Niu biski gal ir nukeliavom i lankas mes kaip tos blondine biski ne i tema
na tavesiu į doros kelią ir paklausiu į temą , man planuojamas cezaris dėl vaisiaus padėties, bet mano gyd tuo metu atostogaus ir negalės maęs pjauti , tai ji man pasiūlė lankytis pas Globienę būkit geros ką žinot apie tą gydytoją aš nieko nesu girdėjusi , ar man verta su ja draugauti, ar važiuoti ant šaros ir bet kas prapjaus mane
QUOTE(Naktibalda @ 2007 05 11, 12:39)
na tavesiu į doros kelią ir paklausiu į temą , man planuojamas cezaris dėl vaisiaus padėties, bet mano gyd tuo metu atostogaus ir negalės maęs pjauti , tai ji man pasiūlė lankytis pas Globienę būkit geros ką žinot apie tą gydytoją aš nieko nesu girdėjusi , ar man verta su ja draugauti, ar važiuoti ant šaros ir bet kas prapjaus mane
zinok kiek girdejau, Globiene biski gruboka, o kuri cia gydytoja atostogaus kai tau reiks gimdyti?O gal dar vaisius atsistatys i savo vieta?
QUOTE(little_honey @ 2007 05 09, 22:37)
Žinau žinau , bet gražu juk trys vaikučiai , nors galiu po gimdymo ir persigalvot
Man tai fantazija atsoko po pirmo menesio vyras isvaziaves buvo tai viena vargu, ziauriai sunku buvo, ypac dar po sunkaus gimdymo
Papildyta:
Nu kiek esu girdejus apie ja, tai tik bek kuo toliau nuo jos Naktibalda Cezari gerai daro Kiseliova, Maciulionyte, Rauba
QUOTE(sima77 @ 2007 05 11, 13:20)
Man tai fantazija atsoko po pirmo menesio vyras isvaziaves buvo tai viena vargu, ziauriai sunku buvo, ypac dar po sunkaus gimdymo
Papildyta:
Nu kiek esu girdejus apie ja, tai tik bek kuo toliau nuo jos Naktibalda Cezari gerai daro Kiseliova, Maciulionyte, Rauba
Papildyta:
Dar lyg girdejau kad ir Karpaviciute gerai daro.
QUOTE(Naktibalda @ 2007 05 11, 11:39)
Tik ne ji.Amzius jau jos
QUOTE(neringuska @ 2007 05 11, 12:29)
ir Simos isvardinti.
Dar Jukneviciene gerai daro,bet kai kam ji gruboka
QUOTE(sima77 @ 2007 05 11, 13:20)
ačiū taip ir darysiu
QUOTE(neringuska @ 2007 05 11, 13:29)
atostogaus
dėkui taip greit atsiliepusioms, reiks gal su kiseliova mėginti susisiekti, gal pavyks ,kas gal kokį kontaktą turit?
QUOTE(simoniux @ 2007 05 09, 16:36)
aišku galbūt aš čia ne į temą, bet tu pavarai (šaunuolė) , trečia lialiūną iš eilės, aš antro noriu, bet kai pagalvoju apie pogimdyvinę depresiją, apie bemieges naktis.... tai niekaip neapsisprenžiu ar jau ar kada nors..
Gal ir pas tave ateis laikas, kai suprasi, kad reikia ne vieno ir ne dviejų . To ir linkiu.
QUOTE(little_honey @ 2007 05 09, 18:15)
Na tiesiog man labai trūko dar vieno mažulio pilnai laimei. nemanau, kad dėl to esu šaunuolė. esu tiesiolg dėl savo vaikų pamišusi mama.
Na nuo Globienės tai bėk kiek kojos įkabina. Jau tokia boba ji...
QUOTE(Naktibalda @ 2007 05 11, 15:21)
ačiū taip ir darysiu
atostogaus
dėkui taip greit atsiliepusioms, reiks gal su kiseliova mėginti susisiekti, gal pavyks ,kas gal kokį kontaktą turit?
atostogaus
O kada ji zada atostogauti? Nes as pas ja vaikstau.Vis dar kazkaip tikiuosi kad ji paklius man per gimdyma ir nesitarus.
Papildyta:
Nes man jinai pirmaja dukra isgelbejo, o tai butu pilve uzdususi.
QUOTE(neringuska @ 2007 05 14, 10:05)
O kada ji zada atostogauti? Nes as pas ja vaikstau.Vis dar kazkaip tikiuosi kad ji paklius man per gimdyma ir nesitarus.
Papildyta:
Papildyta:
nuo birželio 4 iki birželio 28d
QUOTE(Naktibalda @ 2007 05 14, 10:59)
nuo birželio 4 iki birželio 28d
Oi kaip gerai o tai man rugpjutyje gimdyti, ir visko gali buri kad ir mane pjaus.