Įkraunama...
Įkraunama...

Chrysler Voyager / Grand Voyager

QUOTE(Ewute @ 2008 04 19, 21:39)
šiandien pardavėm savo chrysler town & country  96 metų, 3,8 benzinąverysad.gif  verysad.gif  nu myliu aš ją  wub.gif  thumbup.gif nereali mašina, komfortas  thumbup.gif  perkam tokią pačią, tik 2003 m. nu ką galiu pasakyti, turiu priklausomybę turbūt nuo šitos mašinos  doh.gif  kai atėjo laiaks parduoti ir dairytis kitos, tai nekilo minčių pirkti ne chrysler miniveną  blush2.gif  išlaikymas nėra pigus, bet žinom ir jaučiam, už ką mokam  ax.gif  šiaip apie tas mašinas nuo a iki z yra forumas - www.voyager.lt

isties geros masinos.
Atsakyti
Mūsų Chrysler "Town&Country" 2002 metų smile.gif Šiaip tai labai patogi mašina, tiek vairuot, tiek keliauti smile.gif su savo mažyliais keliaujam po Lietuvą ko ne kiekvieną savaitgalį smile.gif vietos labai daug, taigi ir mes vežimėlį įstatom "visu ūgiu" smile.gif Pačiai kažkaip nedrąsu buvo sėst už vairo - tačiau kai pabandžiau, labai patiko smile.gif Dabar vis laukiu progos, kada vyras "užleis" pavairuot smile.gif Gana lengvai valdosi, kaip moteriai smile.gif Šiaip problemų neturėjom, kadangi pirkom gerai prižiūrėtą. Šį mašiniuką rekomenduočiau tiems, kuriuos vargina ilgos kelionės, nes pati esu iš tų smile.gif O su "T&C" važiavimas visai nevargina smile.gif Minkštai važiuoja, gera garso izoliacija, patogios sėdynės smile.gif Aišku, priklauso kurių metų...
Atsakyti
turejom pries pora meteliu. 96m(o gal 98m) 2.4benza, tai gera masina buvo, bet prisireike mazesnes, nes as pradejau daugiau vairuot, tai ir pardavem biggrin.gif bet vietos ir vaziavimo malonumas, tai thumbup.gif noreciau gal jau vel tokios dideles rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KiauneA2: 24 balandžio 2008 - 10:10
Viena kart pabandes,negali sustot! bigsmile.gif
Atsakyti
Labas visom,

skaitinėju atsiliepimus apie šitą mašiną, ir matau kad džiaugiatės bigsmile.gif kaip tik trečiadienį važiuosim vieną apžiūrėti, jau kaip man jos patinka wub.gif

tik trikdo, kad nori už ją gan nedaug, o jų taip pigiai nepaimsi g.gif
atseit žmogus skuba, bet gal jie visi taip sako unsure.gif g.gif

mūsų šeima nemaža, jau netelpam į savo mažylę sad.gif
Atsakyti
Labai gera masina, pati ja vairuoju, bet oj kiek bedu bedeliu su ja....... ir remontas gan nepigus, ir varikliukas daznai barska doh.gif Bet vistiek jos dar neparduosiu schmoll.gif
Atsakyti
ir as pasisakysiu 4u.gif
kai vyras man ja nupirko, tai supykau nerealiai cool.gif sakiauka mazesnes masinos moteriai ner blink.gif Bet po truputi, po truputi pripratau ir geresnes masinos ner bigsmile.gif , bent jau man
Atsakyti
Turi vyras , retkarčiais paimu ,bet laivas prieš mano peziuka(307) ax.gif bet malonu važiuot toleliau.
Atsakyti
Labutis.Su vyru nieko nenusimanom apie masinas,o reikalas prispyre ja nusipirkt.Radom sita dyzelis 2.5 kaina 21000(norvegijoj),uosvis sake,kad gera. g.gif Gal galetumet patart,kokie sios masinos pliusai ir minusai,gal esat,kas tureje,papasakotumet,kokie reikaliukai su ja. 4u.gif ar apsimoka uz tokia kaina pirkt?
Papildyta:
va stai ir ji.
user posted image
user posted image
user posted image
[URL=http://g.imageshack.us/img55/6811615672651mu1.jpg/1/][IMG]http://img55.imageshack.us/img55/6811615672651mu1.jpg/1/w575.png[/IMG
user posted image
[URL=http://g.imageshack.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Na ar niekas man nepatars? verysad.gif gal siaip galetumet patart,kokie jusu manymu automobiliai butu galingi,kad galetume vazinet,po norvegijos kalnus ir pusnis,bet naudotu pakankamai mazai benzino?Ir dar kokios problemos gali iskilti su automatu? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sveika 4u.gif

turim tokia, netgi spalva labai panasi. Kuro ryja labai, na trasoj gal 14, mieste tai 20... siaip ji gan saugi, patikima, seimynine masina, gal toks apibudinimas geriausias. Kadangi pas mus ir atomatas, tai esu kelis kart purvynuose iklimpus blush2.gif , gal del patirties stokos ar neismanymo unsure.gif . Nors draugai minejo, jog su mechanine isvaziuot butu lengviau ax.gif Siaip smagi masina, manevringa, kol kas i nieka nekeisciau. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LiusiLiu: 15 spalio 2008 - 21:45
Mes tokios neturim, tik kiek teko skayti, dometis automobiliupatikimumo statistika tai butent sis chrysleris ir visi kiti jo broliai, deje, buna treti nuo galo simtuke, tiriant visu markiu automobilius ax.gif . O del saugumo tai irge tikkrai nera ypac saugi is savo klases automobiliu, saugumo testu relultatus galima pasiziureti euroncap crash tests (testuoja visus naujus auto ir skiria zvaigzdutes iki 5). 4u.gif
Atsakyti