Įkraunama...
Įkraunama...

Planinė cezario operacija Klaipėdos mieste.

QUOTE(nikitajka @ 2007 05 16, 15:43)
Man dare Karpaviciute,man ja patare viena ginekologe pasake kad pati tik pas ja gimditu.Labai esu patenkinta pjuvis nedidelis jo nesimato beveik.Tariausi is anksto.
Norejau pas Kiseliova bet suzinojau kad cezarius pas ja geriau nedaryt. ax.gif

jei ne paslaptis kiek pas Karpaviciute kainuoja toks dalykas? blush2.gif
Atsakyti
man ji ir labai gera gydytoja pasirode, labai patenkinta likau jos darbu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2007 05 15, 11:04)
Bet tai pamainos metu ne vienas gydytojas dirba, o keli. g.gif Tad, manau, jei dirbs Globienė - galėsi pasirinkti kitą gydytoją. ax.gif

Deja, deja Lexana, tik dienos metu dirba viena daktare ir vedejas, o naktimis dirba tik viena daktariuke ir trys akuseres. Tai sužinojau is savo daktares pas kuria lankausi ir su kuria gimdysiu. Sake, kad darbo kartais buna nearepiamai daug, tad gal geriau jau tartis, o ne rizikuoti, jei baugu pas bet ka gimdyti. Na cia tik mano nuomone unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bangelė @ 2007 05 17, 12:55)
Deja, deja Lexana, tik dienos metu dirba viena daktare ir vedejas, o naktimis dirba tik viena daktariuke ir trys akuseres. Tai sužinojau is savo daktares pas kuria lankausi ir su kuria gimdysiu. Sake, kad darbo kartais buna nearepiamai daug, tad gal geriau jau tartis, o ne rizikuoti, jei baugu pas bet ka gimdyti. Na cia tik mano nuomone  unsure.gif

o su kuo tareisi jei neaslaptis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2007 05 16, 22:37)
kodėl  g.gif , aš kaip tik planuoju tartis su ja

As nieko blogo apie ja ir nesakau,jinaj labaj maloni moteris thumbup.gif daro echospopija kad anksti viska pamato,gymdit patinka pas ja kas gymde pats.
Is viso mano saraso pas kurias ruosiausi gimdit taj jinaj 4 atrodo buvo,ginekologaj su kuriais konsultavausi tikraj ne Kiseliova i 1 vieta state,pagal profesionaluma ax.gif ,bet kiekvienas pagal save renkasi,kainos tai irgi skiriasi bigsmile.gif
Atsakyti
o tai kas pirmoj, man visai nejuokinga aš tikrai noriu susirasti gyd kuri mane paglobotų kas galit ką rekomenduoti
Atsakyti
Kaupaite cezarius kazi daro? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sesele @ 2007 05 17, 19:02)
Kaupaite cezarius kazi daro?  g.gif

Taip, daro.
Atsakyti
QUOTE(bangelė @ 2007 05 17, 11:55)
Deja, deja Lexana, tik dienos metu dirba viena daktare ir vedejas, o naktimis dirba tik viena daktariuke ir trys akuseres. Tai sužinojau is savo daktares pas kuria lankausi ir su kuria gimdysiu. Sake, kad darbo kartais buna nearepiamai daug, tad gal geriau jau tartis, o ne rizikuoti, jei baugu pas bet ka gimdyti. Na cia tik mano nuomone  unsure.gif

Gimdziau nakti-buvo 2 daktarai ir maziausia 2 akuseres-Liuda ir Rolanda,kitu nemaciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bangelė @ 2007 05 17, 11:55)

Bet tai "viena daktarė ir vedėjas" ir yra du gydytojai, iš kurių gali rinktis mirksiukas.gif. Man tai akušerė sakė, kad visada yra bent du daktarai budintys, nes darant cezarį vienas operuoja, o kitas asistuoja. O ir naktį, skubiam reikalui esant, prie gimdymo skyriaus budinčio gydytojo gali prisijungti ir patologinio ar pogimdyvinio skyriaus gydytojai.
Manau, kad čia tave, Bangele, tavo gydytoja tave švelniai "apdūmė", nes kai aš pasakiau savo gydytojai, pas kurią su pirmąja lankiausi, kad nesitarsiu su gydytoja, o tik su akušere, tai ir man ji pareiškė, kad akušerė tai manęs neišoperuos, jei reikės. Bet mano akušerė mane tikrai nuramino, kad visada yra bent du budintys daktarai ir tikrai neliksiu "ant ledo".
O tai kaip būtų tokiu atveju, jei vienu metu gimdytų kelios susitarusios su ta pačia gydytoja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bangelė @ 2007 05 17, 12:55)

Netiesa. schmoll.gif Dirba du gydytojai, o reikalui esant prisijungia ir patologijoje budintis gydytojas. Jei vienas atlieka cezarį, kitas asistuoja, trečias prižiūri kitas gimdyves. ax.gif Pasikartosiu, pagimdžiau ne vieną vaiką Klaipėdos GN ir tvarką daugmaž žinau, nes tuo domėjausi gulėdama patologijoje. ax.gif

QUOTE(Gulia @ 2007 05 17, 21:03)
Gimdziau nakti-buvo 2 daktarai ir maziausia 2 akuseres-Liuda ir Rolanda,kitu nemaciau 4u.gif

Taip, sutinku pilnai. drinks_cheers.gif Aš kai gimdžiau buvo trys gydytojai ir keturios akušerės pamainoje.
Atsakyti
As atrodo irgi du vaikus Klaipedos GN gimdziau, bet kazkaip tu gydytoju neisidemejau, zinau kai pirma gimdziau tai ju daug ten suleke, net nesuskaiciavau. g.gif
Atsakyti