TAI KAS GALI KONKREČIAI PASAKYT, KODĖL NEAPSIMOKA SU KISELIOVA TARTIS DĖL CEZARIO ?????? buvo paminėta, kad ji 4 vietoj, kokioj dar 4 vietoj ??? Jei Karpavičiutė atostogaus, tai tartis žadu būtent su ta gyd. GAL KAS ŽINOT KIEK KAINUOTŲ PLANINIS CEZARIS PAS TAS GYD.(parašykit į asmen. ) ir čia ne išmislas koks, o man ne kas su sveikata ir vaikeliui virkštelė keliskart apsivijus aplink kaklą
Baibai, o ne papraščiau pačios gydytojos paklausti, jei ketini su ja tartis? taip išvengsi nemalonių galimų padarinių.
QUOTE(Lexana @ 2007 05 22, 23:21)
Baibai, o ne papraščiau pačios gydytojos paklausti, jei ketini su ja tartis? taip išvengsi nemalonių galimų padarinių.
Na man kažkaip... nekaip būtų klausinėt apie gyd. kompetenciją . Vien eit tartis, man laaabai baisu , bijau būt atstumta Ir dar ta situacija, pas mane: kaip ir norėčiau cezario, bet jo bijau labiau nei gimdymo, čia iš baimės pusės (na ir pasakiau), narkozė . Bet gimdydama rizikuoju, savo ir vaikelio gyvybe, irgi blogai . Vat ir renkuosi tokias gyd. kuriomis galėčiau pasitikėt. O pasitikiu tai gyd.Karpavičiūte ir Kiseliova, na širdelė linksta
QUOTE(baibai @ 2007 05 23, 10:22)
Na man kažkaip... nekaip būtų klausinėt apie gyd. kompetenciją . Vien eit tartis, man laaabai baisu , bijau būt atstumta Ir dar ta situacija, pas mane: kaip ir norėčiau cezario, bet jo bijau labiau nei gimdymo, čia iš baimės pusės (na ir pasakiau), narkozė . Bet gimdydama rizikuoju, savo ir vaikelio gyvybe, irgi blogai . Vat ir renkuosi tokias gyd. kuriomis galėčiau pasitikėt. O pasitikiu tai gyd.Karpavičiūte ir Kiseliova, na širdelė linksta
man irgi šitos gyd
Kompetencija tai tikrai nepriekaištinga Kiseliovos, tad manau gali eiti drąsiai tartis su ja. Kita vertus, tau reikia su ja pasikalbėti, išdėstyti savo argumetus ir nuogąstavimus ir viskas bus aišku. Manau, kad ji sutiks priimti tavo gimdymą.
QUOTE(baibai @ 2007 05 23, 10:22)
Siaip tai tos gyd. abejos yra nuostabios. Kai mano mazyliai pasibelde i si pasauli, Kiseliova man dare cezari. Labai atsakingai ir nepriekaistingai atliko savo darba, esu labai patenkinta, ir susiuvo graziai, dar ir rando nebesimato beveik, o praejo jau 10men. O Karpaviciute mane po gimdymo priziurejo, tai ji taip pat labai gera savo srities zinove. Sauni daktare Tai manau drasiai be baimes gali tartis su Kiseliova.
Aprimo aistros.
Vakar kaip tik ginė ir patvirtino, kad bus planinis cezaris suėjus 38 sav. , jei tiek pati pratemsiu , nes viena mergina, kuri gimtų pirma, guli susiskersavusi pilvuke.
Oi, Lime, kaip jau greitai.
QUOTE(Lexana @ 2007 06 07, 22:43)
Oi, Lime, kaip jau greitai.
Oi, tikrai greitai , bet ir tą dvigubą ir dar sparčiai besipučiantį puzą keturias savaites dar reikia kažkaip išlaikyt ir išsaugot
QUOTE(Lime @ 2007 06 07, 22:30)
Vakar kaip tik ginė ir patvirtino, kad bus planinis cezaris suėjus 38 sav. , jei tiek pati pratemsiu , nes viena mergina, kuri gimtų pirma, guli susiskersavusi pilvuke.
Lime, dvynukiu laukiates? Sveikinu! Pas mus ir yra dvynukai, mergaite ir berniukas:) Oi turesit dziaugsmo, o taip pat ir vargelio
O siaip sunkus nestumas ar ne? Manieji, taip pat gime 38sav. mergaite apsisuko skersai, tai maniau, kad lipant is lovos iskris su visais sonkauliais mano, nes tempdavo nerealiai
Lime, viskas bus gerai, nors tikiu, kad sunku bus dar tas keturias savaitėles panešioti savo pilviuką.