Įkraunama...
Įkraunama...

Planinė cezario operacija Klaipėdos mieste.

Man tai tik ta pirma diena buvo uzejusi depresija, blioviau nakti, bet nezinau ko g.gif
Atsakyti
Bet rimtai š... kai sulauki savo angeliuko ir paskui kamuoja įvairūs klausimai, jasumai ir pan., kurie trugdo džiaugtis kūdikiu ir motinyste. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2007 05 08, 20:02)
Bet rimtai š... kai sulauki savo angeliuko ir paskui kamuoja įvairūs klausimai, jasumai ir pan., kurie trugdo džiaugtis kūdikiu ir motinyste. unsure.gif

Su pirmuoju neturejau laiko depresuoti visgi gulejome reanimacijoje, tai laikas tekejo greiciau nei asaros, o be to turejau buti stipri, to reikejo maziukui, kai pirma karta atnese i neisnesiotuku skyriu, padejo i lovyte tai bijojau paimti taip jis gulejo lovytej, o as i ji ziurejau kokia valanda kol sesute vel uzejo tada turejau imti toki maziuka gleznuti, tik ta pirma karta galvoje vis sukosi klausimas ar as sugebesiu ir viskas. Namo grizau su sugijusiu randeliu, kai kas isleisdavo tai ir i paskaitas spedavau nulekti, niekas neskaudejo, prie vaikucio buvau pripratusi tai ir depresonu jokiu nebebuvo.

Pagimdziusi antraji namo grizau po dvieju dienu, is lovos dorai silipti dar negalejau, skaudejo viska pradedant ranku raumenimis, baigiant susiuta rura. taip ir gulejau soniuku ir vyra sokdinau, kol mamukas atvaziavo ir uz pakarpos isvare i lauka, pora dienu vaiksciojau asarojanti, kad man viskas skauda, kaip man nesiseka, ar as busiu gera mama, ar gerai priziuresiu maziuka ir t.t. Kaip po poros savaiciu liovesi skausmai, pripratom vienas prie kito baigesi ir visos depresijos. Man sakyciau depresija buvo daugiau del skausmo, nerangumo...
Atsakyti
Mamka, depresijų būna nuo daug ko. Bet tai jau kita tema. ax.gif
Atsakyti
Ach... ir kodel mes turim tai viska atkentet? verysad.gif

Atsakyti
Neringusha, viskas tik dėl tų mažų angeliukų... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2007 05 09, 12:51)
Neringusha, viskas tik dėl tų mažų angeliukų... wub.gif

aišku galbūt aš čia ne į temą, bet tu pavarai (šaunuolė) thumbup.gif , trečia lialiūną iš eilės, aš antro noriu, bet kai pagalvoju apie pogimdyvinę depresiją, apie bemieges naktis.... tai niekaip neapsisprenžiu ar jau ar kada nors.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(simoniux @ 2007 05 09, 15:36)
aišku galbūt aš čia ne į temą, bet tu pavarai (šaunuolė) thumbup.gif , trečia lialiūną iš eilės, aš antro noriu, bet kai pagalvoju apie pogimdyvinę depresiją, apie bemieges naktis....  tai niekaip neapsisprenžiu ar jau ar kada nors.. g.gif

Aš irgi galvoju, kad lexana šaunuolė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Jei pas mane bus viskas gerai, tai ir aš varysiu taip lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Argi ne faina wub.gif
Atsakyti
QUOTE(little_honey @ 2007 05 09, 17:15)
Aš irgi galvoju, kad lexana šaunuolė  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Jei pas mane bus viskas gerai, tai ir aš varysiu taip lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Argi ne faina  wub.gif

tu palauk dar pirmo nesulaukei tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(simoniux @ 2007 05 09, 20:35)
tu palauk dar pirmo nesulaukei tongue.gif

Žinau žinau lotuliukas.gif lotuliukas.gif , bet gražu juk trys vaikučiai wub.gif , nors galiu po gimdymo ir persigalvot tongue.gif blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(little_honey @ 2007 05 09, 22:37)
Žinau žinau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , bet gražu  juk trys vaikučiai  wub.gif , nors galiu po gimdymo ir persigalvot  tongue.gif  blink.gif  lotuliukas.gif

Tikekimes nepersigalvosi 4u.gif

Greito ir lengvo susitikimo su stebuklu wub.gif
Atsakyti
Zinokit mergaites kartais ir nenorint atsiranda trys, taip kaip pas mane, tik po antro jau 6 metai praejo, bet ka padarysi, jei jau ikrito ir dar saugojantis, tai negi krapstysi. nestuke.gif ax.gif
Atsakyti