. vel pastojo, bet tada nieks jai nebedare valymo, nes nesveika, tai nutare gimdyti, bet ka sau galvojat, nueina echo darytis ir suzino kad nesioja dvynukus, vot tau... nenorejai vieno gauni i vieta du. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neringuska @ 2007 06 13, 12:24)
man irgi atrodo kad cia isbandymas, mano pazystama turejo sunu 5 metu ir pastojo, bet pasidare isvalyma, nes vyras sergantis, po kokiu 2 men. vel pastojo, bet tada nieks jai nebedare valymo, nes nesveika, tai nutare gimdyti, bet ka sau galvojat, nueina echo darytis ir suzino kad nesioja dvynukus, vot tau... nenorejai vieno gauni i vieta du. lotuliukas.gif

tai mes su vyru ir juokaujam, kad norejom vieno ir pataikem ant akcijos, kai uz vieno nori, o kita gaudi kaip prieda lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
man kai pasake, kad bus du, tai gerai, kad gulejau, o tai buciau kur nors ir nugriuvusi smile.gif tai ta diena toks sokas buvo, o vyras tai issisiepe iki ausu, kai gydytojas pasake, kad bus du biggrin.gif tai dabar draugiskai abu miegam su vaikais, nei vienas nei kitas nenuskriaustas, turim ka veikt nakti ir niekam neabydna, kad kazkuris miega, o kazkuris su vaikus sedi, siuo atveju abiem nuskilo doh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iruciukas911: 13 birželio 2007 - 12:26
4u.gif Aš pirmą kart gimdžiau labai sunkiai,nors ir laimingai viskas baigėsi,bet šį kart nerizikuosiu savo ir vaikelio gyvybėmis ir sveikatomis...aš auginu didelius vaikelius... nestuke.gif
Atsakyti
Laba diena, as nelabai turiu laiko kada skaityti foruma, o manau, kad tenai parasyta, tad gal kas galite man atsakyti, labai prasau. Mano vaikelis sedi, mums jau 36 sav., manau, kad maza tikimybe jog apsivers, o laukti ir tiketis, na nezinau. Noreciau jusu paklausti, ar man priklauso planinis cezaris(na jei neapsivercia), ar ne?. Ar reikia tartis su gyd. ir kiek tai kainuotu, ar nesitarti ir taip padarys, nes kiek girdejau, kad 1000lt, nelabai sau galime leisti, kelinta saaite daro ta operacija. Labai prasau atsakykite, man pirmas gimdymas tad esu labai pasimetusi, o vaikucio sveikata nenoriu rizikuoti, labai aciu
Atsakyti