Įkraunama...
Įkraunama...

Chrysler Voyager / Grand Voyager

QUOTE(jufka @ 2007 07 31, 09:58)
Brolis nusipirko Chrysler Voyager 1994 metu na man tai super masina vaziuoji konfortabiliai, labai minksta ir man dar kas patinka odinis salonas  wub.gif Benzo aisku ryja daug, duju dar daugiau bet koks kaifas ja vaziuoti  wub.gif

na mes tai turim 1999m grandą dyzelį tai labai jau džiaugiamės ilgesniam kelį 7o taip 8 litrai kuras o ir taisymų dar tik smulkmė traukė buvo suvaryta keitėm. Aš vistik manau kad su tom mašinom didžiulė loterija. O važiuoti tai tikrai smagu labai jau stabiliai jaučiuosi, tik va bėda kad abu su vyru norim važiuoti. reikia dar vieno.
Atsakyti
Jungiuos prie kraisleriuku fanu ax.gif
Ir as nuo liepos men vairuoju Chrysler Grand Voyager, 99 metu, mechaninis 2,5 turbo dyzeliukas. Pries ja turejau 6 visokias masinas, bet tik dabar supratau, ka reiskia patogiai vaziuot, viska matyt lotuliukas.gif Turejau jau ir bedu- keite variklio tarpines ar kazka, slifavo itrukusia galva, kazkokie salnykai buvo pareje, visas tas malonumas kainavo 1450 litu smile.gif Siaip masina tikrai labai labai patinkA, kol kas nezadu jos parduot schmoll.gif Gali but, kad po sios bus ir kita kraisleriukas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aila29 @ 2008 01 01, 14:44)
Jungiuos prie kraisleriuku fanu  ax.gif
Ir as nuo liepos men vairuoju Chrysler Grand Voyager, 99 metu, mechaninis 2,5 turbo dyzeliukas. Pries ja turejau 6 visokias masinas, bet tik dabar supratau, ka reiskia patogiai vaziuot, viska matyt  lotuliukas.gif Turejau jau ir bedu- keite variklio tarpines ar kazka, slifavo itrukusia galva, kazkokie salnykai buvo pareje, visas tas malonumas kainavo 1450 litu  smile.gif  Siaip masina tikrai labai labai patinkA, kol kas nezadu jos parduot schmoll.gif  Gali but, kad po sios bus ir kita kraisleriukas  ax.gif

Tai va,tokios jau tų dyzelinių voyagerių bėdos,varikliai jų labai prasti,ypač tos galvos linkusios trūkinėt unsure.gif Mes irgi buvom nusižiūrėję grand voyagerį,bet variklių meistras atkalbėjo cool.gif Nusipirkom sharaną ir irgi labai patenkinti thumbup.gif ,irgi pajutom,ką reiškia patogiai važiuot,viską matyt bigsmile.gif to komforto ir sharane užtektinai yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Balanda @ 2008 01 01, 17:41)
Tai va,tokios jau tų dyzelinių voyagerių bėdos,varikliai jų labai prasti,ypač tos galvos linkusios trūkinėt  unsure.gif Mes irgi buvom nusižiūrėję grand voyagerį,bet variklių meistras atkalbėjo cool.gif Nusipirkom sharaną ir  irgi labai patenkinti thumbup.gif ,irgi pajutom,ką reiškia patogiai važiuot,viską matyt bigsmile.gif to komforto ir sharane užtektinai yra  4u.gif

Aha, VW Sharan'o ir as norejau, bet kad kaina jo dvigubai didesne doh.gif Sutinku visais 100 %, kad sharanai geresni uz voyagerius. As uz saviski kraisleri mokejau 16 tukst, o sharanas, kuris man labai labai patiko jau kainavo virs 30 tukst... verysad.gif Siaip savaja i sharana nuo 2000 metu keisciau net nemirktelejusi lotuliukas.gif Bet dziaugiuosi ir savo busiku, uztenka man jo, uz tai espace nemegstu siaubingai, man jos tokios griozdai kazkokie doh.gif
Atsakyti
pradziai daug nekalbesiu,taciau neblogas masiniukas smile.gif
Atsakyti
Nors pati ir neturiu sio masiniuko, bet seile pavarvinu ziuredama i juos.. ypac i tuos didesniuosius thumb_yello.gif
Atsakyti
Super mašinytė, mano vyras tokią vairuoja. Pradžioj atrodė labai didelė, bet dabar įpratau, labai patogi, aukštai sėdi, o ir vietos kiek daug. Galima net ir pamiegoti ant galinių sėdynių biggrin.gif
Atsakyti
draugai turi kelionems 2003 m. , 2.5 dyzeli, man nepatinka panele, labai senoviska ir pigi unsure.gif ir siaip negiria tos auto, bet beabejo kam ko reikia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Riuriu: 17 balandžio 2008 - 13:34
Nuo pernai metu liepos menesio pati vairuoju Chrysler Grand Voyager, 2.5 TD, 99 metu. Turi daug pliusiu, taip pat ir daug minusu. Kaip kazkas minejo- panele tikrai ne kokia lotuliukas.gif Nekalbu jau apie tuos iki 95 ar 96 metu, ten is vis kampuota ir negrazu. Beje, kaip ir pati masina kampuota. Man jau buvo uzkaltas variklis, slifavo galva, keite tarpines, pakaitinimo zvakes buvo uzlinkusios. Dabar jau ir su lingemis berods turesiu reikaliuku doh.gif Remontas labai brangus ju. O vaziuot labai smagu- aukstai sedi, minkstai vaziuoji, labai daug vietos, pas mane per viduri dvejos sedynes, tai viena isemus laisvai pastatom vaikiska vezimeli, nereikia sulankstyt jo, o abejas vidurines eiles sedynes isemus susidedam dviracius ir isvaziuojam pasivazinet visa seimyna. Galine sedyne atsilenkia- pasidaro lova, puikiai galima gamtoj vaika paguldyt, nors ir as esu miegojus ne karta thumbup.gif Zinau tik tiek, kad kita masina po sio miniveno vel bus minivenas, bet greiciausiai jau Sharan'as unsure.gif
Atsakyti
Pas mane 98 metu 3.3 l.As juo labai patenkintas.Yra aisku trukumu,kaip vairo valdymo mygtukai.Taciau ir tai galima langvai isspresti sia problema smile.gif
Atsakyti
teko keistis stabdziu kaladeles,keiciasi lengviau ne kitose masinose.daejimas iki betko puikus.Zodziu liuks masiniukas.
Atsakyti
šiandien pardavėm savo chrysler town & country 96 metų, 3,8 benzinąverysad.gif verysad.gif nu myliu aš ją wub.gif thumbup.gif nereali mašina, komfortas thumbup.gif perkam tokią pačią, tik 2003 m. nu ką galiu pasakyti, turiu priklausomybę turbūt nuo šitos mašinos doh.gif kai atėjo laiaks parduoti ir dairytis kitos, tai nekilo minčių pirkti ne chrysler miniveną blush2.gif išlaikymas nėra pigus, bet žinom ir jaučiam, už ką mokam ax.gif šiaip apie tas mašinas nuo a iki z yra forumas - www.voyager.lt
Atsakyti