Įkraunama...
Įkraunama...

Planinė cezario operacija Klaipėdos mieste.

QUOTE(laime2 @ 2007 04 25, 08:25)
Pasisakymai, kad po cezario jautesi blogai ilga laika yra didziosios daugumos tu mamyciu, kurioms cezaris buvo atliktas ekstra atveju!!! T.y. pradzioje gimde pati, po to prasidejo gimdymo komplikacijos ir buvo atliktas ekstrinis cezaris doh.gif Tai aisku, kad tokiais atvejais jauciamasi blogai, nes ir mama ir vaikas buna iskankinti sunkaus ir komplikuoto gimdymo. O jei cezaris yra planinis, tai tikrai didzioji dauguma cia pasisakiusiu mamyciu (kurioms cezaris buvo atliktas planinis, savo noru), pasake, kad jautesi puikiai ir gijo labai greitai thumbup.gif  Taip, kad nereikia visiskai lyginti ekstrinio ir planinio (savo noru) cezario, nes tai yra visiskai skirtingi dalykai tiek fiziniu poziuriu tiek ir psichologiniu cool.gif

Matau, kad i viena jungiate du skirtingus dalykus, cezaris savo noru ir planinis cezaris yra skirtingi dalykeliai...

Man su antru leliuku turejo buti palninis cezaris, bet patikekit tikrai ne mano noru, taip nusprende gydytoju konsiliumas, as vis sakiau kad gal pavyks... Ir pavyko tongue.gif

O ceazris savo noru, kai eini pas gydytoja ir prasai, kad tave papjautu, nes labai bijai kenteti skausma... Tada jis sutvarko visus dokumentelius ir tai tik vadinasi planinis cezaris...

Vat... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamka22 @ 2007 04 27, 10:40)
Matau, kad i viena jungiate du skirtingus dalykus, cezaris savo noru ir planinis cezaris yra  skirtingi dalykeliai...

Man su antru leliuku turejo buti palninis cezaris, bet patikekit tikrai ne mano noru, taip nusprende gydytoju konsiliumas, as vis sakiau kad gal pavyks... Ir pavyko tongue.gif 

O ceazris savo noru, kai eini pas gydytoja ir prasai, kad tave papjautu, nes labai bijai kenteti skausma... Tada jis sutvarko visus dokumentelius ir tai tik vadinasi planinis cezaris...

Vat... 4u.gif

Na cia biski apie cezari pavarei nekaip, cezari niekas jau taip ima ir 'nepapjauna" lotuliukas.gif , taip pat pradekime kalbeti kad gimdant eme ir papjove rura kad geriau vaikiukas lystu lotuliukas.gif O kas nori tai tegu ir ima savo noru cezari, as taip pat uz, ir tikrai renkasi ne del bijojimo skausmo, nes po cezario taip pat skauda, bet kiek esu girdejusiu is gimdziusiu, kurios turejo ir ta ir ta, tai 90 proc trecia gimdytu cezariu, nes poto atsiprasant ir nusišikt normaliai galima, ir sedeti galima, ir nera jokiu problemu su slapimo nelaikymu ir hemarojumi, tai kad cia galima vardinti ir vardinti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Avietytė @ 2007 04 27, 11:30)
Na cia biski apie cezari pavarei nekaip,  cezari niekas jau taip ima ir 'nepapjauna" lotuliukas.gif , taip pat pradekime kalbeti kad gimdant eme ir papjove rura kad geriau vaikiukas lystu lotuliukas.gif  O kas nori tai tegu ir ima savo noru cezari, as taip pat uz, ir tikrai renkasi ne del bijojimo skausmo, nes po cezario taip pat skauda, bet kiek esu girdejusiu is gimdziusiu, kurios turejo ir ta ir ta, tai 90 proc trecia gimdytu cezariu, nes poto atsiprasant ir nusišikt normaliai galima, ir sedeti galima, ir nera jokiu problemu su slapimo nelaikymu ir hemarojumi, tai kad cia galima vardinti ir vardinti lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(laime2 @ 2007 04 27, 12:59)

alc.gif alc.gif alc.gif
Atsakyti
QUOTE(Avietytė @ 2007 04 27, 11:30)
Na cia biski apie cezari pavarei nekaip,  cezari niekas jau taip ima ir 'nepapjauna" lotuliukas.gif , taip pat pradekime kalbeti kad gimdant eme ir papjove rura kad geriau vaikiukas lystu lotuliukas.gif  O kas nori tai tegu ir ima savo noru cezari, as taip pat uz, ir tikrai renkasi ne del bijojimo skausmo, nes po cezario taip pat skauda, bet kiek esu girdejusiu is gimdziusiu, kurios turejo ir ta ir ta, tai 90 proc trecia gimdytu cezariu, nes poto atsiprasant ir nusišikt normaliai galima, ir sedeti galima, ir nera jokiu problemu su slapimo nelaikymu ir hemarojumi, tai kad cia galima vardinti ir vardinti lotuliukas.gif

Nu rura niekas nepjauna, o kerpa, man kirpo...
Tai:
1. Slapima laikau...
2. Nusisikt normaliai galejau tiek po gimdymo tiek dabar...
3. Sedeti pilnai pradejau po savaites, dabar sedziu niekas neskauda, niekur neverzia...
4. Hemorojumi nesiskundziu...

Visos sios problemos priklauso mano nuomone nuo akuseres ir gydytojo kompetencijos...

Dar po cezario patikekite yra ne maziau problemu nei po naturalaus... Pradzioj keltis is lovytes blink.gif , vienai labai sunku. Sysiuka iki tuliko danesti beveik neimanoma, kuo arciau tuoletas tuo labiau norisi... Randa priziureti reikia ne maziau nei kirpta rura. Dar ilga laika negalima kilnoti sunkesniu daiktu ir t.t.

As nesu nei uz, nei pries, juk sakiau pjasutykites i valias jeigu tik norite, paskaitykite visa tema ir turetumete rasti, kad dauguma ceazrio praso del to, kad nenori kenteti gimdymo skausmu... Visai kita kalba apie tikra planini cezari kai is anksto yra aisku, kad vienokiu ar kitokiu atveju gimdymas bus komplikuotas ir yra bent menkiausia gresmes kudikiui ar mamytei...
Beda ta, kad populiareja mada darytis ceazri, kad nekenteti skausmo...

P.S. Pirmas leliukas atsirado cezario pagalba, antras gime naturaliai, jeigu reiketu gimdyti trecia apie cezari niekada nepagalvociau... Beja dar labai svarbus dalykelis, tarp cezariuko ir naturalaus... Su naturaliai gimusiu vaikeliu jauciu zymiai didesni rysi, nei su gimusiu po cezario (Nekalbu apie meile, kalbu apie rysi) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamka22: 27 balandžio 2007 - 21:47
QUOTE(Mamka22 @ 2007 04 27, 22:44)
Nu rura niekas nepjauna, o kerpa, man kirpo...
Tai:
1. Slapima laikau...
2. Nusisikt normaliai galejau tiek po gimdymo tiek dabar...
3. Sedeti pilnai pradejau po savaites, dabar sedziu niekas neskauda, niekur neverzia...
4. Hemorojumi nesiskundziu...

Visos sios problemos priklauso mano nuomone nuo akuseres ir gydytojo kompetencijos...

Dar po cezario patikekite yra ne maziau problemu nei po naturalaus... Pradzioj keltis is lovytes  blink.gif , vienai labai sunku. Sysiuka iki tuliko danesti beveik neimanoma, kuo arciau tuoletas tuo labiau norisi... Randa priziureti reikia ne maziau nei kirpta rura. Dar ilga laika negalima kilnoti sunkesniu daiktu ir t.t.

As nesu nei uz, nei pries, juk sakiau pjasutykites i valias jeigu tik norite, paskaitykite visa tema ir turetumete rasti, kad dauguma ceazrio praso del to, kad nenori kenteti gimdymo skausmu... Visai kita kalba apie tikra planini cezari kai is anksto yra aisku, kad vienokiu ar kitokiu atveju gimdymas bus komplikuotas ir yra bent menkiausia gresmes kudikiui ar mamytei...
Beda ta, kad populiareja mada darytis ceazri, kad nekenteti skausmo...

P.S. Pirmas leliukas atsirado cezario pagalba, antras gime naturaliai, jeigu reiketu gimdyti trecia apie cezari niekada nepagalvociau... Beja dar labai svarbus dalykelis, tarp cezariuko ir naturalaus... Su naturaliai gimusiu vaikeliu jauciu zymiai didesni rysi, nei su gimusiu po cezario (Nekalbu apie meile, kalbu apie rysi) 4u.gif

Na nesvarbu kas geriau ar blogiau, visko siam gyvenime pasitaiko, nezinau, skausmo nebijau, ar vienaip ar kitaip skaudes, o kas del cezario, nu nezinau, man atrodo kad man tik cezaris, nu nezinau, kodel galvoje tas pas manes uzsiciklines, bet kazkodel nuojauta neapleidzia, kad man butent taip butu geriau. Na kaip sakiau esu ziauriai smulki, ziauriai kuuuuuuda, tad gal pati ir nepagimdyciau ir net delto nenoreciau bandyti ir save sitaip draskyti, vat 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Avietytė @ 2007 04 28, 06:59)
Na nesvarbu kas geriau ar blogiau, visko siam gyvenime pasitaiko, nezinau, skausmo nebijau, ar vienaip ar kitaip skaudes, o kas del cezario, nu nezinau, man atrodo kad man tik cezaris, nu nezinau, kodel galvoje tas pas manes uzsiciklines, bet kazkodel nuojauta neapleidzia, kad man butent taip butu geriau. Na kaip sakiau esu ziauriai smulki, ziauriai kuuuuuuda, tad gal pati ir nepagimdyciau ir net delto nenoreciau bandyti ir save sitaip draskyti, vat 4u.gif

Kad esi kuda dar nieko nereiskia.
Pazistu moteriske-labai stambi,bet kaulai schmoll.gif 2 cezariai
Atsakyti
QUOTE(Avietytė @ 2007 04 28, 07:59)

Prie ko cia ziauriai kuda blink.gif lotuliukas.gif As pati esu labai maza ir smulki, atvaziavus gimdyt, niekas negalejo patiket kad gimdysiu, ir dabar niekas negali patiket kad pati pagimdziau, bet pagimdziau, ir ruros nepjove kaip kazkas cia sake blink.gif o tik nedaug ikirpo, ir aplamai jokiu prblemu neturiu blink.gif Nors pats gimdymas buvo sunkus, as nesigailiu, nes neturiu rando ant savo pilviuko. Nors kaip jau minejau, pati buvau susitarus del cezario ir labai jo norejau ax.gif bet dziaugiuosi pagimdziusi pati smile.gif
Atsakyti
Aš vat pvz žiauriai stambi ir rūra po pirmosios gimdymo buvo visa "sukarpyta" ir "sulopyta". ax.gif Sudėjimas - ne rodiklis tikrai. ax.gif
Atsakyti
Man Cezari dare gyd. Maciulionyte, tikrai viskas gerai ir sklandziai praejo. Buvo sunkoka atsigauti po operacijos, bet cia visoms skirtingai, nes kiekvienos organizmas yra kitoks. Taipogi girdejau labai daug geru atsilepimu apie gyd. Kiseliova, ji taip pat dare planini Cezari mano giminaitei. Tai ji liko labai patenkinta.
[/quote]

Siaip tai man labai viskas gerai buvo, keista, bet greit atsigavau. Jau antros dienos popiet sedejau lovoj lotoso pozoj. Tai pazistami ateje aplankyt net nustyebdavo, kad ne guliu, o sedziu smile.gif Sake, kad vaizdas toks, jog nebuciau is vis gimdziusi. O ir pacios savijauta buvo puiki, tik pirma diena patempe pilvo apacia, bet cia normalu mirksiukas.gif
Atsakyti
Iručiuk, bet tai buvo planinis cezaris juk, o ne pagal tavo norą... ax.gif
Atsakyti
Planinis ar ne planinis, manau nereikia tikrai smerkti tu, kurios daro savo noru. Tame nieko blogo neizvelgiu schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti