QUOTE(bangelė @ 2007 05 17, 11:55)
Deja, deja Lexana,
tik dienos metu dirba viena daktare ir vedejas, o naktimis dirba tik viena daktariuke ir trys akuseres. Tai sužinojau is savo daktares pas kuria lankausi ir su kuria gimdysiu. Sake, kad
darbo kartais buna nearepiamai daug, tad gal geriau jau tartis, o ne rizikuoti, jei baugu pas bet ka gimdyti. Na cia tik mano nuomone
Bet tai "viena daktarė ir vedėjas" ir yra du gydytojai, iš kurių gali rinktis
. Man tai akušerė sakė, kad visada yra bent du daktarai budintys, nes darant cezarį vienas operuoja, o kitas asistuoja. O ir naktį, skubiam reikalui esant, prie gimdymo skyriaus budinčio gydytojo gali prisijungti ir patologinio ar pogimdyvinio skyriaus gydytojai.
Manau, kad čia tave, Bangele, tavo gydytoja tave švelniai "apdūmė", nes kai aš pasakiau savo gydytojai, pas kurią su pirmąja lankiausi, kad nesitarsiu su gydytoja, o tik su akušere, tai ir man ji pareiškė, kad akušerė tai manęs neišoperuos, jei reikės. Bet mano akušerė mane tikrai nuramino, kad visada yra bent du budintys daktarai ir tikrai neliksiu "ant ledo".
O tai kaip būtų tokiu atveju, jei vienu metu gimdytų kelios susitarusios su ta pačia gydytoja?