QUOTE(iruciukas911 @ 2007 06 08, 11:00)
Lime, dvynukiu laukiates? Sveikinu! Pas mus ir yra dvynukai, mergaite ir berniukas:) Oi turesit dziaugsmo, o taip pat ir vargelio
O siaip sunkus nestumas ar ne? Manieji, taip pat gime 38sav. mergaite apsisuko skersai, tai maniau, kad lipant is lovos iskris su visais sonkauliais mano, nes tempdavo nerealiai
O siaip sunkus nestumas ar ne? Manieji, taip pat gime 38sav. mergaite apsisuko skersai, tai maniau, kad lipant is lovos iskris su visais sonkauliais mano, nes tempdavo nerealiai
Aciu Siaip tai nestumas nera sunkus, nepaisant persirgto gripo, sinusito ir bronchito komplikaciju, visiskai nepykino ir ligonineje neteko guleti, uzteko namie pagulineti del pilvuko kietejimu. Ir svorio esu maziau priaugus nei su pirmaja dukryte,bet pajudeti tai zymiai sunkiau -ir tempia, ir duria, ir pavarstu greitai... Bet nieko kaip nors pratemsim ta menesiuka Tikiuosi ir operacija legvai praeis, be jokiu komplikaciju, kaip ir pries du metus O kaip tu, Iruciuk911, irgi cezari apturejai? Ir kokio svorio gime leliukai?