Įkraunama...
Įkraunama...

Planinė cezario operacija Klaipėdos mieste.

Nu jau mergelikės pradejote kalbeti visai ne i tema ax.gif
Atsakyti
Niu biski gal ir nukeliavom i lankas ax.gif mes kaip tos blondine biski ne i tema ax.gif
Atsakyti
na tavesiu į doros kelią ir paklausiu į temą biggrin.gif , man planuojamas cezaris dėl vaisiaus padėties, bet mano gyd tuo metu atostogaus ir negalės maęs pjauti doh.gif , tai ji man pasiūlė lankytis pas Globienę būkit geros ką žinot apie tą gydytoją aš nieko nesu girdėjusi g.gif , ar man verta su ja draugauti, ar važiuoti ant šaros ir bet kas prapjaus mane verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2007 05 11, 12:39)
na tavesiu į doros kelią ir paklausiu į temą  biggrin.gif , man planuojamas cezaris dėl vaisiaus padėties, bet mano gyd tuo metu atostogaus ir negalės maęs pjauti  doh.gif , tai ji man pasiūlė lankytis pas Globienę būkit geros ką žinot apie tą gydytoją aš nieko nesu girdėjusi  g.gif , ar man verta su ja draugauti, ar važiuoti ant šaros ir bet kas prapjaus mane  verysad.gif

zinok kiek girdejau, Globiene biski gruboka, o kuri cia gydytoja atostogaus kai tau reiks gimdyti?O gal dar vaisius atsistatys i savo vieta?
Atsakyti
QUOTE(little_honey @ 2007 05 09, 22:37)
Žinau žinau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , bet gražu  juk trys vaikučiai  wub.gif , nors galiu po gimdymo ir persigalvot  tongue.gif  blink.gif  lotuliukas.gif

Man tai fantazija atsoko po pirmo menesio blink.gif lotuliukas.gif vyras isvaziaves buvo tai viena vargu, ziauriai sunku buvo, ypac dar po sunkaus gimdymo doh.gif
Papildyta:
na tavesiu į doros kelią ir paklausiu į temą  biggrin.gif , man planuojamas cezaris dėl vaisiaus padėties, bet mano gyd tuo metu atostogaus ir negalės maęs pjauti  doh.gif , tai ji man pasiūlė lankytis pas Globienę būkit geros ką žinot apie tą gydytoją aš nieko nesu girdėjusi  g.gif , ar man verta su ja draugauti, ar važiuoti ant šaros ir bet kas prapjaus mane  verysad.gif

Nu kiek esu girdejus apie ja, tai tik bek kuo toliau nuo jos Naktibalda doh.gif Cezari gerai daro Kiseliova, Maciulionyte, Rauba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sima77 @ 2007 05 11, 13:20)
Man tai fantazija atsoko po pirmo menesio blink.gif  lotuliukas.gif vyras isvaziaves buvo tai viena vargu, ziauriai sunku buvo, ypac dar po sunkaus gimdymo doh.gif
Papildyta:

Nu kiek esu girdejus apie ja, tai tik bek kuo toliau nuo jos Naktibalda doh.gif Cezari gerai daro Kiseliova, Maciulionyte, Rauba 4u.gif

Dar lyg girdejau kad ir Karpaviciute gerai daro.
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2007 05 11, 11:39)

Tik ne ji.Amzius jau jos lotuliukas.gif

QUOTE(neringuska @ 2007 05 11, 12:29)

thumbup.gif drinks_cheers.gif ir Simos isvardinti.
Dar Jukneviciene gerai daro,bet kai kam ji gruboka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sima77 @ 2007 05 11, 13:20)

ačiū taip ir darysiu 4u.gif

QUOTE(neringuska @ 2007 05 11, 13:29)

atostogaus verysad.gif
dėkui taip greit atsiliepusioms, reiks gal su kiseliova mėginti susisiekti, gal pavyks ,kas gal kokį kontaktą turit?
Atsakyti
QUOTE(simoniux @ 2007 05 09, 16:36)
aišku galbūt aš čia ne į temą, bet tu pavarai (šaunuolė) thumbup.gif , trečia lialiūną iš eilės, aš antro noriu, bet kai pagalvoju apie pogimdyvinę depresiją, apie bemieges naktis....  tai niekaip neapsisprenžiu ar jau ar kada nors.. g.gif

Gal ir pas tave ateis laikas, kai suprasi, kad reikia ne vieno ir ne dviejų 2.gif. smile.gif To ir linkiu. 4u.gif

QUOTE(little_honey @ 2007 05 09, 18:15)
Aš irgi galvoju, kad lexana šaunuolė  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Na tiesiog man labai trūko dar vieno mažulio pilnai laimei. ax.gif nemanau, kad dėl to esu šaunuolė. blush2.gif esu tiesiolg dėl savo vaikų pamišusi mama. laugh.gif

Na nuo Globienės tai bėk kiek kojos įkabina. doh.gif Jau tokia boba ji... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2007 05 11, 15:21)
ačiū taip ir darysiu  4u.gif
atostogaus  verysad.gif
dėkui taip greit atsiliepusioms, reiks gal su kiseliova mėginti susisiekti, gal pavyks ,kas gal kokį kontaktą turit?

O kada ji zada atostogauti? Nes as pas ja vaikstau.Vis dar kazkaip tikiuosi kad ji paklius man per gimdyma ir nesitarus. ax.gif
Papildyta:
Nes man jinai pirmaja dukra isgelbejo, o tai butu pilve uzdususi. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(neringuska @ 2007 05 14, 10:05)
O kada ji zada atostogauti? Nes as pas ja vaikstau.Vis dar kazkaip tikiuosi kad ji paklius man per gimdyma ir nesitarus. ax.gif
Papildyta:
Nes man jinai pirmaja dukra isgelbejo, o tai butu pilve uzdususi. verysad.gif

nuo birželio 4 iki birželio 28d verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2007 05 14, 10:59)
nuo birželio 4 iki birželio 28d  verysad.gif

Oi kaip gerai o tai man rugpjutyje gimdyti, ir visko gali buri kad ir mane pjaus.
Atsakyti