Įkraunama...
Įkraunama...

Planinė cezario operacija Klaipėdos mieste.

QUOTE(Lexana @ 2007 03 14, 12:23)
Tai taip ir kalbėti, kad nori cezario ir už tai mokėsi. ax.gif

Stebina kai kurių požiūris, kad vaikas turi gimti tik per kančias, atseit gamta taip sutvarkė. tai gamta sutvarkė , kaip dabar dauga kas sako ir dantis raut lauk iš burnos be nuskausminimo.

Ponios, laikai pasikeitė, dar prisikentėsit per gyvenimą ir prisivarsit. Man darė cezarį iš reikalo - silpnos akys, tačiau prieš tai mitį audžiau, kad jei nepavyks su planine operaciją, tai bent jau nuskausminimo prašysiu.

Manau, kad demokratiškame civilizuotame pasaulyje motinos turi teisę pasirinkti, kaip joms gimdyti - taip yra JAV. Kas nori natūraliai - labai prašom, kas nori be skausmo - prašom mokėkite, nes tai yra operacija.

Beje po jos jaučiausi puikiai, greit viskas sugijo, rando beveik nematyt - nubalo. Dėkoju okulistei, kuri tyrusi mano akių dugną didelės grėsmės neįžvelgė, tačiau patikino, kad ji vis dėlto yra.
Atsakyti
QUOTE(japoska @ 2007 03 23, 16:34)
Stebina kai kurių požiūris, kad vaikas turi gimti tik per kančias, atseit gamta taip sutvarkė. tai gamta sutvarkė , kaip dabar dauga kas sako ir dantis raut lauk iš burnos be nuskausminimo.

Ponios, laikai pasikeitė, dar prisikentėsit per gyvenimą ir prisivarsit. Man darė cezarį iš reikalo - silpnos akys, tačiau prieš tai mitį audžiau, kad jei nepavyks su planine operaciją, tai bent jau nuskausminimo prašysiu.

Manau, kad demokratiškame civilizuotame pasaulyje motinos turi teisę pasirinkti, kaip joms gimdyti - taip yra JAV. Kas nori natūraliai - labai prašom, kas nori be skausmo - prašom mokėkite, nes tai yra operacija.

Beje po jos jaučiausi puikiai, greit viskas sugijo, rando beveik nematyt - nubalo. Dėkoju okulistei, kuri tyrusi mano akių dugną didelės grėsmės neįžvelgė, tačiau patikino, kad ji vis dėlto yra.

Nu jeigu cezaris yra be skausmo, tada as tyliu. Taip tuo momentu sutinku, bet po to blink.gif
Kai pirma gimdziau su cezariu visa para nekrusteledama isgulejau lovoj, o po antro naturalaus gimdymo, atsikeliau uz valandos ir jauciausi palyginti gerai.
Cezaris visais laikais buvo intervencija i moters kuna, tai yra operacija, taip buvo ir bus, visai kas kita yra epiduras ir jeigu taip bijote skausmo pasidarykit epidurini, siais laikais niekas neliepia kenteti susispaudus.
Cezaris is reikalo ir pagal gimdyves pageidavima yra du skirtingi dalykai.
As manau, jeigu besilaukianti mamyte galvoja apie cezari, nes bijo gimdyti, tai ji nera tam pasirengusi psichologiskai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(japoska @ 2007 03 23, 15:34)
Stebina kai kurių požiūris, kad vaikas turi gimti tik per kančias, atseit gamta taip sutvarkė.

Na manau, kad šiuo atveju ne tą žinutę pacitavai, nes ten buvo kalbėta apie tarimąsi dėl Cezario pjūvio.

O kas liečia Cezarį pagal pageidavimą - na pjaukitės visos kurioms to tik norisi. Aš juk neverčiu nesipjauti. doh.gif Pati to nenorėčiau ir tai išsakiau anksčiau. Na juk neinu prieš mamas, kurios perka Cezarį. Gerai, kad bent ryžotės didinti Lietuvos gyventojų skaičių, o visa kita - ne mano reikalas. 4u.gif

QUOTE(Mamka22 @ 2007 03 23, 22:56)
As manau, jeigu besilaukianti mamyte galvoja apie cezari, nes bijo gimdyti, tai ji nera tam pasirengusi psichologiskai 4u.gif

Pritariu šiai nuomonei, bet pasikartosiu, ne man spręsti, nes kaip pastebėjau, nuomonės nesutampančios su kitų nuomonėmis yra apmėtomos akmenimis. Tad kam klausti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2007 03 24, 00:10)
Na manau, kad šiuo atveju ne tą žinutę pacitavai, nes ten buvo kalbėta apie tarimąsi dėl Cezario pjūvio.

O kas liečia Cezarį pagal pageidavimą - na pjaukitės visos kurioms to tik norisi. Aš juk neverčiu nesipjauti. doh.gif Pati to nenorėčiau ir tai išsakiau anksčiau. Na juk neinu prieš mamas, kurios perka Cezarį. Gerai, kad bent ryžotės didinti Lietuvos gyventojų skaičių, o visa kita - ne mano reikalas. 4u.gif
Pritariu šiai nuomonei, bet pasikartosiu, ne man spręsti, nes kaip pastebėjau, nuomonės nesutampančios su kitų nuomonėmis yra apmėtomos akmenimis. Tad kam klausti? g.gif

taigi šitam skyrely buvo labai nemažai smerkiančių tas, kurios cezarį nori pirkti, užtat ir rašau, kad kiekveina gimdyvė turi teisę rinktis
Atsakyti
QUOTE(japoska @ 2007 03 24, 09:30)
taigi šitam skyrely buvo labai nemažai smerkiančių tas, kurios cezarį nori pirkti, užtat ir rašau, kad kiekveina gimdyvė turi teisę rinktis

Japoska, mano manymu, nesveikumas pjautis tik dėl noro. Bet juk neįkalsiu to kitoms į galvas. Ar ne taip? Nesmerkiu jų, bet manau, kad jos pasirenka neteisingai ir tiek. Kažkada ir aš norėjau Cezario už pinigus, bet dabar mano nuomonė pagimdžius du vaikus kardinaliai pasikeitė. NIEKADA NESIDARYSIU CEZARIO TIK DĖL SAVO NORO, o kitos darykite kaip jums patinka.
Man netrugdo gyventi niekas: nei norinčios Cezarių, nei gėjai, nei lesbietės, nei prostitutės nei dar kažkas. Visi gyvena taip ir elgiasi taip, kaip jiems priimtiniausia. Tad prašom - kelias laisvas. Aš tiesiog išsakiau savo nuomonę. 4u.gif
Sveikintina, kad moterys aplamai pasiryžta motinystei ir kartais tas vaikelio atėjimo būdas (natūraliai ar Cezario pagal savo norą) moteriai būna labai svarbus aplamai pasiryžtitapti mama. Tad, manau, likim visos prie savo nuomonių, nes kitaip prasidės tikras karas. smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
nemanau, kad galima planinę nusipirkti, nes man ji buvo paskirta, tačiau bent keletą kartų gydytojai banė įsiūlyti gimdyti pačiai - nesutikau, nes jeigu rizika man arba kūdikio sveikatai gimdant natūraliai buvo įtariama, tai tikrai nenorėjau vaidinti didvyrės ir tuo šiandien džiaugiuosi.
Atsakyti
As tai manau, kad jei rizika yra, tai zinoma, kad tada geriau nerizikuoti ir daryti Cezari. Bet jei rizikos jokios nera ir cia tik del baimes , tai kam pjaustyti???? Ir siaip , galincios gimdyti naturaliai, bet nenorincios, pasirinkit medziageles apie cezario poveiki vaikui. Ir dar pabreziu:jei yra rizika vaikui arba mamai, tai tik CEzaris, o jei nera- tai kokio velnio apie tai mastyti? Tokia mano nuomone.
Atsakyti
QUOTE(Renataly @ 2007 04 05, 12:34)
As tai manau, kad jei rizika yra, tai zinoma, kad tada geriau nerizikuoti ir daryti Cezari. Bet jei rizikos jokios nera ir cia tik del baimes , tai kam pjaustyti???? Ir siaip , galincios gimdyti naturaliai, bet nenorincios, pasirinkit medziageles apie cezario poveiki vaikui. Ir dar pabreziu:jei yra rizika vaikui arba mamai, tai tik CEzaris, o jei nera- tai kokio velnio apie tai mastyti? Tokia mano nuomone.

Pritariu. thumbup.gif drinks_cheers.gif:
Atsakyti
Norejau gimdyt naturaliai, taciau kai kas nesusikloste, ir mano gimdymas baigesi Cezario pjuviu. Pries gimdyma vis galvojau, kad jau geriau butu Cezaris, nes vis bijojau naturaliai gimdyt, bet tai tikriausiai del to, kad nezinojau kaip moterys jauciasi po Cezario. Pagimdzius vis galvojau, kad naturaliai gimdyti daug lengviau. bet kiekviename gimdyme yra savo pliusu ir minusu. Kaip buvo minima auksciau, as visa para negalejau atsikelti is lovos, nors kateteris buvo nuimtas jau ryte (operacija buvo daroma vakare), ir gamtiniai reikalai tikrai nelauke. Be vyro pagalbos negalejau net atsikelt is lovos, kai atsistodavau buvo toks skausmas, kad nuo jo buvo galima apalpti, buvau tvirtai isiremus i vyra, ir tikraja to zodzio prasme mokiausi vaiksciuot is naujo, mazais zingsneliais. Kelias iki tualeto atrode, kaip didelis zygdarbis. Bet noriu pamineti, jog buvome isikure mokamoj palatoj, ir tualetas buvo vos uz keliu zingsniu, ka jau sneket apie paprastas palatas, kur tualetas yra tik koridoriuje... su pavydu ziurejau i merginas, kuriuos po naturalaus gimdymo jau antra diena galejo suliuot (na gal tik sedet joms buvo sunkiai), o as vaiksciuot pilnai issitiesus galejau tik kokia 6 para. Pilvo apacia skauda taip, kad ne nuskausminamuju vaistu neapsieisi, juos leidzia keleta kartu i diena... na jei tikrai zinociau, kas manes laukia, nebuciau tam pasiryzus, tik vat aplinkybes pasisuko kitaip... ir gavau Cezari, apie kuri svajojau nestumo pradzioje...
Atsakyti
QUOTE(japoska @ 2007 03 27, 13:43)
nemanau, kad galima planinę nusipirkti, nes man ji buvo paskirta, tačiau bent keletą kartų gydytojai banė įsiūlyti gimdyti pačiai - nesutikau, nes jeigu rizika man arba kūdikio sveikatai gimdant natūraliai buvo įtariama, tai tikrai nenorėjau vaidinti didvyrės ir tuo šiandien džiaugiuosi.

As ir buvau susitarus jau del cezario, tik man paprasciau buvo, nes dvyniai...atseit tokiu atveju gimdyves noru jau paisoma biggrin.gif Bet likus 1.5parai iki vandenu nubegimo mane Rauba su Maciulionyte pradejo ikalbineti bandyti gimdyti naturaliai...Pradzioj i juos ziurejau paklaikusiom akim, mol - ka jus cia snekat, jau viskas kaip ir "suderinta, o cia dabar du vaikus is karto pagimdyt...paciai..., bet paskui sutikau PABANDYTI ir visai gerai viskas gavosi bigsmile.gif
Dabar dziaugiuosi, kad nebuvau uzsispyrusi ozka ir nereikalavau primygtinai cezario, nors klyna tai sukarpe neblogai man tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(hereja @ 2007 04 12, 23:35)
Dabar dziaugiuosi, kad nebuvau uzsispyrusi ozka ir nereikalavau primygtinai cezario, nors klyna tai sukarpe neblogai man tongue.gif

Ir sprendžiant pagal asmeninę informaciją, noras gimdyti trečiojo nedingo. thumbup.gif
Atsakyti
Labai sunkiai pernesiau cezari.Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, kokias 4 dienas ejau kaip sulauzyta .baisu pagalvot doh.gif
Atsakyti