QUOTE(laime2 @ 2007 04 23, 15:41)
Ir jei pacios kentet gimdymo skausmus, nereikia cia "vaziuoti" ant tu, kurios tiesiog nenori tu skausmu kesti....ir nereikia ju komplikacijom gasdinti, nes is patirties pamaciau, kad viskas gali buti atvirksciai.
as gimdziau pati, buvau susitarus del cezario, bet turejau atvaziuot 39 sav, o pagimdziau 38, tai ka as zinau, mano vaikas buvo pastriges, ir vos neprireike repliu jo traukt lauk(ko as labiausiai bijojau, del to ir norejau cezario) o ir skausmas ta puse val buvo nezmoniskas
nesvarbu kad kita visa laika turejau epidura
Leliukas gime labai melynas, bet gerai kad viskas gerai baigesi
Tai kaip laime2 sako, kiekvienu atveju visko gali buti
Papildyta:
QUOTE(Mellysa @ 2007 04 23, 17:21)
LABAI PROTINGAI,AISKIAI IR GRAZIAI PASAKYTA!!! MAN LABAI PATIKO TAVO NOMONE AR PAVIZDYS (nezinau kaip cia pavadynti)
P.S. Mano nomone,as taip skaitau ir man rodos taip ir yra...tai,kad SAVE GERBENTIS GYDYTOJAS,SU GERA "ETIKETE"NIEKADA NESUTIKS DARYTI CEZARIO UZ JOKIUS PINIGUS,vien del to,kad to nori paciente!!! Nes juk tas cezeris yra laaaabai atsakingas ir net rezikingas dalykas,juk jei kas nesigautu,ar komplikotusi,o dar neduok Dieve pakenktu vaikui...Juk reiketu ir atsakyti uz visa tai,tam daktarui!!! Oi,tada jis turetu problemeliu...O ar save gerbianciam daktarui "TO" reikia???????
Siaip pas mus zada iteisinti "cezari, paciai norint", o be to, gydytojas nedaro cezario, vien kad tu nori, jis pirmiausia papraso taves argumentuoti, kodel nori cezario. Pvz as issakiau savo baimes, ir jis sake, kad gerai, surengsim konsiliuma kartu su tavim ir prieisim bendros isvados ir kad niekada moters nevers daryti tai ko ji nenori
Kartais po konsiliumo pacios moterys nebenori cezario, o jei po visu paaiskinimu kas gali but blogai kas gerai, ji vis dar nori cezario, tai ji ir padaro
(uz pinigus aisku)