Įkraunama...
Įkraunama...

Planinė cezario operacija Klaipėdos mieste.

QUOTE(vaivam @ 2007 04 13, 00:02)
Labai sunkiai pernesiau cezari.Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, kokias 4 dienas ejau kaip sulauzyta .baisu pagalvot  doh.gif

Eina sau kaip žiauriai. doh.gif Užjaučiu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(hereja @ 2007 04 12, 23:35)
As ir buvau susitarus jau del cezario, tik man paprasciau buvo, nes dvyniai...atseit tokiu atveju gimdyves noru jau paisoma biggrin.gif Bet likus 1.5parai iki vandenu nubegimo mane Rauba su Maciulionyte pradejo ikalbineti bandyti gimdyti naturaliai...Pradzioj i juos ziurejau paklaikusiom akim, mol - ka jus cia snekat, jau viskas kaip ir "suderinta, o cia dabar du vaikus is karto pagimdyt...paciai..., bet paskui sutikau PABANDYTI ir visai gerai viskas gavosi bigsmile.gif
Dabar dziaugiuosi, kad nebuvau uzsispyrusi ozka ir nereikalavau primygtinai cezario, nors klyna tai sukarpe neblogai man tongue.gif

na tu tai pas mus mama tikra 4u.gif mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Gabanne @ 2007 04 21, 23:55)
na tu tai pas mus mama tikra  4u.gif  mirksiukas.gif

Pritariu. drinks_cheers.gif Ne kiekviena iškart du vaikučius pagimdytų pati be Cezario. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimos akys @ 2006 10 24, 20:14)
mergytes, pakalbekim apie planini cezari  4u.gif . man asmeniskai tai labai aktuali tema,  nes nenoriu gimdyti naturaliai. Pas ka geriausiai tartis ir kiek panasiai toks malonumas kainuoja? Gal kas turejo panasia patirti? pasidalinkit 4u.gif

Jei nera kokių problemų, visi gydytojai bus už natūralų gimdymą, tik galesi prašyti anestezijos. Cezario pjūvį atlieka tik jei neišeina natūraliai. Gali paprašyti, kad iš anksto prižiūrinti gydytoja nusiųstų į gimdymo namus, tada nereikės blaškytis, galėsi iš anksto susitarti dėl anestezijos.
Gimdžiau naktį, vyras susitarė su palatos akušere dėl anestezijos, ji susitare su anesteziologu, buvo iki galo, net ne savo darbo valandom. Šiek tiek kainavo, bet neapsirikom taip pasirinkę.
Dabar vėl laukiuos, darysim taip pat.nestuke.gif
Atsakyti
Rasa, mūsų patarimai dėl natūralaus gimdymo čia nepadės nei kiek. ax.gif Juk aiškiai buvo pasakyta, kad nori tik Cezario, nes gimdyti nenori. doh.gif
Atsakyti
Ne visom, oij ne visom mamytem po cezario buna blogai....lygiai taip pat kaip ir ne visom, oij ne visom buna gerai po naturalaus gimdymo......

Mano pusesere po naturalaus gimdymo tapo invalide.....jai nebeuzsidare issiplete dubens kaulai gimdymo metu verysad.gif Dabar labai sunkiai vaiksto, jau nekalbant apie skausmus doh.gif gimde pries 3 metus ir buvo DIDZIAUSIA naturalaus gimdymo salininke...isikankino, plyso skersai ir isilgai ir dar invalide patapo verysad.gif doh.gif verysad.gif

As iskart zinojau, kad "pirksiu" cezario operacija. Susitariau su laaaaabai kvalifikuotu gydytoju thumbup.gif Operacija atliko 10 val. ryte, 18 val. as jau vaiksciojau ir turejau savo mazyli palatoje. Skausmu tokiu, kad negaleciau pati nueiti iki tualeto TIKRAI nebuvo, o jau 3 para po cezario paleido namo, nes jau zaizda uzsitrauke ir jau galejo isimti siulus. Po savaites jau visai nebejauciau pjuvio vietos.....kur mano pusesesre plysimus ir ju uzsiutus randus dar gera pusmeti jaute......
Taip, kad MORALAS: visi gimdymai skirtingi....komplikaciju baisiu gali buti tiek po cezario tiek ir po naturalaus gimdymo....Lygiai taip pat kaip ir sekmingi gimdymai gali buti tiek naturalus tiek ir cezario pagalba, kaip kad ir man buvo!!!!!!!!!!

Ir jei pacios kentet gimdymo skausmus, nereikia cia "vaziuoti" ant tu, kurios tiesiog nenori tu skausmu kesti....ir nereikia ju komplikacijom gasdinti, nes is patirties pamaciau, kad viskas gali buti atvirksciai.
Atsakyti
QUOTE(laime2 @ 2007 04 23, 15:41)
Ne visom, oij ne visom mamytem po cezario buna blogai....lygiai taip pat kaip ir ne visom, oij ne visom buna gerai po naturalaus gimdymo......

Mano pusesere po naturalaus gimdymo tapo invalide.....jai nebeuzsidare issiplete dubens kaulai gimdymo metu verysad.gif  Dabar labai sunkiai vaiksto, jau nekalbant apie skausmus doh.gif  gimde pries 3 metus ir buvo DIDZIAUSIA naturalaus gimdymo salininke...isikankino, plyso skersai ir isilgai ir dar invalide patapo verysad.gif  doh.gif  verysad.gif

As iskart zinojau, kad "pirksiu" cezario operacija. Susitariau su laaaaabai kvalifikuotu gydytoju thumbup.gif  Operacija atliko 10 val. ryte, 18 val. as jau vaiksciojau ir turejau savo mazyli palatoje. Skausmu tokiu, kad negaleciau pati nueiti iki tualeto TIKRAI nebuvo, o jau 3 para po cezario paleido namo, nes jau zaizda uzsitrauke ir jau galejo isimti siulus. Po savaites jau visai nebejauciau pjuvio vietos.....kur mano pusesesre plysimus ir ju uzsiutus randus dar gera pusmeti jaute......
Taip, kad MORALAS: visi gimdymai skirtingi....komplikaciju baisiu gali buti tiek po cezario tiek ir po naturalaus gimdymo....Lygiai taip pat kaip ir sekmingi gimdymai gali buti tiek naturalus tiek ir cezario pagalba, kaip kad ir man buvo!!!!!!!!!!

Ir jei pacios kentet gimdymo skausmus, nereikia cia "vaziuoti" ant tu, kurios tiesiog nenori tu skausmu kesti....ir nereikia ju komplikacijom gasdinti, nes is patirties pamaciau, kad viskas gali buti atvirksciai.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif LABAI PROTINGAI,AISKIAI IR GRAZIAI PASAKYTA!!! MAN LABAI PATIKO TAVO NOMONE AR PAVIZDYS (nezinau kaip cia pavadynti)

P.S. Mano nomone,as taip skaitau ir man rodos taip ir yra...tai,kad SAVE GERBENTIS GYDYTOJAS,SU GERA "ETIKETE"NIEKADA NESUTIKS DARYTI CEZARIO UZ JOKIUS PINIGUS,vien del to,kad to nori paciente!!! Nes juk tas cezeris yra laaaabai atsakingas ir net rezikingas dalykas,juk jei kas nesigautu,ar komplikotusi,o dar neduok Dieve pakenktu vaikui...Juk reiketu ir atsakyti uz visa tai,tam daktarui!!! Oi,tada jis turetu problemeliu...O ar save gerbianciam daktarui "TO" reikia??????? g.gif
Atsakyti
QUOTE(laime2 @ 2007 04 23, 15:41)

drinks_cheers.gif as gimdziau pati, buvau susitarus del cezario, bet turejau atvaziuot 39 sav, o pagimdziau 38, tai ka as zinau, mano vaikas buvo pastriges, ir vos neprireike repliu jo traukt lauk(ko as labiausiai bijojau, del to ir norejau cezario) o ir skausmas ta puse val buvo nezmoniskas doh.gif nesvarbu kad kita visa laika turejau epidura doh.gif Leliukas gime labai melynas, bet gerai kad viskas gerai baigesi smile.gif Tai kaip laime2 sako, kiekvienu atveju visko gali buti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Mellysa @ 2007 04 23, 17:21)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif LABAI PROTINGAI,AISKIAI IR GRAZIAI PASAKYTA!!! MAN LABAI PATIKO TAVO NOMONE AR PAVIZDYS (nezinau kaip cia pavadynti) 

P.S. Mano nomone,as taip skaitau ir man rodos taip ir yra...tai,kad SAVE GERBENTIS GYDYTOJAS,SU GERA "ETIKETE"NIEKADA NESUTIKS DARYTI CEZARIO UZ JOKIUS PINIGUS,vien del to,kad to nori paciente!!! Nes juk tas cezeris yra laaaabai atsakingas ir net rezikingas dalykas,juk jei kas nesigautu,ar komplikotusi,o dar neduok Dieve pakenktu vaikui...Juk reiketu ir atsakyti uz visa tai,tam daktarui!!! Oi,tada jis turetu problemeliu...O ar save gerbianciam daktarui "TO" reikia??????? g.gif

Siaip pas mus zada iteisinti "cezari, paciai norint", o be to, gydytojas nedaro cezario, vien kad tu nori, jis pirmiausia papraso taves argumentuoti, kodel nori cezario. Pvz as issakiau savo baimes, ir jis sake, kad gerai, surengsim konsiliuma kartu su tavim ir prieisim bendros isvados ir kad niekada moters nevers daryti tai ko ji nenori 4u.gif Kartais po konsiliumo pacios moterys nebenori cezario, o jei po visu paaiskinimu kas gali but blogai kas gerai, ji vis dar nori cezario, tai ji ir padaro tongue.gif (uz pinigus aisku) biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sima77: 23 balandžio 2007 - 16:37
Siais laikais uz pinigus viskas padaroma nereikia nei konsiliumu nei maldavimu blink.gif beje laime kas tave operavo gal gydyt R?
Atsakyti
Kažkokie keisti pasisakymai prasidėjo. g.gif Laime, niekas ant nieko ir nevaro, o yra tiesiog išsakoma savo turima nuomonė ir patirtis. Tavo pussesrės atvejis yra vienas iš 1000, o ne kasdien sutinkamas, tad tai tikrai nėra indikacija Cezariui pagal norą. O tai, kad tau nieko neskaudėjo ir trečią parą išleido iš ligoninės irgi nereiškia, kad Petrutei, Birutei ar dar kam taip pat bus viskas gerai. Yra daugiau pasisakymų, kad po Cezario jautėsi prastokai ne vieną savaitę. Tad pakanka vien statiškiškai pasiskaičiuoti pasisakymus ir bus aišku ką ir kada pasirinkti. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lexana: 24 balandžio 2007 - 21:31
QUOTE(gussste23 @ 2007 04 24, 18:15)
Siais laikais uz pinigus viskas padaroma nereikia nei konsiliumu nei maldavimu blink.gif  beje laime kas tave operavo gal gydyt R?

kur as rasiau zodi "maldavimas" blink.gif o konsiliumas yra surengiamas tam kad viskas atrodytu legaliai, pati buvau, snekejau, todel viska zinau, ir siaip manes niekas neoperavo, as tik tariausi jei ka
Atsakyti
Sima, žinok pastebiu tendenciją, kad negalima čia normaliai reikšti savo nuomonės. doh.gif
Atsakyti